Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 30-09-2017, 21:22   #496
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
E-cig: ARES-2, ARES-2 LE
Pohvala: 354
Pohvaljen: 289
Nivo reputacije: 103
Marko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Najneukusnija probana tecnost

nisam rekao da mi se ne svidja ukus, vec da je snobisticka cena i gotovih tecnosti i aroma. A nije toliko specijalno da cu da navalim da ih kupujem...U svakom slucaju, ona koja mi se onako dopada, zaboravio sam ime, je kokos, jagoda, narandza ili neki citrus. Pravio sam vec sam i cak sam i bolju aromu napravio

edit: definitivno nisu najruznije arome koje sam probao, do duse "death" nisam probao....

motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
Marko021 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-09-2017, 22:02   #497
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Registrovan: Jul 2014
Godine: 53
E-cig: Imam, hvala! ;)
Pohvala: 6,052
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1118
Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju

Meni je FA Cowboy čist fairy. :-(

"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."

Smoke free since 11-07-2014
Vapoholic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-09-2017, 22:35   #498
ezgeta
Veteran

ezgeta's avatar

Registrovan: Sep 2013
Godine: 48
E-cig: modovi,rta,rda
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 389
ezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputaciju

@Marko021 jel ima neki recept na forumu.kad si pomenuo platinu pomislih kao metalni ukus,nisam skontao da je skupa
ezgeta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-09-2017, 23:25   #499
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
E-cig: ARES-2, ARES-2 LE
Pohvala: 354
Pohvaljen: 289
Nivo reputacije: 103
Marko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosi

Kupi arome: kokos, jagoda, jabuka, vanila, lubenica, breskva/kajsija : pomesaj 2 od ovih sto nisu kokos i vanila, nesto od te dve dodas kao trecu aromu. Recept nazovi kako god oces Stavis od svega za pocetak 1.5%, pa u sledecoj turi dodaj/smanji po ukusu.

edit: pa platina je pravo "belo zlato", ne obicno zlato ofarbano u belo sto nasi (i turci) vole da uvale po posebnoj ceni

motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
Marko021 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-10-2017, 01:20   #500
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju

Meni nikako nije leglo ry4 i usa mix od dekanga...
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-10-2017, 03:57   #501
prika
Veteran

prika's avatar

Registrovan: Jul 2014
E-cig: menja se cesto
Pohvala: 839
Pohvaljen: 1,372
Nivo reputacije: 256
prika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputaciju

Ole su meni najstrasnije koje sam probao nemogu ni da opisem na sta mi smrde

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
prika nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 22-03-2018, 19:03   #502
alx
Nov član

Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 25
alx je na dobrom putu

Liquideo Lucky boy... pegla mi se baca
alx nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-11-2023, 22:29   #503
illuminated
Iskusan član

Registrovan: Nov 2023
E-cig: *.MTL
Pohvala: 161
Pohvaljen: 162
Nivo reputacije: 27
illuminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosi

Ne parim dugo ali za ovih nekoliko meseci od svih gotovih tecnosti koje sam probao ubedljivo najgore su mi Umbrella Premium:

- Royal tobacco
- Deluxe tobacco
- Cigar&Brandy

Pored odvratne arome, ove tecnosti me teraju i na kijanje nakon svakog pufa a aroma se uvuce u nozdrve i sve krene da mirise na njih... Stvarno ne znam sta je "premium" u tim aromama...
Aromu ovog Royal tobacca ne mogu da izbacim iz atomizera nikako. Cigar&Brendy sam doduse probao nakon Royal-a, nisam siguran kakva bi bila "cista" aroma, ali nemam nameru da vise ikada natocim.
Imam i jednu malu neisprobanu bocicu Russian Tobacco, takodje Umbrella premium, uzeta kao za probu. Nece biti probana nikada...

Probao sam jednom i njihovu "7 listova duvana" ili tako nekako, mislim da je Deluxe serija, obzirom da mi je jedna od omiljenih tecnosti FA 7 foglie, ali nema nikakve veze jedno sa drugim. Umbrellina ima taj neki "vonj" koji je meni, prosto, odvratan, tera na kasalj i sl.
illuminated nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-11-2023, 20:41   #504
SlobodanBabic
Nov član

E-cig: Eleaf iPower 2c
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 6
SlobodanBabic je na dobrom putuSlobodanBabic je na dobrom putu

A&L panda balboa. Prvi put kada je spravis i sipas sve extra, coca cola se oseti sve top. I onda posle drugog tanka pocne da stvara muku kada treba da se pari. Ono dosadi toliko brzo da nema uzivanja. Slicno je i sa Panda wan, super ukus przenih lesnika i oraha i blaga karamela iza, sto bi se reklo kao da jedes gurabije i pijes domacu karamelu (mleko sa przenim secerom. I opet posle dva tanka dosadno. Bloody Panda je malo zanimljivija ali malo . Tako da izbegavam zivotinje neko vreme hahahhaa. Tecnosti od umbrele, i naravno najgora za sada je aroma od Capelle bubble gum. Znaci celu bocicu sam strpao u umbrelinu virginiu i ni B od bubble gum nisam osetio samo ****** virginije koja definitivno nije duvan virginija. Sa tim miksom tecnost je pocela da se oseti kao ovce u toru na +40⁰ C.
SlobodanBabic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-11-2023, 07:54   #505
DusanM
Veteran

DusanM's avatar

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 264
Pohvaljen: 1,031
Nivo reputacije: 211
DusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputaciju

Sledeci put kad budes pokusao nesto da napravis, postoje zvanicne preporuke doziranja aroma, a mozes slobodno malo i razmisliti sta sa cim ide. Previse arome daje totalno kontra efekat koji si ti zeleo da postignes pogotovo ako spajas babe i zabe ne znam sta ocekujes. Pljujes u svakoj temi na forumu na osnovu tvojih skromnih iskustava i pogresnih odluka i radnji. Edukacija je kljuc u ovom nasem hobiju.
DusanM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-11-2023, 08:10   #506
SlobodanBabic
Nov član

E-cig: Eleaf iPower 2c
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
SlobodanBabic je na dobrom putuSlobodanBabic je na dobrom putu

Ne vidim nista lose napisati iskustvo, pa i ako je pogresno, i to je iskustvo. Napisao da mi se neke ne svidjaju jer dosade brzo ok tu nema nista lose. Na Capella bubble gum pise doziranje 15 do 20%. I na onih malo jace od 50 ml tecnosti sa virginiom to i jeste cela bocica. E sada sto se mixa tice zamisli da zelis ukus duvana i zvakace gume one slatke okrugle i u boji sto se nekada kupovalo ili bilo koje slatke zvakace gume. To zvuci jako fino, barem meni. Tako da nije mesanje baba i zaba. Na primer sa full moon blue sam zadovoljan za DL, sa inaverom takodje za mtl, chery cigar i cuban. A ako hoces da me s****s mogao si u pp pa da ne citaji drugi kako napadas nekoga skroz bez razloga.
SlobodanBabic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-11-2023, 21:53   #507
SuperElitni
Nov član

Registrovan: May 2023
E-cig: Vapefly Jester 2
Pohvala: 7
Pohvaljen: 1
SuperElitni je na dobrom putu

OLE desert čokolada... pre par godina batalio i bacio vape zbog nje. Retko odvratan ukus, ne znam sa čime bih poredio tu traumu od iskustva. Vrativši se proletos vape-sportu videh da je više nema u ponudi, srećom.
SuperElitni nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:07 sati.