![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,185
Nivo reputacije: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 36
Pohvaljen: 82
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@ECSmoki reci gde nabavljaš ove tečnosti, i po kojoj ceni?
Ja sam do sad uzimao ove tri,ove prve kineske koje se kod nas mogu naći na buvljaku,raznih ukusa sa navodno high dozom nikotina,i cenom od 250 dinara za 30 ml,druge SM-mix 450 dinara bočica od 10mlne račinajući pištarinu,i treće uzimao direktno iz umbrella firme ovde u Beogradu,po "super" ceni ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Admin
Nivo reputacije: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne zivim u Srbiji pa ti nije bas merodavno.
Podjednako dugo koristimo elektronsku cigaretu tako da je jasno da nisam mogao dosad probati puno. Bocica sa slike je od 10ml i kosta Ł5. Kad sam uzimao bilo je na ponudi 5 bocica za Ł16, dakle dobio sam 50ml. Shaka Zuluf me pitao za Totally Wicked, ovo je od njih. Takodje, ovo je jeftinija tecnost koju imaju. Tecnost koja je kod njih oznacena sa "Red Label" kosta Ł20 / 30ml i to cu da probam uskoro, ali da potrosim prvo zalihe. Pre ovoga probao sam tecnosti sa EcigWizard (takodje iz UK) i njih sam placao Ł4/10ml i Ł8/30ml. Trenutno su "Out of Stock" za sve tecnosti i moguce je da sa cenom odu na Ł12/30ml. Desert Ship koji mi dosad ubedljivo najvise "lezi" je bas taj jeftiniji od Ł8. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Senior
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ego-T Master
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije sve tako crno bugi, raspitaj se malo, pogledaj oko sebe i po netu
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Senior
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ego-T Master
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Admin
![]()
Fino, nema sta.
Potrosio sam bocicu RY3, bila je svega 10ml, a Desert Ship je "Out of Stock" vec nekoliko nedelja. Imam po 30ml RY4 (16mg i 24mg) ali su mi drugacijeg okusa od RY4 sa Totally Wicked. Dosta je drugacije. Odgovara mi ali je TW bolji. Znaci, ne mogu da uzmem tecnost na jednom mestu da probam, pa kasnije da kupujem isti okus na drugom mestu u vecem pakovanju, za manje para po ml. Sad sam naizmenicno na 18mg TW visnja/tresnja i RY4. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ego-T Master
![]()
@Smoki
ja sam do sada probao 5 RY4 tečnosti sa različitih izvora, nijedna ne liči na onu drugu ![]() Probaj duvanske arome(ne gotove tečnosti) sa Inaweraflavours, meni se mnogo sviđaju. Tečnosti su im preguste za eGo-T ati, ne radi kako treba - greje se i ne daje dovoljno pare. Poruči od njih bazu(npr PG bazu od 38mg), čist VG i aromu. To pomešaš u odnosu 50% PG baza - 45% VG - 5% destilovana voda. Dodaš 3% arome i da te Bog vidi ![]() Ova baza se kod Flavourarts-a zove Tradicional baza, moja velika preporuka za gotove tečnosti sa voćnim aromama je definitivno FA sa tom bazom. @bugi iznenadio bi se koliko se brzo organizam navikne ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Admin
![]()
Hocu uskoro. Sinoc sam gledao ovo:
![]() ali cu da idem na soluciju da uzmem sve na jednom mestu, a Flavourart ima kod mene. Otprilike tako sam i kontao, da bazi od 36mg (ili 38mg) dodajem ili PG ili VG koji mora biri cist i onda aromu po zelji, naravno u kolicini koja je potrebna. Volim da osetim okus karamele i meda a bas to sam nekako osecao na Desert Ship i RY3 i RY4 sa TW. Ovih nekoliko vocnih aroma sam dosad koristio samo na kliromizeru, ali otkako cistim onaj isti ati, sve ide kroz njega. I visnja koju sam sinoc i jutros purnjao mi ima bolji okus na njemu nego na kliru. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ego-T Master
![]()
Možeš da uzmeš i Cloud Vaping bazu, to je poznata i dobra firma. Ne znam kakve su im arome, nisam probao.
FA je definitivno što se tiče kvaliteta u vrhu svetske ponude. Problem sa njima je što su klasični žabari - dakle nimalo radni i predusretljivi. Nekada mi je od njih stizalo za 10, nekada za 35 dana - isuviše neozbiljno da bih se mogao pouzdati. Ali ako imaš nekog njihovog distributera, poručuj bez razmišljanja. Oni imaju i gotove baze, jačine od 9 do 36mg. Do skora sam koristio samo PG baze, ali otkad sam probao tu Tradicional bazu promenio sam mišljenje ![]() Možda bi bilo pametno da prvo probaš gotovu tečnost neke arome, pa tek onda da pokušavaš da sam smućkaš to isto - čisto da znaš da li si pogodio ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Admin
![]()
Uzecu onda od Cloud Vaping za pocetak 30ml 36miligramske PG baze i 100ml VG, a od Flavourart nesta od preporucenih aroma (made in Serbia):
* BURLEY * SHADE * US RED MIX i mozda Desert Ship i Cowboy jer pominju med. Destiliranu vodu valjda nece biti problem naci. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ego-T Master
![]()
Danas mi je stigla Cowboy Blend aroma, probaću je za neki dan. Za Burley i Shade sve preporuke, a US red Mix nije FA nego Inawera aroma
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Admin
![]()
Na TW 18mg baza, pakovanje od pola litra u pola cene.
Inace baza od TW u pakovanju od 30ml je duplo skuplja od Cloud Vaping baze. Verovatno je 36 miligramske bila manja kolicina na ponudi, pa je rasprodana prvi dan. A ako uzmem 18mg, ne vredi mi da dodajem VG, a bas sam to hteo. Pricali smo o ovome navece, TW sajt sam posetio sutradan i vidim ponudu na pola litra tecnosti. Pogledam cenu, vidim ima Camel, M/Borough, Virginia, Tobacco i Un-Flavoured. Racunam, 100ml da uzmem OK je, sta ce mi pola litra kojih cu da razredjujem. Takodje racunam, vec sam odlucio da uzmem od Cloud Vaping a ako uzmem ovu za mene veliku kolicinu i napravim, a ne treba mi sve, ovih nekoliko ljudi koje znam pre ce da kupe gotovu kinesku tecnost koja kosta 3x manje nego da poveruju da sam koristio nesta sto je ekskluziva. Navece kod kuce vidim da je 36mg otislo tokom dana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|