Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 16-01-2018, 20:11   #1786
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju
Uobičajeno Re: Inawera arome

Ja ga parim godinama ali ga nikada nisam probao pre 30 dana. Tada je MENI jako sličan starom Joyetech Tobacco...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-01-2018, 21:39   #1787
vap
Senior

vap's avatar

Registrovan: May 2017
E-cig: sve po redu
Pohvala: 3,059
Pohvaljen: 1,066
Nivo reputacije: 169
vap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputaciju

Hvala
Taj tobako mi je bio OK nekad davno na onim olovkicama.
Daću mu šansu onda
vap nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-01-2018, 22:15   #1788
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Bolji je na olovkicama. Ja ga parim na BCC kliru 18mg. Isključivo kada šetam psa 😊

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-01-2018, 10:03   #1789
sslobodan023
Iskusan član

sslobodan023's avatar

Registrovan: Nov 2017
E-cig: iStick Pico + Berserker m
Pohvala: 49
Pohvaljen: 48
Nivo reputacije: 36
sslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putu

Da li postoji mogućnost promene valute na sajtu inawera.com ili moram da računam u zlotima?
sslobodan023 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2018, 10:43   #1790
ncholass
Senior

ncholass's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Svasta nesto
Pohvala: 349
Pohvaljen: 421
Nivo reputacije: 92
ncholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosi

Na vrhu stranice ima da menjas funte,euro itd. da budem iskren nisam video da imaju zlote uopste
ncholass nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2018, 10:49   #1791
sslobodan023
Iskusan član

sslobodan023's avatar

Registrovan: Nov 2017
E-cig: iStick Pico + Berserker m
Pohvala: 49
Pohvaljen: 48
Nivo reputacije: 36
sslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putusslobodan023 je na dobrom putu

To sam video na inaweraflavours.com. Na inawera.com ne mogu da nađem tu opciju.
sslobodan023 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2018, 11:04   #1792
iwwwan
Senior

iwwwan's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 105
iwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosi

Nisam našao ni ja cenu u evrima, nego kad ideš na plaćanje preko pp prikaže se cena u dinarima.

iwwwan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2018, 08:28   #1793
ncholass
Senior

ncholass's avatar

ncholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od drako Vidi poruku
Ja sam, u zadnje vreme, pored FA aroma, poceo da svrljam malo po iw aroma i pored tobacco symphony i 555 gold, narucih i 2 potpuno nove: pink panter i red fruit&mint; i jedno od starih: pitaya.
Pink panter je fina kombinacija maline i borovnice, pri cemu nema ukus voca, vec vise vuce na sok od borovnice sa blagim uplivom maline. Lepa i osvezavajuca aroma.
Pitaya ili dragon fruit je blago slatkasta, blago kiselkasta aroma ovog voca koja me pomalo podseca na kiwi, a na drugim mestima kazu da ima i ukus kaktusa, sto ne bih znao, jer ga nikada nisam probao. U svakom slucaju bice cest i drag gost u mojim atijima.
I na kraju, simfonija crvenog voca obavijenog tankim nitima mentola. Dominantan ukus jagode i divlje jagode, zrele i ukusne, fino prosaran naizmenicnim naletima maline i ribizle, a kroz sve provucena nenametljiva doza mentola, da osvezi dah pri izdisaju.
Prava vocna poezija od arome, takva da je druga aroma koja je nakon probe smuckana u kolicini od 100 ml.
Ove 3 arome su se pokazale kao pun pogodak.
Red fruits and mint koliko da odstoji?

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Staro 09-02-2018, 09:23   #1794
drako
Veteran

drako's avatar

Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,385
Nivo reputacije: 258
drako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputaciju

Koliko se secam, minimum 15 dana za pun efekat, mada san ja u to vreme znao da je poteram i posle vrlo kratkog stajanja
drako nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2018, 09:38   #1795
ncholass
Senior

ncholass's avatar

Hvala drako

Ostale duvanske 30+ pretpostavljam.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Staro 09-02-2018, 10:40   #1796
drako
Veteran

drako's avatar

Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,385
Nivo reputacije: 258
drako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputaciju

Zavisi koje.
Tobacco symphony volim da pripalim posle 24 h, tad mi najlepsa.
Gold 555 cekam po 30+ dana.
drako nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2018, 11:12   #1797
ncholass
Senior

ncholass's avatar

Zamesao red for pipe, symphony i ry4

Sent from my mind using Tapatalk
Staro 06-03-2018, 22:59   #1798
iwwwan
Senior

iwwwan's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 105
iwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosi

Kakav je ovaj PARLAMENT, razmisljam da li da ga narucim, kojoj aromi je slican...

iwwwan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2018, 23:21   #1799
Novak
Iskusan član

Novak's avatar

Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 463
Pohvaljen: 131
Nivo reputacije: 65
Novak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosi

Neces se pokajati.Ja sam nesto dugo oklevao i pre mesec dana smuckao 50ml.Blaga aroma meni u rangu s'camela cak i bolja.Sto je najvaznija nije slatkasta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Novak nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 07-03-2018, 12:34   #1800
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 467
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Na koliko % Parlament doziras? Posto ja po preporuci sa sajta ne osecam nista osim baze
Kod:
Add 1-2% (1 drop per 5 ml).

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, inawera, tecnosti

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:19 sati.