![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2022
Pohvala: 25
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 13 ![]() |
![]()
Kao sto kaze naslov, moze neka preporuka za tecnosti koje mogu da se kupe kod nas.
Samo ne slatke kao sto je Vape Spot lemon tart jer mi se smucio zivot od njega kad sam probao, verovatno od slatkoce. Mozda nije a mozda i jeste pitanje za ovde kapiram da tako treba ali meni licno nema smisla da menjam grejac svaki put kad menjam tecnost: Primer istrosih malopre KTS Zovu + nesto grejac je proso 10 ml i sad tu tecnost vise nemam, a da bacam taj stavljam novi nema smisla, pa sta vi radite u ovakvim slucajevima? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ukusi su razliciti ,a i licna pravila
znaci mogu reci kako ja - koristim rta znaci napravim grejac i koristim ga oko nedelju dana recimo . sad u zadnje vreme sam imao period u kojem aromatizovane (arome) tecnosti nisam ni koristio nego samo bazu bez arome .jos mi je ostalo tecnosti bez arome i iskoristicu je kad tad verovatno . po pitanju tog dozivljaja ukusa ne treba biti picajzla jer ionako arome u atiju mutiraju i svasta se desava ,bitno da ima neka aroma da se oseti ....takav ja imam pogled . e sad ,razumem da je neko u dokolici pa trazi tako zabavu i zeli sa sopinguje ....i ja sam takav ponekad ....mene recimo raduje sto cekam da mi jedna tecnost sazri pa ce mi biti neki osecaj uzivanja sa prvim tankovima te nove tecnosti . mnogo vape sopova ima u srbiji(gde mozes da kupis tecnosti) i neka su mi zivi ,zdravi i puni para i bericeta ,da zivi vejp |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Nov član
![]()
Ja obzirom da sam nov u ovome trenutno mi je zanimljivo isprobanje tecnosti jako, i raznih ukusa narocito posto mi je plan da sa pocetnih 6mg smanjim na 3mg pa na 0mg. i da gledaju u asfalt
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Veteran
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pa da ,kad si na ivici ocajanja onda soping nije losa terapija .tesko je ljudima koji nemaju "dzeparac" . ako su ti samo arome problem onda si na konju . i ja sam sredio opremu nakon "duzeg" trazenja a i imao sam srece da postoji ono sto mi treba ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Nov član
![]()
Ja mislim da jos nisam zadovoljan opremom plan mi je neki GeekVape Zeus Nano kao drugi tank pa se generalno jos igram
![]() Ko ima problem sa "dzeparcem" javite se da vas naucim/usmerim da programirate da resimo taj problem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
![]()
ja sam imao srece sa opremom velike . moras da prodjes neke faze i iskustva . svi se radujemo novom kolezi/drugu/prijatelju/poznaniku ,da budem iskren razocarao sam se sto puta i u sebe i u ljude ...ali tu sam
treba reci nesto u vezi teme takva su pravila ...rekao sam vec -imas mnogo vape sopova sa kojima mozes saradjivati na obostranu srecu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|