![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koja je tecnost najpribliznija aromi analogne? Da je sto vise mirisa i ukusa duvana a sto manje arome bilo kog drugog tipa?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da to nepostoji,dzaba juris ukus analogne pljuge,nista sto je na biljnoj bazi nemoze da zameni katran,ako gresim neka me neko ispravi.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#33 | |
Veteran
Nivo reputacije: 226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znam da ne moze, zato i kazem - najpribliznije.
![]() Vec napisah, neverovatno ali ukus Marlboro jacine high (18%) u Umbrellinoj jednokratnoj krs pljugi me najvise podseca na analognu. Na neku krdzu, ali opet na analognu. ![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo experimentisi,vremenom ces naci ono sto ti odgovara
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
![]()
Jedine od duvanskih koje sam do sada probao jesu Burley i Shade. Zato se i nosim mislju da uzmem jedno 200ml baze i sve duvanske arome sa FA i da probam sta mi najvise odgovara... ili par aroma, pa da mesam.
Meni i ove odgovaraju, lepe su, ali mi je Burley kao neke ultralight cigarete, a Shade mi ima slatkastu aromu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Prijatelj foruma
![]()
Mozes i tako,ali svakako bih ti preporucio i par vocnih za probu...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
![]()
Verujem da su vocne dobre i da cu ih rado koristiti... ali verujem da ce one biti samo za pauzu od duvanskih, onako da se malo promeni ukus i iznenade cula.
![]() Bilo bi dobro da se organizuje neko okupljanje vapera u BG, kao sto vidim da ce biti u NS, pa da svako ponese sta ima, da se napravi masovna degustacija. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I ja koristim u glavnom burley i shade, od svega sto sam probao a da nije umbrela te mi se jedine svidjaju. U principu najbolje su mi pojedine umbrela tecnosti jer najvise podsecaju na duvan, ali sam definitivno odustao od njih, jer od njihovih tecnosti pod jednim istim nazivom i pod jednom istom jacinom mozes da naletis na svasta. Jednostavno receno, tecnosti su im macka u dzaku, kao neka lutrija. Desavalo mi se da pod nazivom kent kupim vrhunsku duvansku tecnost a da sledeci put to bude neki kokos, nesto bljutavo ili cak totalno bez ukusa. Verovatno stavljaju od aroma sta im se nadje pri ruci kad nemaju odgovarajucu, ila cak po nekad ne stavljaju nista pa prodaju cist pg/vg/vpg.
Primecujem da svi ili bar veliki deo vapera na ovom forumu i uopste, cezne za nekom pravom duvanskom aromom, pa zato predlazem da se otvori tema gde cemo pisati iskljucivo o duvanskim aromama, gde ce svako pisati koju je "najduvanskiju" aromu probao i ako je do nje dosao nekim miksovanjem, kako je to uspeo. Meni licno se ni u kom slucaju ne vraca na duvan, ali mi nesto od tog ukusa nedostaje. Sad taj ukus vise ni u analognoj cigari ne osecam jer su pocele strasno da mi smrde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2012
Godine: 49
Pohvala: 33
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() |
![]()
Imam jako malo parilackog staza,ali sam probao svasta nesto...
Od vocnih aroma FA je za mene najbolji,od duvanskih Dekang je za sada najbolje sto sam probao,sve su mi na svoj nacin dobre ni jedna nema los ukus, izdvojio bih Camel/Desert Ship i Lucky Strike/Lucky color. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
![]()
Jos jednom se potvrdjuje da su ukusi razliciti... dekang
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Veteran
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam probao mnogo aroma, ali zasad su mi Shade i Espresso pobednici
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je ubedljivo najbolja tecnost koju sam probao dekang 555
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Capucino dekang najbolji ubedljivo ,mogao bi na leb da je mažem
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
![]()
Pa sto ne rece da ti dam. Hoces da ti posaljem, maltene je netaknuta?
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|