![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2024
Godine: 40
Pohvala: 22
Pohvaljen: 26
Nivo reputacije: 10 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kao sto svi znamo novi zakon je stupio, sraman zakon koji ogranicava prodaju mnogih proizvoda sa strane pravnih lica, sad....mi smo svi ovde pojedinacno fizicka lica pa se pitam kakva je situacija na forumu? Da li se mogu oglasasavati na prodaju gotove tecnosti?
Srdacan pozdrav svima! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Aktivan član
![]()
Da li neko od admina mozda moze da odgovori na post?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,183
Nivo reputacije: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Za sebe mogu da kazem da ne znam, i opet u svoje ime, ne vidim problem ako odluku donesemo u hodu.
Sta podrazumevas pod gotove tecnosti? Ovde ima tema o novom zakonu: Novi zakon |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Aktivan član
![]()
Pa gotova tecnost tipa Parliament, miks PG, VG, Nikotina i Arome zajedno u staklenoj boci od 100ml, odstojalo dva meseca, to podrazumevam pod gotovom tecnoscu.
Pretpostavljam da na forumu nije dozvoljeno oglasavanje obzirom da mi je jedan oglas za atomizer prosao a drugi za tecnosti nije. Pokusao sam da nadjem na temi nesto o praksi na forumu ali ne nadjoh nista na pretrazi teme. Jedino sto mi pada na pamet je mozda sto sam u istom oglasu naveo i neke gotove tecnosti i jednu koncentrovanu aromu ali sam za sve napisao posebne cene, uredno slike, uredno razdvojio i tako. Ono sto mene u sustini buni je sto o ovome ne mozes nista da procitas u pravilima oglasavanja. ![]() ![]() Mozda, ako bi ti bio ljubazan da se raspitas u tvojim krugovima, da vidis sa adminima. Bilo kako bilo meni je sve ovo tuzno, doc'e nam Evropa glave... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|