Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 05-11-2018, 11:18   #1876
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Inawera arome

Ja ih sve doziram na 2%

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-11-2018, 09:16   #1877
nst32b
Nov član

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 6
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 26
nst32b je na dobrom putunst32b je na dobrom putu

Shisha Orange.- Negde cuh da je prejaka, pa sam je dozirao 1.8%. Odlezala sedam dana. Aroma lepo mirise... na cedjenu pomorandzu, ukus cedevita bombona, al mi se cini da sam trebao da doziram malo vise. Popravio je na 2.5% pa sad cekam rezultate.

Shisa Lime.- Lep miris limete, osvezavajuci ukus. Nije kisela. Dozirao na 1.8%, al' treba malo vise. Odlezalo sedam dana.

Lepo se mesa sa ostalim vocnim aromama, al' ne treba preterati jer preuzme ukus.
Mesam vec gotove tekucine.

Shisha Kivi - dozirao 2.2%. U pozadini lep miris kivija, nije odbojna, al' je jos nisam aktivno koristio (samo probao). Odlezala sedam dana. Tek ceka svoju sansu.

Chocomint.- Lep miris arome i napravljene tekucine. Dozirao 0.5%. Lezala desetak dana.
Po izdisaju, u ustima ostaje prepoznatljiv ukus cokolade sa mentolom, al' miris dima pomalo smeta.
Pojacao sam dozu, a cekam da stigne aroma mentola, pa cu da je malo "pojacam" sa nadom da cu da ubijem miris dima.
nst32b nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-11-2018, 16:57   #1878
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

taj cokomint je lep al zato prlja ubija,2 tanka max izdrzi
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-12-2018, 10:41   #1879
milanlaki
Iskusan član

Registrovan: Mar 2013
E-cig: iStick 40w + ProTank 2
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 57
milanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svima

Koja je preporuka za keksice da odleze? Coconut cookies konkretno, porucen sa inawera sajta.

Ako sudim po mirisu ovaj coconut i tobaco symphony cu moci da parim, ali miris 555 gold mi nikako ne obecava Videcemo kada dodje vreme za probu...

Obzirom da sam pocetnik u svemu ovome ako mozete da mi kazete da li sam omanuo u procentima. Citao i ovde i na inawera sajtu i na kraju smuckao Coconut cookies na 4%,
Symphony na 2% i 555 Gold 1.5%.
milanlaki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-12-2018, 10:45   #1880
SljukaZr
Veteran

SljukaZr's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: Od svega po malo :D
Pohvala: 1,990
Pohvaljen: 2,073
Nivo reputacije: 367
SljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputaciju

Nisi, sve je ok.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
SljukaZr nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-12-2018, 11:36   #1881
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

555 Gold može do 4-5% slobodno

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-12-2018, 11:45   #1882
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Ja sam dozirao na 5%,3% i 1% i odustao od njega.Isti taj vonj koji osjecas iz bocice u atomizeru se samo pojaca.Uh.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-12-2018, 12:02   #1883
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,413
Pohvaljen: 1,709
Nivo reputacije: 386
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

i meni nedavno stigle 555 gold i tobacco symphony ovu prvu omirisao i nije mi se svidela pa nisam ni smuckao (sudeci po vasim izjavama nisam pogresio) ,a ovu drugu trenutno parim
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-12-2018, 12:21   #1884
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Mene podseća na FA Glory (nutty tobacco), volim TDM 555 Gold ; ako usput nisu nešto menjali u sastavu, jer minimum dve godine nisam uzeo, a pre toga koristio neke pri kraju roka.
@Milanez, javi ako će samo da stoji, da skuplja prašinu..

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-12-2018, 12:44   #1885
Milanez
Veteran

Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

evo javljam
Staro 10-12-2018, 15:48   #1886
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

evo ja bas juce probah 555,bas je nutty tobbaco ko voli taj zon.Meni licno bas prija.Svidja mi se i red for pipe,nikad nisam konzumirao pipe sa tim aromaticnim duvanima ali mislim da su uboli aromu,bas duvancuga sa visnjom ali ta visnja nikako ne domiria nego je u pozadini negde.Po meni nije bas za all day ali za half day moze da prodje
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-12-2018, 21:43   #1887
milanlaki
Iskusan član

E-cig: iStick 40w + ProTank 2
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 57
milanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svima

Videcu za jedno mesec dana kakav je 555

A sta kazete za ovaj kokos keksic, da li je dovoljno recimo 15 dana

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
milanlaki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-12-2018, 21:22   #1888
Milanez
Veteran

ne znam jel ste pisali o ovome ,ne mogu da idem u operu ( da iscitavam celu temu)
ko ne zna rec je o aditivu koji se dodaje da bi se imao osecaj(ukus) pusenja prave cigarete
nije skupo pa mogu da narucim i na slepo al radi razbijanja monotonije i radi info nek kaze neko ako hoce koju
Kod:
https://e-aromashop.com/comestible-flavour-tobacco-dnb-flavour-10-ml-p-684.html
comestible-flavour-tobacco-dnb-flavour
Staro 21-12-2018, 21:29   #1889
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Imam. Odvratno. Može jedna kap na druge arome, ali ima boljih aditiva...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 21-12-2018, 21:35   #1890
Milanez
Veteran

za dodatak drugim aromama je i predvidjena 1% ,valja li u tom slucaju(?) ako smo se razumeli ( ne pari se sama ,znam da ti to znas...)
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, inawera, tecnosti

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:14 sati.