Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 17-06-2019, 23:49   #16
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 188
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: VOOPOO Drag Nano

zašto se opredeliti? meni je super što imam više opcija. stavim ja aegis mini i galaksiju i ne primetim jer je lak ali sad kad imam pod sisteme shvatam da su oni još lakši i da se brže "uradim" kad mi treba plus kad se koriste sa solima i nisu neki ne znam koji trošak. uzela sam 6 različitih tečnosti (svaka u svoj ketridž) ko zna kad ću da ih potrošim a znače mi puuuno u dosta situacija. kažem, nije za svakoga i razumem da neko ne voli i da mu ne odgovara. ja planiram i caliburn da uzmem

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 17-06-2019, 23:52   #17
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 167
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Da,da,soli nisu neki izdatak ko može to da pari non stop.@Mad AG Nije potreban trošak naravno ali meni dva ova Renova Zero npr. stajnu u mali džep od šortsa.Prepraktično.I skupo,za grijače bi mi trebalo 30+ eura ako bih koristio freebase tečnosti.Za nekog ko ostavlja cigarete to nije neki izdatak,ja sam pušio 130 i više eura mjesečno.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 17-06-2019, 23:54   #18
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Kako ko voli,ja probao pola dana i nisam im našao svrhu u svakodnevnoj upotrebi.Naj više mi smeta nepostojanje prekidača i tih 2,3,4...pripremnih povlačenja i tek onda kao nešto se dešava,ali tanko.
Do skoro je bilo idealno samo uz el cigarete,a sada se ne može dodatno izgurati dan bez pod sistema.I da mi je trošak 100 din na dnevnom nivou,opet mi nije dovoljno dobro da bih svakodnevno koristio pod.
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-06-2019, 00:01   #19
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

EQ ne da ima prekidač nego i 3 režima rada tako da možeš da biraš da li ćeš da se opaučiš sa 15,5 13,5 ili 11,5watts sve su izmislili. a drag radi perfektno za jedan pod koji nema prekidač, gene čip radi iste sekunde ali ja mtl parim sa dva puffa bilo rta pod ili bilo šta drugo, tako sam i pušila a EQs ne mogu na 15,5watts recimo a od onih sam koji mtl pare oko 0.8ohma i na snagama od 15 do 20watts

Staro 18-06-2019, 00:15   #20
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2806
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Mad AG Vidi poruku
Jedino ima smisla opredeliti se za jedno od ta dva....
Ja baš poslednjih par meseci koristim TRI

MTL 12mg
DTL 6mg
Pod 25-35mg

Čak retko i squonknem...

Možda je zasićenje 6 godina parenja... Ko će ga znati...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-06-2019, 00:19   #21
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Postoji i ta opcija.Dosadi jedno te isto,pa iziđe nešto novo,pa ajd da probam.Nekome se to novo i dopadne i uvrsti ga u redovnu upotrebu,nađe mu svrhu.
Ja gledam da ne širim previše,osim ako mi baš ne legne kako treba.
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-06-2019, 04:22   #22
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,333
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 438
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Hvala ti Thea (@Voopoo) za nagradu
Hvala i za brzi DHL, neplaćanje carine

Moj(boja Tidal) je najlepši od svih

Specifikacija :
[idemo veoma objektivno]

Mali je, stvarno je mali (vidi Zippo). Voopoo Drag je.

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-06-2019, 04:57   #23
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2806
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Zli vupu nikome nije poslao nagrade!

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-06-2019, 09:30   #24
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,333
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 438
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Woo-hoo!

Kod:
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=woohoo
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-06-2019, 14:44   #25
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,011
Nivo reputacije: 563
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Bet Vidi poruku
Blah
Ovo je malo... Da stoji sve što si napisao stoji, ali ovo gore...
Kao kada bih ja sudio svim MTL RTA po Ammit MTL.
Napomenuo sam da je ŠTO SE MENE TIČE takva situacija. Naravno, verujem da drugima POD sistemi imaju svrhu (što se vidi na forumu, imaju ih mnogi) , meni ne. Več sam takav stav imao i pre nego što sam probao bilo koji POD, a debakl sa voopooom mi je samo dokazao da sam bio u pravu. Svaki tvoj revew mi je takodje dokazivao isto. Tako da nisam osudio POD sistem po jednom modu, već po upotrebnoj vrednosti meni, uz sve ovo što ću napisati dalje.
Neko je gore pomenuo trošak i ponovo se uhvatio za cigarete. Mislim da sam dovoljno dugo u ovome da tošak za ecig više ne računam po pklici cigareta već po utrošenom novcu za e cig u prethodnih par godina koliko parim. Tako da iskusnijima koji imaju puno opreme POD sistrmi jesu suvišan trošak jer su zu uredjaje skoro sa svakim potrebne i nicsalt tečnosti, pa i grejači. Takodje nisam od onih kojima se može progurati sve pod nos. Jednostavno, ecig insustrija je uvidela dodatnu zaradu na ovome i gura ih iz sve snage inače ne bi svaki proizvosjač izbacio po dva tri modela za koje su grejači od plastike i keramike skuplji od kantala i čeličnog tela za subohm atomizere.
Da ne bude da sam zanovetalo, jer nisam, svrhu POD sistema vidim samo kod početnika koji sada imamju više opcija i svaka je jeftinija od cigareta za koju god da se odluče, a uz POD sisteme i lakoću koršćenja, prava je pesma ostaviti cigarete. Nadam se da sam sada bolje objasnio avoj stav kada su POD sistemi u pitanju.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-06-2019, 14:59   #26
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

ne znam zašto uopšte raspravljamo oko pod sistema, od nas koji imamo opreme i opreme i parimo na rta i sub ohm tankovima, pod sistemi su pomoćno sredstvo za određene situacije samo i ukoliko nam odgovaraju. nekome odgovaraju, nekome e i to je okej. a što se tiče početnika tj onih koji žele da se skinu sa cigareta ja bih sada uvek preporučila i preporučujem da probaju prvo pod sistem jer mislim da je idealan za nekog ko ne zna, da se tako izrazim, za bolje. em je jednostavnije, em nije veliki trošak u odnosu na cigarete a uostalom i da jeste, zdravije je od cigarete. što se tiče svih nas ostalih koji koristimo sve i svašta, niko nas ne primorava da ih koristimo. industrija ih gura, slažem se, ali ne verujem da će bilo ko od nas da koristi nešto što mu ne odgovara jer industrija to gura. na kraju krajeva, ja sam srećna što postoji svašta na tržištu sada jer je veći izbor za one koji još uvek pokušavaju da ostave cigarete, imaju više opcija i imaju veću šansu da nađu nešto što će da ih odvuče od duvana. toliko od mene i vape on

Zahvalili :
Staro 18-06-2019, 15:14   #27
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,011
Nivo reputacije: 563
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Btw izvinjavam se svima koji kupuju POD modove na lošem izrazu "guranje pod nos". Naravno svako će kupiti uredjaj za koji misli da će mu dobro služiti u bilo kom momentu ili svrsi. CatVape je objasnila.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-06-2019, 17:20   #28
Jagodinac
Moderator

Jagodinac's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Eleaf iStick Pico 75W
Pohvala: 1,447
Pohvaljen: 758
Nivo reputacije: 174
Jagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvaluJagodinac je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od CatVape Vidi poruku
izgleda da se samo meni sviđa hahah

I meni se mnogo svidja - burazer ostavio duvan skroz!

Trenutno bez super unicum naloga! Vratio sam se na svoj originalni nalog...
Jagodinac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-06-2019, 17:22   #29
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

@Jagodinac to volim da čujem

Zahvalili :
Staro 18-06-2019, 18:09   #30
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 141
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Mad AG Vidi poruku
CatVape,možeš li da funkcionišeš bez moda i RTA u toku dana,samo da guraš sa pod sistemom?Zašto bi se brzinski pumpao nikotinom,osim možda u retkim slučajevima.

AG no1
Kao i CatVape otpirilike, ja mogu bez problema da funkcionisem samo sa Zero-om tokom radnog vremena (8-10 sati).
Pod sistemi će definitivno zauzeti veliki udeo u ovom našem sportu a razvojem i usavršavanjem u budućnosti (mogućnosti i mesta za napredak itekako ima), možda čak i primat među korisnicima.

Не слушайте тех, кто говорит дурно о других и хорошо о вас! Л.Н.Т.
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:30 sati.