![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 20
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma nebitno , ne znamo tacan razlog ...Dosta se trguje kod njih , vjerujem da imaju dosta ljudi u pogon , zato mi cudno da makar i na kratko prekidaju s poslom . Ipak je velika lova u igri . Ovaj Bulli mi se cini kao da sve on sam radi tj organizuje posao , on mi je i rekao na mail da ne moze sve da ispostuje zato je i smanjio a zvanicno i batalio s poslom , dok navodno ne ozdravi . Ja sam primjer da i dalje po malo radi , mozda radi radi punom parom za nekoga drugoga , ko ce ga znat . Ne ulazi mi se u te detalje , niti me interesuje ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kada je FA, od kojeg pola sveta kupuje, do skora imao 4 zaposlena - ne bi me iznenadilo da celu IW drze 1 ili 2 coveka
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Senior
![]()
xxxxx li se da 4 cojeka rade samo ? aoo , a nama je pukla pogibija iz 1 u 1 , ja sam mislio oni su u rangu NOKIE ...uh , imao sam trip da stotine farmaceuta tamo rade , isprobavaju , dokazuju se jedan drugom a sve za bolje i nas i njih , a ono izgleda tamo 4 xxxxx talijana se xxxx i xxxx po cio dan u te kazane , aoooo
edit ECS recnik? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Iskusan član
![]() Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 41
Pohvaljen: 49
Nivo reputacije: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Senior
![]()
ne izdrzah smoki ...
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Senior
Pohvala: 78
Pohvaljen: 253
Nivo reputacije: 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam stigao da pročitam ceo komentar, pre nego što ga je Smoki cenzurisao, ali osećam da je extra.
Ali, kad smo već kod toga. Zamisli, pročitaš sledeće : "Flavourart is a privately owned and operated flavor company, which gathered together the expertise of people with a long history in the flavor business and flavor creation. Flavourart can be your one-stop source for all your flavour needs, no matter how big or small. Utilizing our R&D facilities and staff of experienced food technologists with years of international experience, we can develop and manufacture any flavour and complete mixes that satisfy the most demanding of criteria and expectations. With Flavourart as your partner, you can expect timely and professional service that is competitively priced. We would welcome the opportunity to work with you, and present you with an array of unique products." A ono tamo sede 4 lika i mućkaju po 5 bočica u svakoj ruci ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ego-T Master
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Verovatno to objašnjava zašto su toliko spori za ove "obične" porudžbine, a opet uspevaju da snabdevaju tolike sajtove. Lakše je zamešati kilo arome sa 100l baze, nego to isto ali iz 50 porudžbina
![]() U svakom slučaju, nek radi i samo jedan i to levom rukom, samo nek se ne pokvare ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Video Reviewer
Godine: 48
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Napokon stigle su arome i baze od IW-a
Baze PG-Eco 38mg VG 99,5% Arome Old Havana Tuscan Garden Suve Sljive ![]() Sve arome ni malo ne obecavaju, ocajnog su mirisa (a i boje) ajde ona sljiva jos i nekako ima miris na rakiju, ali one prve dve uzas boziji. Generalno to nista ne znaci na krajnji rezultat. Smuckaku veceras po 5ml pa se javim sa testovima. |
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Iskusan član
Pohvala: 51
Pohvaljen: 72
Nivo reputacije: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
lose si arome izabrao...bar po meni..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Video Reviewer
![]()
Probao sam ih dosta , ove tri nisam, pa sam zeleo da upotpunim svoj opsti utisak
bez obzira da li mi se neka aroma dopada ili ne. Opsti utisak je LOS, ima da se izdove bolje - kvalitetnije, ali Flavour Art je tu daleko daleko daleko bolji. Znaci ne pricam kome se koja aroma svidja nego opsti MOJ utisak. |
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Iskusan član
Pohvala: 51
Pohvaljen: 72
Nivo reputacije: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aha, ok, lose sam te razumeo, znaci to je samo za probu :-)
A ima li medju iskusnijim pariocima neko ko je upotpunio sliku o FA aromama koje prodaje inawera. Da li je to potpuno isto kao arome kupljene u italiji, ili je to nesto "tu negde" ali nije potpuno isto ili tako nesto? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Senior
Pohvala: 78
Pohvaljen: 253
![]()
Po nekoj zdravoj logici, moralo bi da bude identično, inače im FA ne bi dozvolio da prodaju njihove arome.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ego-T Master
![]()
Pa trebalo bi da su ista stvar, jer ih FA navodi kao svoje zvanične distributere.
Čitao sam da se ljudi žale na Desert Ship kod Inawere da je drugačiji nego kod FA, meni su se žalili na Cuban Supreme da je drugačiji. Npr za Burley, Perique Black, Espresso, Red & Bull, Shade... znam da su isti kao kod FA, probao sam ih i na FA bazi. Problem je generalno što većina nas koja uzima FA arome od Inawere, uzima i baze od Inawere - a one se razlikuju od FA baza. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Video Reviewer
![]() Citat:
![]() Mora da bude isto , samo uzimaju vece kolicine pa presipaju. |
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 0
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 49 ![]() |
![]()
Don Hill, Dark Fire (ovo je samo za hrabre - 3 kapi na 10ml), i neponovljivi kralj svih aroma od inw.: Gold Ducat
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|