Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Modeli članova
Zaboravljena šifra? Registracija

Modeli članova Pulsar, zarulence, milutko1, ropecope, zogu, fusion, Elmrsomudo, duracos, DanijelM, max, gomiletina, Sigma, nezla, jeffersey, dragisonac, Ivan82, lepipirot, wolf, Obrenovčanin,Jusjak, Toni, imortel019, andrija, scooter, peppa, gjankovec, Glendhul, Impuls, shomi87, nikouro, woolf

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 22-07-2012, 19:08   #16
tabby
Prijatelj foruma

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju
Uobičajeno Re: mr.cotton g prototip

Sve to ok,samo ja bih ipak u jednu rupicu za mesh stavio navoj i srafic radi sprecavanja eventualnog curenja i eventualno povecao precnik za koji deo mm da bi bez problema stale sve baterije 18650

Sto se dimenzija i tezine tice svaka cast

Hoce biti u prodaji i kada?
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 22-07-2012, 19:34   #17
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 135
Pohvaljen: 75
Nivo reputacije: 63
fusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svima

Upravo tih malih nedoumica imam oko donjeg dela ...prosiriti ili ne i to koci prodaju ali ovih dana ce se i to razjasniti
mesingani cepic sa rupicom za punjenje je provereno ok i nema ispadanja kao ni curenja a olaksava punjenje gde god bili (na javnim mestima)
Bice u prodaji za koji dan (cim razresim gore navedena pitanja) i forumasi ce imati popust i prednost
fusion nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 22-07-2012, 20:00   #18
tabby
Prijatelj foruma

tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Jos jedno pitanje,jel' se tank srafi u telo ili ima neki drugi sistem drzanja i ako je neki drugi sistem dal' je "klimavo"?
Staro 22-07-2012, 20:33   #19
fusion
MOD Master

fusion's avatar

fusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svimafusion je poznat svima

Sve je jako cvrsto ... a ujedno je i to slop prekidaca za sada malo precvrsto za moj ukus
Staro 23-07-2012, 20:27   #20
tabby
Prijatelj foruma

Hoces da kazes da je prekidac gore kod tanka,nesto kao na Alphi?
Staro 24-07-2012, 00:04   #21
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Uobičajeno

evo sada cu da postavim video pa ...sve se vidi

http://www.youtube.com/watch?v=uaJN0...ature=youtu.be
Staro 24-07-2012, 00:27   #22
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Uobičajeno

Mislim da je skoro svaki detalj prikazan tako da bih ,posto su neki u medjuvremenu vec videli ....voleo da cujem prave komentare komentare...

Mozda je malo zbunjujuce da sam klasican genesis postavio i predstavio kao pamucnu varijantu naravno da ce ljudi dobijati i 400 i 325 mesh sa modom ali i pamuk koji po meni je u odnosu na mesh neprevazidjen
1 TH veci i ostriji (hvala bogu)
2 Ukus malcice izrazeniji nego kod mesha sto mi se i ne svidja toliko ali sve ima svoju cenu
3 Jednostavnost setupa
4 dostupnost (u svim apotekama)

Eh da ukoliko ima zainteresovanih posaljite mi zahtev
Staro 24-07-2012, 01:17   #23
tabby
Prijatelj foruma

Lepo,sada je jasnije,koliko vidim problem sa duzim i kracim baterijama je resen,samo bi mozda bio problem ako su malo sire baterije...

Prekidac je super resen,od prilike u glavi zamisljam na koju foru radi i svaka cast za ideju

Moje dosadasnje iskustvo sa genesis sistemima mi govori da rupica za vazduh na kapici mora biti na tacno odredjenom mestu da bi se izvukle top performanse,ali s'obzirom da ima dintung to se lako da stelovati.

Jel moze u tip koji je u sklopu kapice da se ubaci dodatni drip tip,koliko vidim u opisu videa tvoj setup je 2.6 oma pa se mozda i ne greje toliko,kada bih ga ja poterao sa 1.3oma neverujem da bi mogao vise od 4 dima da povucem bez pauze zbog grejanja istog?

I da,ne bih ja bas pario na pamuk,fiber ok,ali sve dok ne budem imao problem sa postavljanjem setup-a na mrezicu forsiracu je

I najvaznije,cena za ovo zadovoljstvo je?
Staro 24-07-2012, 01:45   #24
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Hvala za pohvale
Evo jednog linka pa ako ti nije problem pregledaj
Kod:
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/modding-forum/284030-wick-materials-safe-vs-dangerous.html
(sto znaci fiber nikako i niposto)
inace gurao sam ga i na 1.5 oma sa pamukom i nije nesto nepodnosljivo grejalo ali sa mrezicom przi i vishe greje ako povucesh vise od desetak dimova uzastopce :(
Razmishljam o nekoj silikonskoj kapici ali cu morati onda smanjim precnik usnog dela josh je u razmatranju mada odlicna opservacija
Rupica je podesena idealno i zato je i napravljeno sa gumicom da moze da se dotegne tako da bude izmedju dva namotaja u slucaj da neko pozeli i tako da postavi .
Ah ta cijena ---alo bing - koliko ono rekosmo za ovo chudo --- za forumase 9999din + ptt sa baterijom bez punjacha (ako moze da se da za nekakav ego 8-9000 onda sta komentarisati) bash bih voleo da cujem tvoje mishljenje na zadnju tacku
Zahvalili :
Staro 24-07-2012, 01:51   #25
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Eh da josh nesto ja sa mrezicom sa mojom kolicinom parenja uvek nailazim na problem da mise ne natapa mrezica dovoljno (dry hit) i to mi je bash onako bljak inace sve ostalo je bash ok i super...malo se treba poigrati sa setupom ko ima zivaca i znanja i sve je super ali kod mene nestize dovoljo tecnosti (sa mojim parenjem) tako da moram stalno da ga drzim vodoravno ili uvis da bi mi bio kako valja natopljen

Naravno da je cena za 20% niza nego za ostale i iz bivse yu a za ono tamo trziste van nasih bivsih granica ce biti u rangu sa ostalim modovima sto znaci josh veca
Staro 24-07-2012, 02:01   #26
tabby
Prijatelj foruma

Cena je vise nego razumna i prihvatljiva

Predpostavio sam odmah da je gumica tu zbog stelovanja rupice za vazduh,namerno sam napomenuo da bih cuo to od tebe

Znam kada sam koristio metalni drip na Line to je bila kazna,4-5 dimova i hladjenje... u sustini mislim da je bolje ostaviti slobodan izbor drip tipa,ali napraviti rupu tako da mogu svi tipovi unutra,mislim da za to ide rupa 8.7mm ( one od 8.5mm ce da popuni gumica i nema frke )

Bas cu da pogledam linkove pa mozda razmislim i probam taj pamuk,nervira me sto ne moze dry burn,ja to volim da probam na "suvo" kako radi,mislim da je nesto slicno kao ortmanov fiber

Citat:
Originalna poruka od fusion Vidi poruku
Eh da josh nesto ja sa mrezicom sa mojom kolicinom parenja uvek nailazim na problem da mise ne natapa mrezica dovoljno (dry hit) i to mi je bash onako bljak inace sve ostalo je bash ok i super...malo se treba poigrati sa setupom ko ima zivaca i znanja i sve je super ali kod mene nestize dovoljo tecnosti (sa mojim parenjem) tako da moram stalno da ga drzim vodoravno ili uvis da bi mi bio kako valja natopljen

Ovo sredujem za par minuta,samo zarolas da ima "lufta" kad ulazi u tank,odnosno da ne zapinje i reseno sve
Staro 24-07-2012, 02:21   #27
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Uobičajeno

Hvala na podrsci

Sto se tice dry burn a samo stavi kap kada namotash prvi namotaj ono sto si video je 5 dana star coil i oko 30ak 40 ml pregurao preko sebe a namotash ga za sekund a i nemorash uvek samo kada prvi put stavljash stavish malo vishe i onda ga kad pozelish samo izvucesh za duzinu namotaja i imash novi setup

Eh da sto se drip tipa tiche (derlin - plasticnih itd) postoji problem sto onda moraju stalno da se menjaju jer se istope brzo zato razmishljam o silikonu sa spoljne strane
Zahvalili :
Staro 24-07-2012, 02:28   #28
tabby
Prijatelj foruma

Dobra fora,mozda probam kad mi bude dosadno

Onda cekam final verziju
Staro 24-07-2012, 02:37   #29
fusion
MOD Master

fusion's avatar

Uobičajeno

Moze... a sad svi na svoje radne zadatke

Da vam pozelim lepu i laku noc ili ti jutro
Staro 24-07-2012, 07:40   #30
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1191
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od fusion Vidi poruku
Eh da sto se drip tipa tiche (derlin - plasticnih itd) postoji problem sto onda moraju stalno da se menjaju jer se istope brzo zato razmishljam o silikonu sa spoljne strane
Nije delrin tip jedino resenje. Oni koji chain-uju LR setup sa 8-10 W snage znaju i sami da stave keramicki ili stakleni tip. Silikonski kondom bi mozda narusio narusio estetiku?
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Modeli članova

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 00:47 sati.