![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Modeli članova Pulsar, zarulence, milutko1, ropecope, zogu, fusion, Elmrsomudo, duracos, DanijelM, max, gomiletina, Sigma, nezla, jeffersey, dragisonac, Ivan82, lepipirot, wolf, Obrenovčanin,Jusjak, Toni, imortel019, andrija, scooter, peppa, gjankovec, Glendhul, Impuls, shomi87, nikouro, woolf |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Nov član
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 38 ![]() |
![]()
ja zelim da na lulu npr nakacim ili kayfun kad ga budem kupio,ili kanger pro tank 3. to sam mogao na obicnim ego c baterijama
gde da nadjem delove za šravljenje lule, msm na adapter koji povezujem na struju i taster ---------- Post dodan 20-07-2015 u 14:15 ---------- hoces da kazes da ovo ne mogu na struju da povezem ili ? ne znam sta mogu a da se moze kupiti kod nas ---------- Post dodan 20-07-2015 u 14:16 ---------- hoces da kazes da ovo ne mogu na struju da povezem ili ? ne znam sta mogu a da se moze kupiti kod nas |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,777
Nivo reputacije: 374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda i moze, tu mora da ti pomogne neko ko se vise razume.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Junior Admin
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kod nas slabo.
Kod:
https://www.fasttech.com/p/2038801?&m_override=1 |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Nov član
![]()
ma pokusao sam preko fastecha da narucim nesto,ali imam maestro karticu i onda ne mogu,ali mogu sa Alibabe bilo sta
sad znam da mi treba kontektor 510, ali ovde i na forumima u inostranstvu su koristili i drugacijeg oblika a treba mi i taster ako ima ko visak da mi proda bio bih presrecan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zar ne može maestro da se veže sa PayPal-om?
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Nov član
![]()
Ne, ni preko pay pala nemoze maestro,probao sam.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Junior Admin
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne razumem se u te bankarske zjbncje... Ali otvori besplatnno u intezi internet vizu, veži je za PayPal i vozi...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#23 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam uzeo visa electron običnu debitnu karticu u Piraeus banci, jednokratno platiš 200 dinara, i nema više nikakvo održavanje računa, trte-mrte. Samo uplatiš u dinarima, podesiš na PejPalu da ne rade oni konverziju već banka, koja uzima sitan procenat za konverziju u dolare ili evre i vozi...
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Nov član
![]()
hvala svima,hoce li samo neko da mi objasni kako se postavlja prekidac,ili to sa novcicem, cisto da vidim kako ide
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Junior Admin
![]()
Evo pročitah ovu tvoju temu od početka ponovo. Kakvu lulu želiš da napraviš? Navedi detalje preciznije da bi mogao dobiti odgovore.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Nov član
![]()
Pa ovako, mehanicka neka, da mogu da vadim bateriju i punim je,to mi je na prvom mestu
razmisljao sam o elektronskoj,ali nemam spravice da pricvrstim onu malu elek plocu sa strane kako bih stiskao dugmence a punio je preko ego navoja, tako da ipak mehanicku obican 510 navoj plus gore prekidac,video sam razne modele kako su ljudi organizovali prekidace, msm najvise mi se svidja kako je odradjen prekidac na kamry 1000, ali to nema nigde da se kupi hvala |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Junior Admin
![]()
K1000 nije baš dobar prekidač, kao ni sama lula...
Jednom davno sam započeo jednu mehaničku od bakarnih vodova od cevke (dole desno) Ali je to bilo davno, a deda je zaboravan... ![]() Slika je sve što imam sada. ![]() U pitanju je kinez za 200 dinara... Možda pomogne... Naj elegantnije je rešenje na nekim Saletovim lulama, a to je ceo prekidač od GP Paps klona. Beži od tankih žica, ako možeš od žica uopšte. Ponovi i Omov zakon da ne bude ovi na forumu mi rekli da ovako pravim lule a sad završih u urgentnom sa opekotinama trećeg stepena... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Nov član
![]()
E sad mi reci sta stavljas preko ovoga? Mora da bude i leziste i prekidac koji se preko srafi, i gde da nabavim?
Mozes par vrsta prekidaca da mi objasnis. Mnogo me zanima taj sa novcicem i dugmetom |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Junior Admin
![]()
Reci ti meni
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Nov član