Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > TOP e-cigarete.rs
Zaboravljena šifra? Registracija

TOP e-cigarete.rs topecigarete.rs

TOP e-cigarete.rs

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 02-06-2015, 11:42   #76
Tihomir KTS
Nov član

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 10
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 36
Tihomir KTS je na dobrom putu
Uobičajeno Re: KTS tečnosti

Pozdrav svima

Evo da se i ovdje oglasim, hvala na svim komentarima.

Osijecam se duznim da napisem koju rijec. Prije svega, ujedno smatram i najvaznijim, o okusima se ne raspravlja, za nas muske je to kao i sa zenama (nemojte se ljutiti pripadnice suprotnog spola, nije zlonamjerno) netko voli mrsave, netko malo punije, netko plave a netko crne, tako je nekako i sa tekucinama-aromama.

U dogovoru sa vlasnikom Inhalike smo odlucili na ovu suradnju da pokusamo naci balans i zadovoljimo pocetnike ali i naprednije parioce. Tu svakako hocu pojasniti vezano za SHADE naravno da VZ nema u ponudi shade nego smo uz dogovor ubacili i njega u ponudu a aroma je sa FA.

- Tobacco blend isto nije sa VZ nego je aroma koju mi sami pravimo.
- Sve ostale su sa VZ

Osvrnuo bi se i na primjedbu jednog clana vezano za cijenu tekucina, KTS u ponudi ima 3 kolekcije, ova klasicna sto se pojavila na trzistu i kod vas, zatim premium kolekcija i jos Collors kolekcija, pa tako da dolazi i do razlike u cijenama.

Bio je jos neki upit vezano za velicinu pakiranja, da svima nam je to jasno ali evo za pocetak smo ubacili samo ove od 10 ml a ako sve bude bilo kako treba nadam se u dogovoru sa sefom Inhalike da ce biti i 20 i 30 ml.

Jos jednom bi se zahvalio Katy na odlicno uradjenoj recenziji. I pohvala Inhaliki na prilagodjenoj cijeni.

Ako sam sta propustio ili imate jos kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte.

LP i puno pare.

KTS - Tihomir
Tihomir KTS nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-06-2015, 19:55   #77
nikitref
Iskusan član

nikitref's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 44
Pohvala: 283
Pohvaljen: 131
Nivo reputacije: 67
nikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosinikitref ima čime da se ponosi

KTS-Real Cigar. Nije loša ali imam problem. Žena me tera iz stana kad parim ovu tečnost.

Using Tapatalk
nikitref nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-06-2015, 19:58   #78
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 620
Pohvaljen: 531
Nivo reputacije: 110
topecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalu

Iskreno ja ga ne koristim pa neznam,ali moja supruga slično reaguje na island tobbaco kaže da joj je previše sladunjav miris :-)
topecigarete.rs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-11-2015, 11:15   #79
sasayu1983
Aktivan član

Registrovan: Oct 2015
Pohvala: 11
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 35
sasayu1983 je na dobrom putu

Verovatno su joj analogne manje smetale :(
Morao sam da iskomentarisem iako nema postova vec mesecima...

sasayu1983 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 13-11-2015, 00:50   #80
draganius
Senior

Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 144
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 70
draganius je poznat svimadraganius je poznat svimadraganius je poznat svimadraganius je poznat svimadraganius je poznat svimadraganius je poznat svimadraganius je poznat svima

Resenje je da tretiras zenu neko vreme sa Hangsen Storm-om i unistices joj culo mirisa, sto ce proizvesti dosta dobrih stvari za tebe, npr. kupovinu za godisnjice najeftinijih parfema, dezodoransa ... nece te smarati za sve ostale arome, nema sanse da oseti bilo kakav parfem na tebi, kao ni lokala u kojima si bio i sta si pio i jeo ...

draganius nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-11-2015, 11:07   #81
vaper
Nov član

Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 34
vaper je na dobrom putu

KTS Tobacco Blend 18 mg nikotina na štandu dok sam je probao imala je ukus gorčeg duvana koji mi se svideo .Došavši kući odmah sam osetio odvratnu borovnicu.Nešto je slabo kod ove tečnosti osim ukusa a to može valjda biti i nikotin ??.
Navikao sam da parim 16 mg što žeže prilično a ova od 18 je preblaga kao da je došlo do neke greške.
Tečnost je inače solidno parljiva , ima pare,ima VG što meni posebno godi jer sam pušio Red Mix VG 16 mg i bio prezadovoljan ali su je na žalost ukinuli te sad opet moram da isprobavam svašta.
vaper nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-11-2015, 12:08   #82
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

topecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalu

KTS tečnosti su odnosa same baze 50-50 za razliku od kineskih tečnosti gde je odnos naprimer kod eleaf i joyetech tečnosti 70-30 u korist PG a,pa je osećaj Troath hita a nekad i same arome nešto jači zbog samog njihovog sastava.
Možete probati sledeći put cohibu naprimer koja je izuzetno jaka duvanska aroma i podseća na slične tečnosti iz joy/eleaf kuhunje.
Tobacco blend je inače takva aroma, veoma veoma blaga sa podnotama šumskog voća.
Zahvalili :
Staro 27-11-2015, 14:52   #83
vaper
Nov član

Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 34
vaper je na dobrom putu
Thumbs up Re: KTS tečnosti

Citat:
Originalna poruka od topecigarete.rs Vidi poruku
KTS tečnosti su odnosa same baze 50-50 za razliku od kineskih tečnosti gde je odnos naprimer kod eleaf i joyetech tečnosti 70-30 u korist PG a,pa je osećaj Troath hita a nekad i same arome nešto jači zbog samog njihovog sastava.
Možete probati sledeći put cohibu naprimer koja je izuzetno jaka duvanska aroma i podseća na slične tečnosti iz joy/eleaf kuhunje.
Tobacco blend je inače takva aroma, veoma veoma blaga sa podnotama šumskog voća.
Hvala na savetu , cohiba je bolja tečnost ali se duplo brže troši od REDMIX VG .
Verovatno ste u pravu za Troat hit ali je REDMIX Joytec sa 100% VG imao super troath hit.
No, to već sad spada u one samostalne kombinacije mešanja da bi se postiglo nešto slično za šta se još uvek ne odlučujem.
Pozdrav
vaper nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-04-2016, 18:13   #84
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Noviteti, Noviteti
Orange mix,Berry mix,Spike K,Coffe dark,French Vanilla,Ice mentol.
Usa Mix,Virginia.

http://www.topecigarete.rs/product-c...lter_brand=397

Staro 25-04-2016, 18:15   #85
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 779
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Koja je cena za 30 ml?

Edit:
Dileja, nisam video link 849...

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-04-2016, 18:18   #86
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Nisi video jer sam naknadno editovao post moja greška :-) cena 30ml.......849rsd
Zahvalili :
Staro 25-04-2016, 21:23   #87
DragEna
Iskusan član

Registrovan: Apr 2016
Pohvala: 72
Pohvaljen: 139
Nivo reputacije: 55
DragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosiDragEna ima čime da se ponosi

Hoce li biti starih tecnosti opet poput cherry cigar, old captan, french pipe...?
DragEna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-04-2016, 21:33   #88
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Po informacijama koje imam za sada ih nažalost neće biti na stanju.
Staro 27-04-2016, 01:28   #89
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,065
Pohvaljen: 648
Nivo reputacije: 188
nemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalu

Berry mix ni u tragovima Liqua tecnosti, potpuno drugacije.
4 tanka druge tecnosti al se prokletinja jos oseca

i can't keep calm i'm nemirko
nemirko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > TOP e-cigarete.rs

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 03:21 sati.