![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#406 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
...sa gradacijom odgovora tipa a) ne, nikako, b) lose c) dobro, upotrevljivo d) odlicno e) izuzetno
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Video Recenzent
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eto vanila je to dobro srocila
![]() moze i tako |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 52
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ovo je super ideja za pocetnika polazne arome bice one koje se svidjaju vecini korisnika a kasnije moze da proba one druge ili one koje se nikom ne svidjaju
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Senior
Pohvala: 48
Pohvaljen: 25
Nivo reputacije: 66 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Smatram da ideja kao takva nije loša ali se isto tako slažem i sa Shakom.
Arome koje su mi bile super na početku parenja sada većinu i ne koristim. Koristim arome za koje sam tada smatrao da nikada ne bih mogao da parim. Hoću da kažem da moje glasanje na početku i sada nikako ne bi bilo isto. - i + bi zamenili mesta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Moder
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 46
Pohvala: 28
Pohvaljen: 37
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nazad na topik
volim : golden dukat,tobako-c,vanila *fenomenalna kombinacija za ceo dan dukat i c po pola ok su : chocomint,jamaican rum,moka *rum je odlican za mixanje solo mi se ne dopada moka je odlicna u kombinaciji sa vanilom a moze i sa cokoladom lose : chocolate *mirise na cokoladu nije slatko a ukus lici al iz daleka ni neprijatelju ne bih dao : US red mix *nikako mi ne ide u glavu kako je neko mogao ovo da odobri za proizvodnju |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Video Recenzent
Nivo reputacije: 490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ni neprijatelju ne bih dao : US red mix *nikako mi ne ide u glavu kako je neko mogao ovo da odobri za proizvodnju
hahaah ahahahaha ahahaah ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Video Recenzent
![]()
jer pravio neko IW barli? i koliko je turio arome?
ja napravih sa 3% neshto mi nije bash po meri :\ |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#415 |
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 52
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
posto vidim da su mnogi nezadovoljni sa DS aromom ukoliko je neko ima a ne koristi je, mozda bi mogao da proda, mada je skuplja postarina od njega ali ajde pa da ja probam namerno ga nisam porucio zbog negativnih komentara, ali sad nesto razmisljam ukusi su razliciti a meni dosta aroma odgovara sto drugi ne zele vise da cuju za nju, u sustini meni je sve parljivo nesto vise nesto manje ali nista ne bacam bar za sada. e sad mozda se i meni profini ukus pa pocnem da negodujem za neke arome eto sad citam za usa re mix ja garantujem da ce se meni svideti i kada ga budem zamixovao i probao prenecu vam svoje utiske. za DS na pp
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 51 ![]() |
![]()
Evo napravio sam tecnosti i stajale su preko 10 dana . Probao i razocarao sam se u sve koje sam do sad probao , mada nisam jos sve .
Baza 50%50% ili tradicional , 12 mg nikotina Arome : Dark Fire - katastrofa Cognac - katastrofa Camtel - katastrofa Max Bland - los Gold Dukat - los Tobako "C" - los Camel - los Ostale su mi jos Desert ship i 7 leaves Sve arome su pravljene u bocicama od 10 ml po 3% ( oko 8 kapi ),stajale u vrucoj vodi 1 sat , 24 sata otvorene i oko 10-tak dana u sobnoj temperaturi i sve su mi nekako jake i slatke arome. Sve tecnosti su probane na Stardust-u i My-t ju Najvise sto mi do sada prija jeste Kapucino 14 kapi na 10 ml koji vec parim 2 meseca. U prevodu razocaran |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Video Recenzent
![]()
Od toga shto si nabrojao pario sam gold ducat i meni je odlican, jedina zamerka shto je prljav, i treba opremu redovno prati na svakih par dana.
ja sam stavljao, slagacu te 12 ili 14 kapi na 10 ml. tobaco c mi je ok, mada ja imam osecaj ko da neshto fali, jako blaga sladunjava aroma u pozadini, nekako mi je bledunjav ukus, ali generalno mi se svidja. Ostalo iz liste nisam probao, osim deserta, on mi je odlican ali FA, od IW mi je gadan. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 51 ![]() |
![]()
Neznam , videcu da ostanu jos koji dan da mozda jos sazre ,
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Video Recenzent
![]()
10 dana je sasvim dovoljno, ne znam probaj da stavish manje ili vishe arome, mada mozda jednostavno ti se nesvidja ukus i to je to...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Od IW trebate probati Nuty princes-kao nutela ukus otprilike,jako se svidja devojkama
Donhil nije loš-blaga aroma podseća na neki puding,ovo sve ostalo je onako. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|