Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > NewGreatVision
Zaboravljena šifra? Registracija

NewGreatVision e-feel.net

NewGreatVision

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 16-03-2018, 14:27   #166
2iggy
Senior

2iggy's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: Akumulator od Fergusona, direktno na plus i minus
Pohvala: 1,491
Pohvaljen: 699
Nivo reputacije: 158
2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Potrebni testeri za tečnosti

Moram da pogledam ono moje kad završim sa poslom... imaš poentu, prevideo sam ja to izgleda Kad prođe trojka žešće mi pada koncentracija haha

2iggy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-03-2018, 14:28   #167
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,265
Nivo reputacije: 455
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Upravo tako , ja predlozih 2-3mg dnevno za nas "normalne" , ko ima rak i sl malo mu je i 5 bocica ( ako razumete ) ...

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-03-2018, 14:34   #168
Pablito
Senior

Pablito's avatar

Registrovan: Jan 2018
E-cig: Istick pico 75w;smok 220
Pohvala: 723
Pohvaljen: 1,005
Nivo reputacije: 169
Pablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputaciju

Znaci meni jos nisu stigle tecnosti ne verujem,zvao sam ih i kao javice mi se i niko se ne javlja

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
Pablito nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-03-2018, 10:28   #169
Alex82le
Senior

Alex82le's avatar

Registrovan: Nov 2017
E-cig: Ijoy Capo 100+Serpent SMM
Pohvala: 295
Pohvaljen: 422
Nivo reputacije: 91
Alex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosi

Stigle i meni
Jel zna iko sta je u Mistery1 bocici?

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Alex82le nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-03-2018, 10:42   #170
Pablito
Senior

Pablito's avatar

Registrovan: Jan 2018
E-cig: Istick pico 75w;smok 220
Pohvala: 723
Pohvaljen: 1,005
Nivo reputacije: 169
Pablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputaciju

Tecnost a moras sam da otkrijes,meni stigla M4

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
Pablito nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-03-2018, 11:28   #171
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 31
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 154
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Ja dobio M6

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-03-2018, 14:48   #172
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 31
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 154
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Ne znam za to vase ali moje ima nikotin. A tacno cu da ocenim kad premotam ruzu.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-03-2018, 12:14   #173
scooter
Moder

scooter's avatar

scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

MISTYK - JUICE HEROES

Bledo zuckasta tecnost 100% VG ,3mg/ml ( taman ono sto koristim ) iako sam ljubitelj iskljucivo duvanskih tecnosti mogu reci da ovo osvezenje prija za promenu ( povremeno ) , miris iz bocice podseca na chunga lunga zvake a prilikom parenja u trenucima i dozivljaj je kao da u ustima imate zvakacu gumu . Kako je na VG bazi para je gusta sto upotpunjuje sam dozivljaj parenja .
Tecnost ima moju preporuku za povremene izlete van ustaljenog rezima ali mislim da nije za celodnevnu konzumaciju sto ne znaci da se ne moze koristiti i na duze vreme , sve zavisi od korisnika...

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Zahvalili :
Staro 24-03-2018, 13:44   #174
banema
Veteran

banema's avatar

Registrovan: Jan 2014
E-cig: IPV D3, Rose V2s, By.Ka
Pohvala: 1,977
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 218
banema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputaciju

Ja sam probao zahvaljujući @Scooter ovaj liquid:

Probana ne-razblažena na driperu.
Aroma je mešavina bosiljka, ruzmarina i limun trave.
Iznenađujuće intezivan TH, toliko jak da sam pitao "koliko bre ovo ima nikotina, 24mg ?"
Popario nekih možda 1ml i dobio efekat momentalnog opuštanja mišića i psihičkog smirenja.
Kasnije sam nastavio na kaji da parim razblaženu varijantu (mislim da je oko 2%, neka me Skuti ispravi).Poario nekih 4ml do kraja dana.
Efekat: nisam mogao da zaspim do 5 ujutru jer sam se osećao odmorno.Probudio se u 9h potpuno odmoran.A snoviii ... toliko realni kao da sam zaista doživljavao događaje koje sam sanjao.
Moja preporuka za opuštanjen mesto persena, valerijane i sličnih travki.
Aroma je takodje prijatna.Mada nisam ljubitelj "travkastih" aroma, ova je nekako baš lepo izbalansirana i uopšte nije napadna.

"Dunav se uliva u Tamiš iz svih mora i okeana , Pančevo , to je kad se vratiš sam u sebe jednog dana". @Mika Antic
banema nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-03-2018, 14:18   #175
alfini0507
Veteran

alfini0507's avatar

Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,982
Pohvaljen: 3,843
Nivo reputacije: 649
alfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputaciju

Salji 1ml!!!

Sent from my E2105 using Tapatalk

alfini0507 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-03-2018, 14:22   #176
Revilo
Senior

Revilo's avatar

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 123
Pohvaljen: 214
Nivo reputacije: 69
Revilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosi

Liquideo CBD Orange BUD
Kao sto naziv tecnosti kaze pomorandza ali prava sa sve korom. Pri udahu socna pomorandza, a pri izdahu prijatna gorcina se oseca , nalik kori pomorandze . Podsetilo me na mladost , kada nije bog zna sta moglo da se kupi u prodavnici pa se kuci pravio domaci sok od pomorandze ( pravi sok sa pulpom*koji sadrzao i koru koja je imala blago gorak ukus).
Avaj da se vratim e-tecnosti, visok sadrzaj Pg-a cak 80% meni barem kvari kompletan ugodjaj. Meni on ne odgovara i tecnosti sa njim mi imaju pomalo ukus drveta
Posle poparenih 6ml za 24h mogu samo da kazem da mi druga tecnost nije trebala tacnije tecnost koja sadrzi nikotin. Obicno za 24h poparim 10-12ml tecnosti sa 6mg/ml nikotinom tako da sam sa ovom tecnoscu prepolovio potrosnju.
Nikakvih nus pojava nisam imao koristeci tecnost sa CBD-om, mislim na malaksalost, opijenost i pospanost.
Odlicna zamena nikotinu u fazi ostavljanja cigareta ili parenja. Od mene ima veliki +
Revilo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-03-2018, 14:26   #177
Don Stefanello
Senior

Registrovan: Mar 2016
Pohvala: 320
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 126
Don Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvaluDon Stefanello je za svaku pohvalu

@banema wtf daj sve, placam ne pitam
Don Stefanello nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-03-2018, 09:36   #178
scooter
Moder

scooter's avatar

Weedeo Lemon OG

Aroma bosiljka ali to i nije toliko bitno koliko ...ono ostalo
Kako vidim razlicit je dozivljaj u odnosu na unetu koncentraciju istog , probao sam ne razblazen a kasnije i razblazen sa i bez nikotina ali u ni jednom slucaju nisam prelazio dnevni unos veci od 2mg ..
Ne , meni nije mogao CBD da zameni nikotin jer kada sam ga koristio bez istog morao sam da kombinujem ..
Trenutno parim tecnost sa nikotinom u koju sam dodao CBD ( aroma bosiljka se stopila i jedva da je primecujem...fala bogu ) i tako vec 10-tak dana ..
Krajnji zakljucak je da nemam nikakve propratne efekte koje bih mogao pripisati parenju CBD-a ali cu reci da verujem da prilikom unosa vece koncentracije su efekti izrazeniji kao sto je opisao kolega banema ...

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Zahvalili :
Staro 29-03-2018, 09:53   #179
banema
Veteran

banema's avatar

Registrovan: Jan 2014
E-cig: IPV D3, Rose V2s, By.Ka
Pohvala: 1,977
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 218
banema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputaciju

Pa i ti si mi bio nešto previše "smiren" juče

"Dunav se uliva u Tamiš iz svih mora i okeana , Pančevo , to je kad se vratiš sam u sebe jednog dana". @Mika Antic
banema nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-04-2018, 08:59   #180
scooter
Moder

scooter's avatar

Dodao bih , kako u poslednjih 20-tak godina merenja krvnog pritiska konstantno sam imao nesto nizi koji se kretao u intervalu 65-70/105-110 i danas mereno 80/120 prepisao bih ovu promenu CBD-u iako ne mora znaciti da je od toga ali eto informacije pa mozda jos moze neko izneti svoje zapazanje u vezi istog...

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > NewGreatVision

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:07 sati.