Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > TOP e-cigarete.rs
Zaboravljena šifra? Registracija

TOP e-cigarete.rs topecigarete.rs

TOP e-cigarete.rs

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 02-06-2014, 13:01   #1
coolair
Iskusan član

coolair's avatar

Registrovan: Mar 2014
Godine: 63
Pohvala: 94
Pohvaljen: 116
Nivo reputacije: 63
coolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosicoolair ima čime da se ponosi
Uobičajeno TOP e-cigarete.rs Zahvalnica

Početak ove teme u mojoj glavi bila je jedna neprijatnost. Naime, posle par naručenih paketića, uradih to i treći put. Naručih 100ml tečnosti u komadu putem Post Express, na postrestum u Boru, gde se nalazim na terenu. Prema regularnoj narudžbini, regularno stiže i paket. Preuzimanje-odnošenje-dolazak u kancelariju-otvaranje paketa-šok- sav se izmazah od ulja. Više od pola tečnosti se prosulo... Naravno, paketić je bio pristojno upakovan, a "gospoda" iz PE su tumbali, bacali, pritiskali, i ko zna šta sve još, da bi upropastili kutiju, alu foliju koja čuva novi proizvod i "naterali" tečnost da pobegne skroz po PE kesi.
Pozivam "TOP e-cigarete.rs", da im ispričam za problem, i NE da ih grdim, već da im ukažem, da prilikom slanja, naglase PE da vode računa. Sa druge strane je Marko, vrlo ljubazan i predusretljiv. Od prvog trenutka mi se izvinjavao, da mi je još uvek neprijatno! I ako nisam ni pomislio niti tražio, Marko je insistirao da mi pošalje novu flašicu o svom trošku. Opet neprijatnost; pa taj čovek živi od toga, glupo mi je da uzimam besplatno, nije on transportovao robu...
Danas je nova flašica stigla, preuzeh je, ali sam odmah pred "poštarkom" otvorio i sve je bilo u redu. Jedino mi je preostalo da se zahvalim Marku, kao i svim zaposlenim u "TOP e-cigarete.rs", kao i da poručim da su sjajni!!! Naravno da nastavljamo saradnju

MARKO, HVALA!!!

coolair nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-06-2014, 13:08   #2
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2806
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju
Uobičajeno Re: TOP e-cigarete.rs Zahvalnica

Post Expres su poznati po tumbanju paketa, imale su kolege sa foruma probleme u više slučajeva. A na žalost svih nas i drugi kuriri nisu bolji :banghead: jedan drugi prodavac je počeo da uvija u bubble wrap folije...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-06-2014, 13:14   #3
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Čestitke za Marka i TopEcig!!!
Inače, samo sam sa City expressom imao problem, ostali su manje više okej, čak su mi iz PE najbolji, verovatno je u svakom gradu drugačiji...

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-06-2014, 14:25   #4
Argentto
Senior

Argentto's avatar

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 91
Pohvaljen: 164
Nivo reputacije: 76
Argentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosi

Mislim da nema pravila i da nije odredjena firma u pitanju, vec pojedinacni neodgovorni radnici koji se prema paketima ponasaju kao da su kamenje.. dozivljavao sam to i sa Aksom, Beksom, PE... sve je to isto....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Vision Spinner II 1600 + VapeOnly CE5 BDCC / ASPIRE ET-S BDC
Gold Ducat, Old Harbor, RY4, Esplendido....
Argentto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-06-2014, 21:03   #5
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 620
Pohvaljen: 531
Nivo reputacije: 112
topecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalu

Samo da napomenem vezano za pakovanje pošiljaka sve uslovno rečeno "osetljive" artikle pogotovu 100ml pakovanje tečnosti obavezno uvijamo u buble-wrap foliju to mogu da potvrde svi koji su poručivali od nas takvu vrstu robe,medjutim to očigledno nekada nije dovoljno.

Tačno je da se kuriri "dobaciju" sa pošiljkama to sam saznao od drugara koji radi u posexpresu sugerisao mi je da obavezno pišemo lomljivo u napomeni za takve osetljive pošiljke jer se to onda sortira posebno.
Nadam se da se ovakve stvari neće ponavljati što se tiče posexpresa,nažalost sve kurirske službe su po tom pitanju slične ili imaju vrlo sličan metod rada vezano za "dobacivanje" sa pošiljkama .
Edit
Mogu samo da zamislim kakvu će inspiraciju dobiti kuriri kada počne svetsko prvenstvo u fudbalu
topecigarete.rs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 13-07-2016, 19:17   #6
Svemirac
Iskusan član

Svemirac's avatar

Registrovan: May 2014
E-cig: Pico + Kaya 5
Pohvala: 118
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 56
Svemirac je poznat svimaSvemirac je poznat svimaSvemirac je poznat svimaSvemirac je poznat svimaSvemirac je poznat svimaSvemirac je poznat svima

Aj malo da dodam na temu da ne otvaram novu zbog potrebe da isprozivam kurire. Napisah pri pravljenju narudzbine napomenu za kurirsku da isporuce posle 16h. Zove me bexovac u 11:30 da pita dal sam kuci. Rekoh nisam, na poslu sam do 16. Pitam jel navedeno tamo da isporuce popodne kaze on ne vidi nista. Rekoh pa ja sam kuci u 4 a on kaze on radi do 3 pola 4 da ostavi komsiji ili sutra ovo ono.... Izmaltrtetiram ja kevu da dodje da primi paket na kraju kad ono na paketu lepo pise "molim vas isporucite posle 16h". Prosli put me je zvao da se nadjemo u gradu, da me saceka na autobuskoj stanici, 5 puta me zvao da vidi dal sam stigo. Znaci muka mi pripadne kad dodje vreme za mesecno obnavljanje zaliha zbog njih. Jel isporucuju uopste oni pakete popodne? Da li da im zovem sluzbu se zalim na kurira?
Edit: Zaboravih da dodam sve pohvale za prodavnicu. Sve u najboljem redu, baze super, arome super, sve lepo upakovano i izuzetno brzo realizovano.
Svemirac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 13-07-2016, 20:07   #7
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

topecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalu

Kurirske službe su nažalost nužno zlo što bi rekli, ovo nam je treća po redu sa kojim radimo,i sve i jedna su skoro isto loše ,ili lošije od predhodne.

Poslednjih par dana Bexu nisu sve ovce na broju a inače su standarno loši,predpostavljam zbog manjka ljudi koji su na godišnjim odmorima.

Sutra reklamiramo paket koji je poslat u ponedeljak čovek ga još nije dobio (isto forumaš).
Mail za reklamacije je reklamacije@bex.rs
Iskreno se izvinjavam u njihovo ime,radimo sve što možemo da se ovakve situacije što manje dešavaju, ali nažalost poslednjih par dana je baš učestalo.
Pozdrav
Zahvalili :
Staro 16-07-2016, 00:46   #8
Dika
Senior

Dika's avatar

Registrovan: Mar 2016
E-cig: RX200,OBS Crius,Wotofo Serpent,Velocity RDA,Stingr
Pohvala: 183
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 57
Dika je poznat svimaDika je poznat svimaDika je poznat svimaDika je poznat svimaDika je poznat svimaDika je poznat svimaDika je poznat svima

Svaka cast za prodavnicu,ali ova Bex kurirska sluzba je uzas,i ja sam morao po najvecoj vrucini da sa majem po gradu da preuzmem paket.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Dika nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-07-2016, 08:07   #9
alfini0507
Veteran

alfini0507's avatar

Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 653
alfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputaciju

Stigao VG sve ok! Bravo

alfini0507 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-07-2016, 10:01   #10
danealfa
Iskusan član

Pohvala: 8
Pohvaljen: 27
Nivo reputacije: 53
danealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putu

porucio sam kantal 0,20 a poslat mi je 0,25.
danealfa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-07-2016, 10:21   #11
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Ako vam je korisničko ime isto i na web shopu poslaćemo kantal 0.20 danas,greške se nažalost dešavaju nije namerno.
Izvinjavam se zbog neprijatnosti.
Zahvalili :
Staro 26-07-2016, 10:36   #12
danealfa
Iskusan član

danealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putu

isto je samo sa crticom dane_alfa
Staro 26-07-2016, 10:37   #13
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Nema problema šaljemo danas sutra stiže, o našem trošku naravno.
Pozdrav
Zahvalili :
Staro 27-07-2016, 09:07   #14
danealfa
Iskusan član

stigo kantal 020, hvala.

pozz.
Zahvalili :
Staro 26-08-2016, 12:55   #15
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Registrovan: Jul 2014
Godine: 54
E-cig: Imam, hvala! ;)
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1120
Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju

Samo da se zahvalim na poslovnosti!

"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."

Smoke free since 11-07-2014
Vapoholic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > TOP e-cigarete.rs

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 05:38 sati.