Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kartomizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Zatvorena tema

Alati za teme Način prikaza
Staro 27-08-2013, 19:56   #1
rooby
Senior

rooby's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 226
Pohvaljen: 155
Nivo reputacije: 80
rooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosi
Uobičajeno Cartomizer pomoc

E ljudi, imam ova dva kartomizera
Kod:
http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1076_1137&products_id=7939
pa me interesuje mogu li se oni nekako isprati da se koriste za neke druge tecnosti? Nikada nisam radio sa ovim pa da pitam, da se pametan ne pravim
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

rooby nije na Forumu   top
Staro 27-08-2013, 20:34   #2
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 244
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Cartomizer pomoc

Link ide ka karto tanku koji je moguce isprati i ubaciti novi kart u njega.
Sto se tice samih kartova oni su osmisljeni za jednokratnu upotrebu
u zavisnosti od kolicine tecnosti koja prodje kroz njega po potrebi ga menjati,
tesko izvodljivo oprati ga ili nesto slicno,relativno su jeftini i ja ih po potrebi menjam.
Cha Du-Ri nije na Forumu   top
Staro 27-08-2013, 20:36   #3
qutlacha
Senior

qutlacha's avatar

Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 78
Pohvaljen: 253
Nivo reputacije: 96
qutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosiqutlacha ima čime da se ponosi

Ovo na linku je carto tank.
Sam tank se pere bez problema, a cartomizer...
Hm, pa šta da ti kažem. Sami cartomizeri se u principu bacaju posle nekoliko ml ili desetina ml tečnosti (zavisi od tečnosti koja se koristi u njima), jer su prilično jeftini.
A ima i korisnika koji ih peru. Neki uspešno, neki bezuspešno (zavisi od tehnike pranja i od stanja carta).

Edit: Preteče me Cha Du-Ri

“Never take life seriously. Nobody gets out alive anyways.”
qutlacha nije na Forumu   top
Staro 27-08-2013, 21:02   #4
rooby
Senior

rooby's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 226
Pohvaljen: 155
Nivo reputacije: 80
rooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosirooby ima čime da se ponosi

Ma znam da su jeftini ali da izvucem maximum iz njih kontao sam da se mogu isprati. Kriza i to

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

rooby nije na Forumu   top
Staro 27-08-2013, 21:03   #5
svetabond007
Senior

svetabond007's avatar

Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 125
svetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosi

"Kart mozes da kuvas u dest.vodi da kljuca 10.min. zatim iskljucis ringlu i na suvu tacnu (ja imam od inoxa)stavis kart i sve to zajedno stavis na iskljucenu toplu ringlu kada prestane da izlazi voda iz karta skidas sa ringle i pustis da se kart ohladi kada se ohladi umotas ga u maramicu i ubacis u okovratnu tasnicu u kojoj nosis ecigaru i provrtis i putem centrifuge dodatno osusis kart.,ostavis ga na sobnoj temp.oko 24h i to je to!"
Posle prvog kuvanja izgubis recimo za nijansu ukus!!!

Imas temu na forumu i u njoj ima klip "kuvanja karta"
Iskreno s obzirom na cenu neisplati se zezati sa tim!!!

Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће"
svetabond007 nije na Forumu   top
Staro 27-08-2013, 21:17   #6
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 49
Pohvala: 673
Pohvaljen: 754
Nivo reputacije: 174
Djindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvalu

Probaj da napraviš ovakvu spravu.Mada mislim da ćeš mu tako samo produžiti vek,ne i potpuno ga oprati za drugu tečnost,prethodna će sigurno ostati makar u tragovima.

http://www.youtube.com/watch?v=Fn2OqCF-mDs
Djindjilindji nije na Forumu   top
Staro 27-08-2013, 21:42   #7
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

Materijal koji se nalazi u kartu ima vek trajanja.
Ako ste otvarali neki Rba cak i obican klir posle koriscenja
videcete koliko ume da bude crn,zagoreo.
Kod karta je nemoguce uraditi ni dry burn a ne verujem da se moze dovesti
cak ni u pristojno stanje bilo kojim metodama.
Zahvalili :
Staro 27-08-2013, 23:02   #8
svetabond007
Senior

svetabond007's avatar

Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 125
svetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosi
Uobičajeno

Citat:
Originalna poruka od Djindjilindji Vidi poruku
Probaj da napraviš ovakvu spravu.Mada mislim da ćeš mu tako samo produžiti vek,ne i potpuno ga oprati za drugu tečnost,prethodna će sigurno ostati makar u tragovima.

Sa ovom spravom moze da ispere kart od recimo tecnosti koja je u kartu a koja mu se nesvidja ali pod uslovom da je kart nov i to "ispiranje dobrih desetak puta u alkoholo 96% pa zatim ispiranje u destilovanoj vodi takodje desetak puta posle toga centrifuga i susenje" i to je to!!!

Ja sam napravio nesto slicno spric-crevo za kart,bud i crevo za eGo -T-posluzi odlicno!!!

Naravno sve sam ovo procitao ovde na forumu i sproveo u delo...!!!
Ali tada sam bio mlad i zelen i svasta bi jos probao ali Joye izbaci eGo C i tako da sam ostao na njemu pa evo sve do Visiona ET!!!

Citat:
Originalna poruka od Cha Du-Ri Vidi poruku
Materijal koji se nalazi u kartu ima vek trajanja.
Ako ste otvarali neki Rba cak i obican klir posle koriscenja
videcete koliko ume da bude crn,zagoreo.
Kod karta je nemoguce uraditi ni dry burn a ne verujem da se moze dovesti
cak ni u pristojno stanje bilo kojim metodama.
Moze da se dovede u pristojno stanje kao sto sam i napisao ali opet sve zavisi i od samog karta cak i novi zagoreli kart izgubi zagorelost al opet zavisi i od samog koristenja!!!

Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће"
svetabond007 nije na Forumu   top
Staro 28-08-2013, 06:30   #9
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 531
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Djindjilindji Vidi poruku

Sam sam napravio sličnu spravu pomoču šprica, "kondoma" od Boge kartomizera i super lepka.
Kada karto izgubi svojstva prvo ga pomoču ove sprave očistim - ali tako, da u špric usisam toplu vodu i izpraznim špric kroz kartomizer - jedno 5 puta. Onda ide kartomizer u ultrazvučnu kadu za 8 minuta, Na kraju opet sledi terapija sa špricem, da se izbace čestice, koje su ostale zbog delovanja ultrazvuka. Sledi sušenje - kartomizeri ostaju "zaboravljeni" na papirnoj salvieti u ladici mesec dana, da se osuše. Tako jih mogu upotrebiti još jednom u 70 - 80% slučaja, ali traju nešto krače. Sa tim metodom uspeo sam ukloniti i ukus mentola iz kartomizera.

alansi nije na Forumu   top
Staro 28-08-2013, 15:30   #10
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 498
sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

@alansi ti si moj heroj ,josh da mi pronadjesh radnju u Srbiji koja valja kartove i uramicu te!!
sirius sem nije na Forumu   top
Staro 28-08-2013, 17:00   #11
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Imas kod nas radnju,dve koje prodaju kartove.
Jedini problem je sto nisu Boge,malo jaca cena i tako to
Staro 29-08-2013, 13:28   #12
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 531
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od sirius sem Vidi poruku
@alansi ti si moj heroj ,josh da mi pronadjesh radnju u Srbiji koja valja kartove i uramicu te!!
Čudi me, da te još nitko od forumaša iz Srbije nije kontaktirao. Meni su več dvojica nudili Boge kartomizere na PM, jer nisu videli odakle sam.

alansi nije na Forumu   top
Zahvalili :
Staro 29-08-2013, 14:47   #13
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 49
Pohvala: 673
Pohvaljen: 754
Nivo reputacije: 174
Djindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvalu

Pa ima jedan u oglasima,drugi je medju prodavnicama.Red je da se kontaktira prodavac,a ne obrnuto.
Djindjilindji nije na Forumu   top
Zahvalili :
Staro 08-09-2013, 13:16   #14
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 498
sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

to shto ima u oglasima sam cekao 2 meseca ,pa sad kad ja ocu on nece,a svima nam je uvalio AGR tankove i to za 1800 din.
sve mi stoji u celofanu jer karta videlo nije,uostalom da je tolika frka poslao bi meni alansi par tih opranih cisto da testiramo AGR tank ,al nije zapelo...
sirius sem nije na Forumu   top
Staro 08-09-2013, 15:24   #15
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

Registrovan: Apr 2012
E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 224
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od sirius sem Vidi poruku
to shto ima u oglasima sam cekao 2 meseca ,pa sad kad ja ocu on nece,a svima nam je uvalio AGR tankove i to za 1800 din.
sve mi stoji u celofanu jer karta videlo nije,uostalom da je tolika frka poslao bi meni alansi par tih opranih cisto da testiramo AGR tank ,al nije zapelo...
Ajde samo da pricamo cinjenicama, nista drugo.

Niko nikome nista nije uvalio, dao sam oglas za AGR tankove i ko je hteo taj je kupio. Nikom nisam zavrtao ruku.

Sa druge strane, nisi ti cekao kartove dva meseca jer je nekom bilo dosadno. Pitao si da nemam i kartove, ja sam rekao da sam porucio nesto kartova i da me zezaju na carini i da ne znam kada cu ih imati u rukama. Potrajalo je duze nego sto je bilo ko ocekivao a iscekivao sam ih isto kao i ti.

Najvaznije - nisam stavio kartove u oglas pa kad si se javio ja ih nisam imao. Pricali smo usmeno kada smo se videli i tada sam ti rekao da ocekujem kartove. Ovako ispada da sam nesto stavio u oglas pa te onda zavlacio.

Ako sam napisao nesto sto ne stoji, molim te da me ispravis i dobices izvinjenje od mene.
Mesecar nije na Forumu   top
Zahvalili :
Zatvorena tema

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kartomizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 19:00 sati.