![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Modeli članova Pulsar, zarulence, milutko1, ropecope, zogu, fusion, Elmrsomudo, duracos, DanijelM, max, gomiletina, Sigma, nezla, jeffersey, dragisonac, Ivan82, lepipirot, wolf, Obrenovčanin,Jusjak, Toni, imortel019, andrija, scooter, peppa, gjankovec, Glendhul, Impuls, shomi87, nikouro, woolf |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,583
Pohvaljen: 529
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ruzno izgleda to je problem koji ja vidim.
Treba nesto lepse da uradis ako mene pitas. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@dragon slobodno napravi bolje
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisi me razumeo, to je bila pozitivna kritika.
Sta sam hteo da kazem dobra ideja ali lose si dizajn uradio, poseca me na tarabe a boja na nesto sta nesmem da napisem. Stvarno nije bila kritika jer vidim da si pokusao da uradis nesto pozitivno, ako mene pitas nemoj da odustajes dok ne postignes sta si zeleo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]()
Ahahaha
![]() Napravio sam sebi štitnik za tank. Ne tražim mišljenje, nego se hvalim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
Postovi: 3,332 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
По мени, џаба си се трудио......стоји као пилету сиса.....али идеја је добра. Послато са Mi 9T помоћу парне машине |
|
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 264
Pohvaljen: 1,031
Nivo reputacije: 212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Senior
![]()
Stvarno sam iznenađen količinom i negativnošću komentara. Meni se iskreno svidja. Ok slikao sam budjavo i lepše je uživo, ali ništa mi ne znači 'stoji ko piletu sise'. Da je nešto konkretnije da se unapredi pošto kažeš da je dobra ideja onda u redu. Bio bih i zahvalan jer je uvek više ljudi pametnije od jednog. Ovako mi je isprazno.
Naravno da znam za vape bands, imam ih gomilu, ali sam hteo nešto originalnije I da bude celom visinom stakla. Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 4
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 23 ![]() |
![]()
Bitno je da se tebi svidja
![]() Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Nivo reputacije: 362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Giurra како год, дал негативно или позитивно добио си га. Ако је више негативних, онда вероватно не ваља, а ако је више позитивних онда је вероватно добар посао........не видим разлог твоје негативности да те не занимају туђа мишљења али да се ипак хвалиш, то нешто друго о теби говори.
Послато са Mi 9T помоћу парне машине |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
![]()
Ja se stvarno kajem zbog svog komentara koji sam ranije napisao
Nisam zeleo da nikog uvredim, samo sam hteo da kazem da covek ima dobru ideju i da mi se zavrsni proizvon ne dopada Ustvvari zeleo sam da mu kazem napravi stitnik malo lepsi ako nije komplikovano Da ne lazem nikog ja neznam sta je moguce da se uradi i koliko je to komplikovano stvarno neznam Ja sam zamislio da on moze da napravi nesto sto izgleda malo lepse, ali ako se njemu dopada sta je napravio mi to moramo da izpostujemo Sada sam napravio izradu slike kako sam ja zamislio nesto prosto i lako da se napravi a da nije ruzno Kao sto sam ranije napisao ja neznam sta je moguce da se napravi i mozda ovako nesto nije lako da se napravi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Senior
![]()
Ne kapiraš @BobanNB . Nisam negativan, baš naprotiv. Hteo sam da vam se pohvalim tj bolje rečeno podelim sa vama da sam sam nešto napravio od nule što nije ni malo jednostavno zbog zakrivljenih delova u 2 ose.
A da me ne zanimaju tuđa mišljenja je jednostavno netačno. Baš naprotiv. Mene ne zanimaju nekonstruktivni I zajedljivi komentari. Konkretni i konstruktivni su i više nego dobrodošli. Sent from my XT1650 using Tapatalk ---------- Post dodan 10-08-2020 u 21:47 ---------- Hvala @dragon za ideju. Napravio sam već nešto slično, ali nije kavez nego ceo deo koji se stavlja umesto stakla. Pošto je PETG materijal mnogo je manje lomljivo nego staklo. Nisam slao pošto deluje obično, da ne kažem dosadno. Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#14 |
Veteran
![]()
@Giurra izvini za raniji komentar, lose sam se izrazio nije mi bila namera da te uvredim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
![]()
Само напред.....биће то како треба.
Послато са Mi 9T помоћу парне машине |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |