Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Naručivanje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 12-02-2015, 00:23   #16
Vlada
Senior

Registrovan: Aug 2014
Pohvala: 411
Pohvaljen: 179
Nivo reputacije: 83
Vlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Narucivanje baza i aroma

Uzmes u apoteci hirurske rukavice i masku, a u svakoj radnji sa alatima imas i zastitne naocare. Ja to koristim i kad radim sa 36mg. Inace zastitna oprema ce te izaci jedno 200din. tako da ti preporucujem da je koristis kad radis sa nikotinom.
Vlada nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2015, 00:31   #17
smokey
Veteran

smokey's avatar

Registrovan: Apr 2014
Pohvala: 776
Pohvaljen: 874
Nivo reputacije: 185
smokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalusmokey je za svaku pohvalu

Ej da... Obavezno, ukoliko koristio iglu, iglu sa tupim vrhom! Nas jedan clan je zavrsio u hitnoj kad je slucajno sebi zaboo iglu u prst it ubrizgao "malko" 48mg/ml ako se dobro secam.

Nadam se da nemas dece ili nekoga ko bi to slucajno uzeo/pomesao sa necim.
smokey nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2015, 00:39   #18
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 198
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od NegoTinac Vidi poruku
ma ja mislio da uzmem 100-200ml od 100mg za nekih 25$ ali sam od nekih ljudi dobio info da je to dosta "opasno" od 100mg.
Jel možeš da postaviš ovde codovan link do te baze od 25$.

Somebody Put Something In My Drink
uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 01:11   #19
Vlada
Senior

Vlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosiVlada ima čime da se ponosi

Imas na prethodnoj strani link do Kiprana.
Staro 12-02-2015, 07:32   #20
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 130
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

E to je ono sto mi jako smeta,negotinac je nepun mesec na forumu a vec ce da narucuje 100mg bazu.Polako ljudi bre korak po korak,drugi koriste uber sub omh-ove posle dva metra sa raspalim baterijama iz laptopa i posle vam kriv djavo.
Negotinac budi jako oprezan sa tom bazom to je vec ozbiljna koncetracija nikotina,nadji prvo neku 36mg pa polako dok udjes u stos
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2015, 08:02   #21
Like A Boss
Iskusan član

Registrovan: Dec 2014
Pohvala: 0
Pohvaljen: 83
Nivo reputacije: 53
Like A Boss je poznat svimaLike A Boss je poznat svimaLike A Boss je poznat svimaLike A Boss je poznat svimaLike A Boss je poznat svimaLike A Boss je poznat svimaLike A Boss je poznat svima

The estimated lower limit of a lethal dose of nicotine has been reported as between 500 and 1000 mg

Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nicotine_poisoning

Naravno, mnogo manje količine su potrebne zbog kojih se može završiti u urgentnom.
Like A Boss nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 08:21   #22
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 531
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Citat:
ma ja mislio da uzmem 100-200ml od 100mg za nekih 25$ ali sam od nekih ljudi dobio info da je to dosta "opasno" od 100mg.
Nečeš valjda da piješ. Kad budeš mešao, stavi rukavice i neče biti nikakvih problema. Samo nemoj raditi na brzinu, usput...

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2015, 10:09   #23
NegoTinac
Aktivan član

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 44
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 38
NegoTinac je na dobrom putu

Citat:
Originalna poruka od uketic-paric Vidi poruku
Citat:
Jel možeš da postaviš ovde codovan link do te baze od 25$.

Kod:
http://www.mixnmatcheliquids.com/product.php?id_product=151

NegoTinac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 11:11   #24
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 568
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od hybrid Vidi poruku
E to je ono sto mi jako smeta,negotinac je nepun mesec na forumu a vec ce da narucuje 100mg bazu.Polako ljudi bre korak po korak,drugi koriste uber sub omh-ove posle dva metra sa raspalim baterijama iz laptopa i posle vam kriv djavo.
Negotinac budi jako oprezan sa tom bazom to je vec ozbiljna koncetracija nikotina,nadji prvo neku 36mg pa polako dok udjes u stos
U potpunosti podržavam savet.

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2015, 11:44   #25
NegoTinac
Aktivan član

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 44
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 38
NegoTinac je na dobrom putu

Citat:
Originalna poruka od vesa0108 Vidi poruku
Citat:
Originalna poruka od hybrid Vidi poruku
U potpunosti podržavam savet.
Zato sam i rekao da je mnogo 100mg, mislio sam 36 ili 50mg max. za mene

NegoTinac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 12:02   #26
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 568
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju

Naravno,imas u domacim trgovinama 36-icu koja je sasvim ok za pocetnike .

Послато са LG-D620

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 12:09   #27
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,265
Nivo reputacije: 455
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Čika Veso znači i ja sam još uvek početnik ? Pa dokle više majku mu

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 12:20   #28
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 198
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju

Nista bez 999,9% nik.Tad znas da si napredan

Somebody Put Something In My Drink
uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2015, 12:29   #29
Vlada
Senior

Ne vidim nikakvu razliku dali pocne sa 100mg ili 36mg. ako koristi zastitnu opremu i bude oprezan nece imati problema. Ako preskoci zastitu i radi na brzinu moze da ima problema sa bilo kojom bazom.
Staro 12-02-2015, 12:36   #30
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2803
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Da ostavljam hiliq link?

Tapatalk potpis...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Naručivanje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 19:58 sati.