Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Vape-a-Minute
Zaboravljena šifra? Registracija

Vape-a-Minute sr.vapeaminute.com

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 14-07-2020, 15:25   #1
Vape-a-Minute
Product Support

Vape-a-Minute's avatar

Registrovan: Feb 2020
Pohvala: 14
Pohvaljen: 12
Nivo reputacije: 20
Vape-a-Minute je na dobrom putuVape-a-Minute je na dobrom putu
Uobičajeno Aromes et Liquides

Tema za A&L arome i sve vezano za iste. Budite slobodni da pitate i komentarišete.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Vape-a-Minute nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-07-2020, 15:30   #2
Vape-a-Minute
Product Support

Vape-a-Minute's avatar

Uobičajeno Re: Aromes et Liquides

Nove serije Ragnaroka. Koja vam je omiljena?

Staro 24-07-2020, 16:14   #3
IksOks
Aktivan član

Registrovan: Jul 2019
Pohvala: 31
Pohvaljen: 66
Nivo reputacije: 29
IksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svima

Nisam uspela nigde da nadjem neku bar recenziju, odvazila bih se da probam Nagato, pa dal neko moze da kaze sta da ocekujem i kolko da je pustim da stoji, kolko je dozirati? Nisam probala ni journey kokice pa nemoj da poredite sa njom pls, kakve su xD i usput, rayan usa da li je sladak, gorak, neutralan, da znam dal da dodam zasladjivac odmah :') ?
IksOks nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-07-2020, 18:12   #4
Vape-a-Minute
Product Support

Vape-a-Minute's avatar

Citat:
Originalna poruka od IksOks Vidi poruku
Nisam uspela nigde da nadjem neku bar recenziju, odvazila bih se da probam Nagato, pa dal neko moze da kaze sta da ocekujem i kolko da je pustim da stoji, kolko je dozirati? Nisam probala ni journey kokice pa nemoj da poredite sa njom pls, kakve su xD i usput, rayan usa da li je sladak, gorak, neutralan, da znam dal da dodam zasladjivac odmah :') ?
Nagato ima prednost jer ne mora da zri i može da se pari posle 1-2 dana. Slatkaste kokice sa karamelom i krem brule. Doziranje je na 9%
Što se tiče Ryana postoje 2 verzije. Clasic i Limited. Clasic je je suptilnija verzija RY4 aroma. Svakako dobra, dok Limited je slađi. Reklo bi se za gurmane. Doziranje je 4% i opet od ukusa potrošača mogu se pariti i posle nedelju dana jer vec tada je lepa aroma. Svakako to je individualno.

Nadam se da sam pružio bar neku korisnu infirmaciju

Zahvalili :
Staro 25-07-2020, 16:26   #5
IksOks
Aktivan član

IksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svimaIksOks je poznat svima

I vise nego dovoljno informacija da znam da cu uzeti obe. Taj limited bas zvuci kao duvan koji ce mi i te kako leci. Hvalaaa ^_^
Staro 24-08-2020, 15:54   #6
IksOks
Aktivan član

S obzirom da niko ne pise o ovim aromama, evo ja cu kratko o kokicama. Slatke, preukusne, predobre. Mozda malo vise sladje nego sto bi trebalo, dozirane po preporuci proizvodjaca, 9% i odlicne su. Posle nedelju dana stajanja vrhunske, pre toga su mi bile dobre, ali sad su odlicne. Osete se i kokice i karamela i neka vanila ili nesto slicno. Opusteno adv tecnost, jedino sto posle 8-10ml mora vata da se menja jer su slatke bas, ali meni je to 5 dana koriscenja, tako da i nije neki problem. Steta sto a&l nema jos neku kombinaciju sa kokicama
Zahvalili :
Staro 24-08-2020, 15:57   #7
WalterWhite
Iskusan član

Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 32
WalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svima

Slazem se za kokice, topla preporuka
WalterWhite nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2020, 21:37   #8
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 186
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

vreme je da i ja probam kokice i to da ih mešam sa ry4 limited mislim da će biti sjajno. generalno volim njihove arome ali na Fury sam navučena godinu i po dana

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2020, 21:43   #9
IksOks
Aktivan član

Ryan limited sam probala posle 3 dana stajanja, i vec tad je bio brutalan, ali mora malko da odstoji da bude bas kako treba, sa kokicama mislim da ce to biti predobra kombinacija. Mada su obe tecnosti slatke dosta, pa ne znam dal ce vata morati da se menja na svaka 2ml :')
Staro 24-08-2020, 21:52   #10
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 191
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Koliko je Ryan Limited sladak uporedo sa RY4 Double od kts?Moja keva jedino ovaj kts može da pari od svega što sam joj dao na probu.Nije sladak previše,lagan i blag zato joj i odgovara.Razmišljam da uzmem ovaj limited da joj napravim za probu.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2020, 21:55   #11
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 186
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

@IksOks šta znam meni nije toliko sladak volim da dodam nešto haha

@Mad AG meni lično nije puno sladak možda u rangu Draw Journey koji nije toliko slatka verzija duvana sa dodacima (bar meni) ako hoćeš smućkaću joj ja pa nek vidi dal joj se sviđa da ne kupuješ 30ml arome ako joj se ne svidi

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-08-2020, 22:16   #12
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 191
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Hvala na ponudi,poručiću je svakako i biće to kako treba,bitno je samo da nije previše slatko.Planiram i za sebe da pravim.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-08-2020, 23:04   #13
IksOks
Aktivan član

Sta znam, parila sam i manje sladje, ali ovaj moj jos nije odlezao kako treba pa cu da ti kazem za mesec dana �� ovako trenutno kakav je, najslicniji mi je bamfu od journey-a (i ne nemaju piksla smek ni jedan ni drugi) xD
Staro 07-09-2020, 18:23   #14
WalterWhite
Iskusan član

Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 32
WalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svima

Koliko ste cekali da parite ry4 limited nakon muckanja? Video na njihovom sajtu da moze vec posle 9-15 dana?
WalterWhite nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 15-09-2020, 09:32   #15
Vape-a-Minute
Product Support

Vape-a-Minute's avatar

Citat:
Originalna poruka od WalterWhite Vidi poruku
Koliko ste cekali da parite ry4 limited nakon muckanja? Video na njihovom sajtu da moze vec posle 9-15 dana?
Neko i vec pari posle nedelju dana, ali da dobro si video da je takva preporuka. To je prednost kod njega na ne mora baš dugo da se čeka. U odeš neku sredinu i probaš. Ako ti ne odgovara ostaviš još malko da odstoji

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Vape-a-Minute

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:32 sati.