![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Nov član
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 41
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 42 ![]() |
![]()
Hvala vam na pomoći..ali odustao sam od ovog klira..naručio sam protank mini u Eliquid-u (Kangerov) tako da što kaže #Imagine bolje je koristiti brendirane stvari jer ću bar lako moći da nađem i delove..valjda će mi biti ok na mojoj 1100 bateriji..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Feb 2014
Godine: 53
Pohvala: 83
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 43 ![]() |
![]()
Kupio sam ovaj klir letos u umbreli da mi se nadje kao rezerva , dosta je nahvaljen na forumu a i vizuelno mi je jako lep. Inace imam 2 T2 CC-a koja redovno naizmenicno koristim. Klir je pre neki dan pusten u rad, grejac je fabricki 2,4 oma, ima logo firme gde sam ga kupio. Javlja mi se bas otezano povlacenje, dugme na bateriji drzim po 5-6 sekundi da bih dobio iole neku pristojnu paru, dok na CC-u drzim 3-4 sec i imam brdo pare (grejac 1,8 oma) i sve to lagano klizi. Ne curi , ne zagoreva , centralni pin je "proslicovan", dole na kraju kod baterije ima 4 kanala za vazduh itd.Eh da , klir lepo pusta vazduh bez obzira da li je na bateriji ili ne. Iscitao sam temu o ovom kliru i jedino sto mi pada na pamet je da kupim grejac na 1,8 oma samo ne znam da li bi mi to pomoglo ako je i meni zapao neki falicni primerak. Klir je identican kao na slici koju je stavio clan Imagine.
|
eGo 2.4ml CC
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 500 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo ti je otpor veliki i na CC u na 2,4 oma bi bilo isto!!!!
Na ego bateriji koja radi od 3,3 do 3,7 v otpor nebi trebo biti veci od 2,2 oma i to kad je p u n a pogledaj nashe recenzije ,tu bet premotava grejac ,mislim da je ok 1,7 nisam siguran |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#94 | |
Aktivan član
![]() Citat:
Baterija jeste ego 1100mAh, znaci novi grejac od 1,8oma i trebalo bi da fercera ko lokomotiva. |
|
eGo 2.4ml CC
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,065
Pohvaljen: 648
Nivo reputacije: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kada kazes otezano povlacenje, jel mislis na protok vazduha ili kolicinu pare?
|
i can't keep calm i'm nemirko
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
CE4/5 je "tvrdji" klir od T2. Sa nizim otporom ces dobiti brzi odziv i vise pare, ali ce ostati tvrdji., odnosno imace veci otpor pri povlacenju.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Aktivan član
![]()
Izgleda da je clan Finder razumeo moj problem. Kada probam oba klira bez baterije na CC-u je taj protok vazduha dosta veci i laksi za razliku od V3. Shodno tome a i grejacu od 2,4 oma na V3 (CE4/5) dolazi do toga da kada parim na njemu duze drzim dugme na bateriji , vise povlacim tj naprezem se , V3 cak pocinje nekako i da zvizdi ,verovatno sto pokusavam vise vazduha da povucem ne bih li dobio vise pare. Samo da kazem da pare ima , ali ne kao na CC-u , aroma mi je sad nekako izrazenija na V3 i vise mi prija malo hladnija para, tako da cu prvo probati sa novim grejacem od 1,8oma koji ce mi po vasim savetima omoguciti krace dimove od 3-4 sekunde , a samim tim smanjiti napor koji sad ulazem prilikom parenja. Eee, onda se nadam i da cu se malo i privici na taj malo manji protok vazduha kod V3 i uzivati.
|
eGo 2.4ml CC
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@gojkov
Molim te objasni ovo što si rekao, nisam razumeo. Hvala. |
Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
Nivo reputacije: 240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pomocu ovog grejaca njegovom modifikacijom prepravio sam aspire bdc i pt3 mini u single koil jer dual mnogo trosim tecnosti a jos nisam naucio da motam dual koil
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ima ovde ljudi, koji bi voleli malo više informacija, kako si to izveo...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Veteran
Nivo reputacije: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@gojkov, razumeo sam to i kad si prvi put rekao, ali su me zanimali detalji, kao i @alansi -ja.
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Veteran
![]()
izvinite,sad sam stigao,od alata treba turpija ili smirgla i silikonske gumice kape koje idu na cc 2.4 grejac ,tesko je ovako objasniti pa cu probati da slikam
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Veteran
![]()
https://plus.google.com/photos/10027...19980405590289
Pogresio sam ,ne treba silikonska gumica sa cc.2.4ml grejaca ,sve se nalazi na ovom grejacu sto treba.Sto se tice aspira ne treba skracivati silikon mada se ne secam da li sam malo skratio dimnjak sto ide iz usnika.Jedino sto treba je duzi + pin ---------- Post dodan 31-10-2014 u 18:54 ---------- Da, za aspire ne treba ni smirglati, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Veteran
![]()
Druže, ima li šanse da uploaduješ fotke na
Kod:
www.dodaj.rs |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|