Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-09-2014, 09:19   #91
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju
Uobičajeno Re: Mikser za tecnosti (hardver)

Stvar je jednostavna. Izmiksaju se tečnosti.

Nabavi se ovo.

Onda je samo treba paziti, da vas ne uhvati ovaj:

Na kraju možete odmah koristiti baš pravilno odležane tečnosti, bez komplikovanih miksera.

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-09-2014, 09:54   #92
kjosmofon
Iskusan član

kjosmofon's avatar

Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59
kjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svima

@gomiletina
Dole je tvrdi sundjer,pa pumpa od akvarijuma bez ventile i malo izmesteni uteg da vise trese
kjosmofon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-09-2014, 11:36   #93
gomiletina
Moder

gomiletina's avatar

Registrovan: Apr 2013
Godine: 62
E-cig: Shta zapadne+ ruza, kaya
Pohvala: 4,056
Pohvaljen: 3,371
Nivo reputacije: 578
gomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputaciju

gomiletina nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-09-2014, 11:37   #94
5thREON
Veteran

5thREON's avatar

Registrovan: Dec 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 323
5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od jokjuar Vidi poruku
Realno je da smislimo vremeplov i da sami od sebe uzmemo odležale tečnosti iz budućnosti...

Sent from SlimDroid_Slim_House
Using parče plastike
ili da smislis teleport pa da uzimas sta ti treba tamo gde ima

JaZoja
5thREON nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-09-2014, 11:41   #95
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od gomiletina Vidi poruku
Nije. Tvoj je plav

Beli si dao meni.

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-09-2014, 18:23   #96
kjosmofon
Iskusan član

kjosmofon's avatar

Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59
kjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svima

lol haha ovaj je daleko bolji od moj
kjosmofon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-09-2017, 23:52   #97
Piki
Veteran

Piki's avatar

Registrovan: Jun 2017
E-cig: Kayfun dugi lite
Pohvala: 717
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 190
Piki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputaciju

Napravih danas 3x30ml tečnosti i nije mi se svideo izgled tečnosti nakon standardne "shake-it-by-hand" metode za mešanje tečnosti, a ne mogu da vadim mikser za fino mešanje baze, streljaće me ukućani. Mutilica za nes koja me služi već nekoliko godina je skoro pa 90% nes 10% mutilica po sastavu, a ne želim da mi ostane ta neka aroma kafe.

Gledam one tečnosti, gledaju one mene i dođem na ideju za koju mi je trebalo 5 minuta za realizaciju.

i tako ~minut, dva svaku. (Zanemariti rukopis i papirić)

Patent pending
Piki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-09-2017, 00:33   #98
Stefan.ecig
Veteran

Stefan.ecig's avatar

Registrovan: Oct 2014
Godine: 29
Pohvala: 128
Pohvaljen: 320
Nivo reputacije: 130
Stefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosi

Ne znam za vas, ali ja vec 2 god miksam ovako, i nema greske

Stefan.ecig nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-09-2017, 03:27   #99
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 467
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Ovaj gorenje prevazilazi home made kako izmesati 10-20-30ml

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-09-2017, 17:07   #100
Stefan.ecig
Veteran

Stefan.ecig's avatar

Registrovan: Oct 2014
Godine: 29
Pohvala: 128
Pohvaljen: 320
Nivo reputacije: 130
Stefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosi

Hahah, a dobroo Da budem sad malo Kristijan Golubovic, "To vise nisu mililitri, sad se miksaju litre i litre tecnosti" hahah, a za ovo sitno sta znam, standard pumpa akvarijuma i cepaj
Stefan.ecig nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-09-2017, 19:19   #101
gojkov
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
E-cig: nemesisi,subtankmini sa r
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 241
gojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputaciju

Tegla od 1.5l sapoklopcem pa malo levo ,aj sad malo desno
gojkov nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-11-2020, 18:41   #102
ECSmoki
Admin

ECSmoki's avatar

Registrovan: Jul 2011
E-cig: VT75 Nano, Berserker Mini
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,183
Nivo reputacije: 579
ECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputaciju

Malo duze od pola meseca koristim tecnosti koje sam miksao magnetnim mikserom, a po citanju veoma razlicitih uputstava o nacinu koriscenja morao sam se odluciti za meni najlogicniji, s tim sto je bilo odredjenih varijacija.
Naime, saveti se krecu od miksanje 15tak minuta bez koriscenja grejaca (Nitecore NFF01 moze da zagreje tecnost od 35C do 70C u koracima od 5C) do nekoliko sati na vecoj temperaturi.
Posto tema nije zazivela, a ne verujem ni da hoce, preskocicu pricu od diskusijama koje sam pratio i skratiti pricu.

Miksao sam kolicine od 20ml, 30ml i 60ml, a posto sam se igrao danima i napravio takvih tridesetak tecnosti, cesto sa novim receptima, nisam imao potrebe za vecom kolicinom iste tecnosti, a i sumnjam da cu skoro mutiti odjedom vise od 100ml, jer mi je i dosad to bila maksimalna kolicina za jedan recept.
Za miksanje koristim staklenu menzuru (beaker) i zasad imam samo dve, jednu od 50ml i drugu od 100ml.
Postupak je jednostavan i cist.
Koristim vagicu (0.01g do 200g) na koju stavim menzuru u koju prethodno ubacim magnet, nakapam arome, PG, VG i bazu sa nikotinom, stavim na mikser, krenem sa najvecim brojem obrtaja (1200) i ukljucim grejac na 35C ili 40C, ostavim da vrti nekih 30-40 minuta, nakon toga ugasim grejac i ostavim jos 10-15minuta.
Smanjenje brzine okretanja magneta regulisem ukoliko pijavica dodje jako blizu magneta.
Po zavrsetku magnet izvadim napolje koriscenjem drugog magneta.

Tecnost prespem u bocicu, nalepim etiketu i ostavim desetak do petnaest minuta da se ohladi na sobnu temperaturu.
Nakon toga bocicu zatvaram i ne diram je dok tecnost ne dodje na red za koriscenje.

Jesam li primetio ikakvu razliku kod tecnosti miksane mikserom i onih muckanih rukama?
Hmm.
Vecina onog sto sam pravio je bila po novim receptima, pa tu ne mogu reci nista, a od starih i oprobanih pravio sam samo one koje su mi oznacene sa 5 zvezdica.
Cini mi se da osetim blagu razliku u jacini, da je nikotin manje oksidirao i sasvim mi odgovaraju tecnosti sa 3 do 4mg nikotina na MTL atomizerima kada je u pitanju TH.
Ne mogu da tvrdim, mozda je placebo efekt u pitanju, a imacu prilike da se uverim, ali zasad imam dojam i da arome koje se brzo izgube (jagoda npr) ostaju prisutne u vecoj meri.
ECSmoki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-11-2020, 19:24   #103
dragon
Veteran

dragon's avatar

Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395
dragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputaciju

@ECSmoki 100% u pitanju je placebo effect
dragon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-11-2020, 22:34   #104
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Kod:
https://mobidrive.com/sharelink/7HS0DTBK1FdQhNFSFvXeZ46jJTaM0fuA4sSkuOjohf0H
DIY mixer
Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:55 sati.