![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Umbrella Ekocigarete e-cigarete.rs |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 52
Pohvala: 3,116
Pohvaljen: 3,031
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh, imao sam svašta nešto. Recimo, nekad sam imao 2L 100mg i rasprodao za dva dana. Sad je muka naći alternativu.
|
|
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Dec 2024
Godine: 48
Pohvala: 13
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 8 ![]() ![]() ![]() |
Sudeći po internet prodavnicama, još uvek ima da se nađe nikotinska baza od 100mg. Problem je što mora lično da se kupi, ništa dostava. Svakako se treba obezbediti dodatno, poslednji je trenutak 😯
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#18 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ne pominjem sada radnju, ali u pojedinoj ima spisak - lista čekanja
![]() @Dzonika, dostava za nikotinske proizvode nema odvano, mislim od prošle-predprošle godine |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aktivan član
Nisam znao, uvek sam kupovao analogno
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 51
Postovi: 4,426 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa da se pozdravimo...
https://youtu.be/BXqPNlng6uI?si=Svnl-9g5Gyen6ruz Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 44
Pohvala: 36
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 37 ![]() |
Poz, jel ima nekih novih informacija gde mogu da se kupe nicsalt baze? Ili mrka kapa? Ja sam iz unutrašnjosti i u okolini imam vrlo malo ponuda za diy, a sad nema više ni umbrella izgleda....
|
|
Resistance is NOT futile - it's voltage divided by current
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Veteran
Pohvala: 3,492
Pohvaljen: 1,809
Nivo reputacije: 406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gle ,registrovali smo se u isto vreme
pocele su da se osecaju posledice zakona jedino ako imas neku recimo rodbinu pa da kupe i da ti posalju al o tome si verovatno vec razmisljao ,oprosti |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Nov član
Godine: 44
Pohvala: 36
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 37 ![]() |
Citat:
![]() Hvala na odgovoru. Ja ću da nadjem neki kanal tj da mi neko kupi u BG nego problem je što ne znam gde da pošaljem tog nekog. Uzimao sam nicsalt pg100mg/100ml i poslednji put pre par meseci zamolio sam preko jedne lokalne vape prodavnice (koja inače nabavlja i prodaje tečnosti ali ne i baze od umbrella) da mi poruče tu bazu. Ali sad sam sam hteo opet da poručim, oni mi kao naručili iz umbrella, ali već skoro mesec dana kažu navodno im ne šalju... Ako može neka preporuka u kojoj firmi da pitam da li ima pa da jurim nekog da mi kupi tamo. Jer svi su izgleda poskidali sa sajtova, nigde ne nalazim nicsalt baze... može i neka druga, ne mora pg100mg/100ml Hvala unapred |
|
|
Resistance is NOT futile - it's voltage divided by current
|
||
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
Pohvala: 3,492
Pohvaljen: 1,809
Nivo reputacije: 406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odgovorio sam putem pp
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 16 ![]() |
Pozdrav ljudi,
Kao i vecina, trenutno sam u krizi jer nisam imao blagu predstavu za ovu izmenu od 1. Januara za kupovinu baza. Tako da sam trenutno prakticno bez tecnosti. Ne pada mi na pamet da kupujem jednokratne niti ove shotove jer bi me oni izlazili 5x skuplje nego da pravim sam. Samim tim, imam par pitanja oko nabavke sada za koje nisam siguran, pa bih bio zahvalan bilo kome na odgovorima: 1. Koliko ja razumem, zakon je izmenjen tako da je zabranjena prodaja vecih kolicina nikotina (kao na primer, ono standardno 100ml sa 50-100mg/ml nik). Ali nije ilegalno imati/koristiti. Da li to znaci da ja mogu da odem tipa u Bosnu licno, kupim neku tu vecu kolicinu, i donesem sa sobom za svoju licnu korist? (granica problem?) U slucaju da ovo mogu da uradim, koje je ogranicenje kolicine? Razmisljam se da tipa odem do Bosne za neku vecu kolicinu, skladistenje u zamrzivacu za kasnije pravljenje, i tako to. 2. Za ovo cisto sumnjam, ali da li kao "firma" (pausalac) mozda mogu da narucim iz inostranstva? Nesto u fazonu za svrhu "pravljenja" tecnosti ili slicno? Palo mi je na pamet da mozda moze nekako da se iskoristi to sto imam pausalnu firmu za ovo. 3. Ako neko ima bilo koji drugi predlog, otvoren sam za savet, bas je hitno lol (slobodno u dm ako je nesto "diskutabilno") Hvala unapred. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Aktivan član
Jedno je koristiti ono što već imaš a drugo uvoziti preko granice čak i da je samo za soostvenu upotrebu. Nemoj me držati za reč ali prilično sam siguran da je prenos tih sirovina u Srbiju zabranjen. Neka me neko ispravi ako grešim.
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Nov član
Citat:
Recimo, sta ako ja to imam ovde odnekud (neka sam to kupio pre 2 meseca recimo), i ja to ponesem sa sobom u drugu drzavu, i onda se vracam iz nje. To je onda vec "moje" i ne bi trebalo da mogu da mi oduzmu. Lupam sada, ne razumem se dovoljno, koristim logiku, ali naravno zanamo da zakon ne funkcionise logicno, pa zato pitam ako neko zna. Hvala svakako za odgovor/savet.
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Aktivan član
Jedan laptop ili telefon nije isto što i duvanski proizvod. Po toj logici, mogao bi da odes negde i da kupis nekoliko boksova cigareta i da kažeš da su tvoje jer, bože moj, pušiš 7 pakli dnevno i opet bi ti ih uzeli jer bi se to kvalifikovalo kao šverc. Još bi popio prijavu i šta sve ne. Kad ideš kolima za Grčku, ne možeš da uneseš više od valjda 2 paklice ili tako nešto. Nisam ni ja upoznat sa detaljima ali u suštini to je to. Verovatno ti niko ne bi pravio problem da ti nađe bočicu gotove tečnosti od 60ml ali nekoliko boca stotke, to ne bi prošlo tek tako.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Nov član
Na to sam i mislio oko “granice” koliko moze da se prenese ako je uopste dozvoljeno. Isto kao i cigarete, mozes jedan-dva boksa, ne deset.
Ja kad preracunam ove shotove koji su sada, isplatilo bi mi se da odem do Bjeljine i za 1-2 boce od 100ml sa 60-100mg/ml. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 52
Pohvala: 3,116
Pohvaljen: 3,031
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako se nikotin računa kao duvanski proizvod (cigarete), a računa se. Nemaš prevo po zakonu da preneseš više od dozvoljenog. 10ml/12mg ili 24. Znači, ako ti nadju to što planiraš da preneseš, sleduje ti i kazna i prijava. Zato kupi dve-tri bočice, pronadji lepa skrovita mesta u autu, napuni rezervoar gorivom i vrati se kući kao da nisi kriv.
|
|
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|