![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1876 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja ih sve doziram na 2%
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1877 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 6
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 26 ![]() ![]() |
![]()
Shisha Orange.- Negde cuh da je prejaka, pa sam je dozirao 1.8%. Odlezala sedam dana. Aroma lepo mirise... na cedjenu pomorandzu, ukus cedevita bombona, al mi se cini da sam trebao da doziram malo vise. Popravio je na 2.5% pa sad cekam rezultate.
Shisa Lime.- Lep miris limete, osvezavajuci ukus. Nije kisela. Dozirao na 1.8%, al' treba malo vise. Odlezalo sedam dana. Lepo se mesa sa ostalim vocnim aromama, al' ne treba preterati jer preuzme ukus. Mesam vec gotove tekucine. Shisha Kivi - dozirao 2.2%. U pozadini lep miris kivija, nije odbojna, al' je jos nisam aktivno koristio (samo probao). Odlezala sedam dana. Tek ceka svoju sansu. Chocomint.- Lep miris arome i napravljene tekucine. Dozirao 0.5%. Lezala desetak dana. Po izdisaju, u ustima ostaje prepoznatljiv ukus cokolade sa mentolom, al' miris dima pomalo smeta. Pojacao sam dozu, a cekam da stigne aroma mentola, pa cu da je malo "pojacam" sa nadom da cu da ubijem miris dima. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
taj cokomint je lep al zato prlja ubija,2 tanka max izdrzi
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koja je preporuka za keksice da odleze? Coconut cookies konkretno, porucen sa inawera sajta.
Ako sudim po mirisu ovaj coconut i tobaco symphony cu moci da parim, ali miris 555 gold mi nikako ne obecava ![]() Obzirom da sam pocetnik u svemu ovome ako mozete da mi kazete da li sam omanuo u procentima. Citao i ovde i na inawera sajtu i na kraju smuckao Coconut cookies na 4%, Symphony na 2% i 555 Gold 1.5%. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
555 Gold može do 4-5% slobodno
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam dozirao na 5%,3% i 1% i odustao od njega.Isti taj vonj koji osjecas iz bocice u atomizeru se samo pojaca.Uh.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,413
Pohvaljen: 1,709
Nivo reputacije: 386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i meni nedavno stigle 555 gold i tobacco symphony ovu prvu omirisao i nije mi se svidela pa nisam ni smuckao (sudeci po vasim izjavama nisam pogresio) ,a ovu drugu trenutno parim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mene podseća na FA Glory (nutty tobacco), volim TDM 555 Gold ; ako usput nisu nešto menjali u sastavu, jer minimum dve godine nisam uzeo, a pre toga koristio neke pri kraju roka.
@Milanez, javi ako će samo da stoji, da skuplja prašinu.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Veteran
Nivo reputacije: 386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo javljam
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo ja bas juce probah 555,bas je nutty tobbaco ko voli taj zon.Meni licno bas prija.Svidja mi se i red for pipe,nikad nisam konzumirao pipe sa tim aromaticnim duvanima ali mislim da su uboli aromu,bas duvancuga sa visnjom ali ta visnja nikako ne domiria nego je u pozadini negde.Po meni nije bas za all day ali za half day
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Iskusan član
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Videcu za jedno mesec dana kakav je 555
![]() A sta kazete za ovaj kokos keksic, da li je dovoljno recimo 15 dana Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Veteran
![]()
ne znam jel ste pisali o ovome ,ne mogu da idem u operu ( da iscitavam celu temu)
ko ne zna rec je o aditivu koji se dodaje da bi se imao osecaj(ukus) pusenja prave cigarete nije skupo pa mogu da narucim i na slepo al radi razbijanja monotonije i radi info nek kaze neko ako hoce koju Kod:
https://e-aromashop.com/comestible-flavour-tobacco-dnb-flavour-10-ml-p-684.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Junior Admin
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Imam. Odvratno. Može jedna kap na druge arome, ali ima boljih aditiva...
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Veteran
![]()
za dodatak drugim aromama je i predvidjena 1% ,valja li u tom slucaju(?) ako smo se razumeli ( ne pari se sama ,znam da ti to znas...)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|