|
|
Alati za teme | Način prikaza |
30-09-2017, 21:22 | #496 |
Senior
Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
Pohvala: 354
Pohvaljen: 289
Nivo reputacije: 103 |
Re: Najneukusnija probana tecnost
nisam rekao da mi se ne svidja ukus, vec da je snobisticka cena i gotovih tecnosti i aroma. A nije toliko specijalno da cu da navalim da ih kupujem...U svakom slucaju, ona koja mi se onako dopada, zaboravio sam ime, je kokos, jagoda, narandza ili neki citrus. Pravio sam vec sam i cak sam i bolju aromu napravio
edit: definitivno nisu najruznije arome koje sam probao, do duse "death" nisam probao.... |
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
|
|
30-09-2017, 22:02 | #497 |
Veteran
Registrovan: Jul 2014
Godine: 53
Pohvala: 6,052
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1118 |
Meni je FA Cowboy čist fairy. :-(
|
"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Smoke free since 11-07-2014 |
|
30-09-2017, 22:35 | #498 |
Veteran
Registrovan: Sep 2013
Godine: 48
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 389 |
@Marko021 jel ima neki recept na forumu.kad si pomenuo platinu pomislih kao metalni ukus,nisam skontao da je skupa
|
30-09-2017, 23:25 | #499 |
Senior
Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
Pohvala: 354
Pohvaljen: 289
Nivo reputacije: 103 |
Kupi arome: kokos, jagoda, jabuka, vanila, lubenica, breskva/kajsija : pomesaj 2 od ovih sto nisu kokos i vanila, nesto od te dve dodas kao trecu aromu. Recept nazovi kako god oces Stavis od svega za pocetak 1.5%, pa u sledecoj turi dodaj/smanji po ukusu.
edit: pa platina je pravo "belo zlato", ne obicno zlato ofarbano u belo sto nasi (i turci) vole da uvale po posebnoj ceni |
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
|
|
Zahvalili : |
01-10-2017, 01:20 | #500 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Meni nikako nije leglo ry4 i usa mix od dekanga...
|
01-10-2017, 03:57 | #501 |
Veteran
Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 839
Pohvaljen: 1,372
Nivo reputacije: 256 |
Ole su meni najstrasnije koje sam probao nemogu ni da opisem na sta mi smrde
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока |
22-03-2018, 19:03 | #502 |
Nov član
Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 25 |
Liquideo Lucky boy... pegla mi se baca
|
11-11-2023, 22:29 | #503 |
Iskusan član
Registrovan: Nov 2023
Pohvala: 161
Pohvaljen: 162
Nivo reputacije: 27 |
Ne parim dugo ali za ovih nekoliko meseci od svih gotovih tecnosti koje sam probao ubedljivo najgore su mi Umbrella Premium:
- Royal tobacco - Deluxe tobacco - Cigar&Brandy Pored odvratne arome, ove tecnosti me teraju i na kijanje nakon svakog pufa a aroma se uvuce u nozdrve i sve krene da mirise na njih... Stvarno ne znam sta je "premium" u tim aromama... Aromu ovog Royal tobacca ne mogu da izbacim iz atomizera nikako. Cigar&Brendy sam doduse probao nakon Royal-a, nisam siguran kakva bi bila "cista" aroma, ali nemam nameru da vise ikada natocim. Imam i jednu malu neisprobanu bocicu Russian Tobacco, takodje Umbrella premium, uzeta kao za probu. Nece biti probana nikada... Probao sam jednom i njihovu "7 listova duvana" ili tako nekako, mislim da je Deluxe serija, obzirom da mi je jedna od omiljenih tecnosti FA 7 foglie, ali nema nikakve veze jedno sa drugim. Umbrellina ima taj neki "vonj" koji je meni, prosto, odvratan, tera na kasalj i sl. |
17-11-2023, 20:41 | #504 |
Nov član
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 6 |
A&L panda balboa. Prvi put kada je spravis i sipas sve extra, coca cola se oseti sve top. I onda posle drugog tanka pocne da stvara muku kada treba da se pari. Ono dosadi toliko brzo da nema uzivanja. Slicno je i sa Panda wan, super ukus przenih lesnika i oraha i blaga karamela iza, sto bi se reklo kao da jedes gurabije i pijes domacu karamelu (mleko sa przenim secerom. I opet posle dva tanka dosadno. Bloody Panda je malo zanimljivija ali malo . Tako da izbegavam zivotinje neko vreme hahahhaa. Tecnosti od umbrele, i naravno najgora za sada je aroma od Capelle bubble gum. Znaci celu bocicu sam strpao u umbrelinu virginiu i ni B od bubble gum nisam osetio samo ****** virginije koja definitivno nije duvan virginija. Sa tim miksom tecnost je pocela da se oseti kao ovce u toru na +40⁰ C.
|
20-11-2023, 07:54 | #505 |
Veteran
Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 264
Pohvaljen: 1,031
Nivo reputacije: 211 |
Sledeci put kad budes pokusao nesto da napravis, postoje zvanicne preporuke doziranja aroma, a mozes slobodno malo i razmisliti sta sa cim ide. Previse arome daje totalno kontra efekat koji si ti zeleo da postignes pogotovo ako spajas babe i zabe ne znam sta ocekujes. Pljujes u svakoj temi na forumu na osnovu tvojih skromnih iskustava i pogresnih odluka i radnji. Edukacija je kljuc u ovom nasem hobiju.
|
20-11-2023, 08:10 | #506 |
Nov član
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
Ne vidim nista lose napisati iskustvo, pa i ako je pogresno, i to je iskustvo. Napisao da mi se neke ne svidjaju jer dosade brzo ok tu nema nista lose. Na Capella bubble gum pise doziranje 15 do 20%. I na onih malo jace od 50 ml tecnosti sa virginiom to i jeste cela bocica. E sada sto se mixa tice zamisli da zelis ukus duvana i zvakace gume one slatke okrugle i u boji sto se nekada kupovalo ili bilo koje slatke zvakace gume. To zvuci jako fino, barem meni. Tako da nije mesanje baba i zaba. Na primer sa full moon blue sam zadovoljan za DL, sa inaverom takodje za mtl, chery cigar i cuban. A ako hoces da me s****s mogao si u pp pa da ne citaji drugi kako napadas nekoga skroz bez razloga.
|
20-11-2023, 21:53 | #507 |
Nov član
Registrovan: May 2023
Pohvala: 7
Pohvaljen: 1
OLE desert čokolada... pre par godina batalio i bacio vape zbog nje. Retko odvratan ukus, ne znam sa čime bih poredio tu traumu od iskustva. Vrativši se proletos vape-sportu videh da je više nema u ponudi, srećom.
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|