![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#166 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
Pohvala: 2,515
Pohvaljen: 2,458
Nivo reputacije: 412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo ne činiti nita."
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Kako se zove ova tvoja torbica? Sviđa mi se PS: stvarno nemam problem sa vejp opremom, u svakoj torbi ima mesta. Moda je meni lake jer troim 2-3 ml na dan ◔‿◔ ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,878
Nivo reputacije: 318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aaa.. to je. Sada je sve jasno
![]() Za ozbiljnije planinarenje verovatno jedna od neizbežnih alata.. pretpostavljam ovako laički. Urban Shop > MIL-TEC (torbica Commando) Inače, meni nije problem zapremina bočica, već ako atomizer ne stoji uspravno, a ima viška tečnosti u njemu.. uh. PS radna skela .. haha, mogu zamisliti. ![]() |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#169 |
Veteran
Nivo reputacije: 318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E pa, posle toliko muke i traženja odgovarajuće torbice za nošenje moda sa RDA atomizerom, 50 ml flašice i dodatnim parom baterija, sada mogu odahnuti, jer pod mogu nositi i u novčaniku..
![]() Ali ozbiljno. Staje komotno i jedino je ga je potrebno isključiti, pošto se fire taster nalazi sa gornje strane. ![]() Ok, ne kažem da uvek tamo nosim. Post je u principu šaljiv. Nosim u čemu mi je zgodno, ali i ovde može u pojedinim situacijama. Recimo kada se nema džepova, (ovaj) novčanik se može nositi oko vrata i sl. Bilo kako bilo, važno da sada svoju e-cig opremu mogu nositi u bilo čemu.. pa i u novčaniku ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Imam negde i sliku sa novčanikom ![]() http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=476035 Ba je bio kul uređaj, samo rebuild izuzetno teak (lepljenje svaki put), bolje reći nemoguć. Ponekad zezao vakum prekidač (u stvari samo vie volim dugme). Sad sam već miran sa Yihi SX270 Vsticking VIY, sigurno ne menjam do kraja ivota ![]() ![]() Za 15 sekundi promenim vatu, ceo rebuild bez ijednog rafa je gotov za desetak minuta. ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Veteran
![]()
jav74 .. kompaktno i elegantno
![]() Dj_ .. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Nov član
![]() Registrovan: Apr 2022
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 11 ![]() |
![]()
u dzepu hahaha
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 26 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,584
Pohvaljen: 529
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Poalji link |
Tagovi |
futrola |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|