![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#511 |
|
Senior
![]() Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 116
Pohvaljen: 157
Nivo reputacije: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@milanez za koriscenje u tc rezimu
1. Skini atomizer sa moda i neka ga tako neko vreme dok se ne ohladi 2. Mod stavi u rezimu za ti u tvom slucaju titanium, (za drugu zicu drugi rezim ostalo isto) opali dva tri puta da kaze "check atomizer" i otkljucaj otpor. 3. Iskljuci mod 4. Navrti atomizer i ukljuci mod, nakon ukljucivanja ocitace otpor i tad odmah zakljucaj otpor. Ovo oko gasenja moda kazem da bi dobio najpreciznije ocitavanje otpora, jer se desava da dok navrces atomizer nekad mod vec ocita otpor a atomizer nije bio dovoljno stegnut na modu i pokaze vecu vrednost od stvarne. 5. Podesi w i C i cepaj. |
![]() |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#512 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 48
Pohvala: 3,492
Pohvaljen: 1,809
Nivo reputacije: 406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve sam to i radio i desi se ono sto sam malo sumnjao ,ustvari nisam to sve radio ,ne znam sta pisem xaxaxa(editovano)
nakon sto sam navrteo atomizer pokazivao mi je otpor 0,5 ali dok ja kliknem tri puta na taster za regulaciju parametara mod shvati da hocu da povicem dim (u tim momentima) i promeni otpor na 0,51 , ne znam da li je to sitno i nebitno ali takva je situacija hvala za ttvoj post jos jednom ---------- Post dodan 29-09-2016 u 00:43 ---------- pokaze o,5 ali posle nekoliko pokusaja mi ne uspeva da ga zakljucam jer ono dok kliknem tri puta mod vec cita 0,51 ....ono sto sam naveo gore ---------- Post dodan 29-09-2016 u 00:49 ---------- nema sanse da uspem )) ---------- Post dodan 29-09-2016 u 00:52 ---------- super ,super +) ali nema sanse da uspem da zakljucam na 0,5 jedino ,utesno ,na 0,51 om ---------- Post dodan 29-09-2016 u 01:06 ---------- mislim da sam ukapirao foru |
|
|
|
|
|
#513 |
|
Senior
Nivo reputacije: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekad se na evic-u desava da zapamti predhodni coil (ako je coil pribliznih vrednosti) bez obzira sto otkljucamo otpor, otkljucaj otpor, stavi neki atomizer sa obicnim grejacem prebaci u w i povuci par puff-a nakon toga uradi kao sto sam objasnio i zakljucace na 0,5.
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#514 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas sam tu stao ,hvala
---------- Post dodan 29-09-2016 u 01:19 ---------- uspeo sam malopre da zakljucam na 0,5 oma posle povicenih puffova se otpor menja pa se vratio na 0,51 iako je bio zakljucan na 0,5 om .posle sam probao ono sto si rekao da probam sa drugim atomizerom ali ali sad cita 0,51 , probacu jos koji put.dugo je bio zakljucan na 0,51 pa je mozda zbog toga ---------- Post dodan 29-09-2016 u 01:25 ---------- ne ide zakljucam na 0,5 ali posle puffa na displeju pokazuje zakljucano na 0,51 mozda bude bolje kad stavim novi grejac tebi hvala scorpion ---------- Post dodan 29-09-2016 u 01:32 ---------- dovoljno sam glup da ne znam dal je to nebitno sve dal je 0,5 il 0,51 xaxa ali stvar principa ) |
|
|
|
|
|
#515 |
|
Senior
Kad zakljucas na odredjeni otpor nakon toga ne bi smeo da se menja tj menja se dok drzis fire taster ali kad pustis vrati se na onaj otpor na koji si zakljucao.
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#516 |
|
Veteran
jasno ali tto ovde nije slucaj )
bar sam obavesten da se otpor menja dok se drzi fire ttaster,mislim to sam primetio ali nisam znao dal to ttreba tako ili ne |
|
|
|
|
|
#517 |
|
Senior
Pokusaj da ubacis neki stariji firmware pa probaj, nakon toga opet vrati najnoviji pa opet probaj, ako bude i dalje ista situacija ne znam sta da ti kazem.
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#518 |
|
Veteran
imam jedan novi grejac posto sam kupio 2 tittanijumska
guracu ovako dok ne dodje vreme za menjanje grejaca ako je firmware grejac ,ovvo sam mogao i na pp da ti posaljem al eto necu vise ...ovde da ...dominiram ) ---------- Post dodan 29-09-2016 u 01:44 ---------- onaj tvoj prvi post scorpion je extra ,mislim onaj sa vrha stranice |
|
|
|
|
|
#519 |
|
Senior
Firmware je software za mod, za vtc mini izlazi stalno noviji (nekad promene izgled ekrana, nekad dodaju neke nove funkcije itd.) pogledaj na joyetech sajt sekcija download, pre toga odgledaj molim te neki video na youtube how to update evic vtc mini firmware. Nije nikakva nauka skines fajl prikacis mod na komp usb-om i uradis upload tog fajla na mod. Ali kao sto rekoh odgledaj neki video na youtube bice ti mnogo jasnije.
Ovde mozes skinuti za vtc mini firmware Kod:
http://www.joyetech.com/mvr-software/?sid=155 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#520 |
|
Veteran
jel problem ako je 0,51 umestto 0,5 oma? ako nije odmoricu do sledece glave grejaca ,
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Senior
Ko voli da malo eksperimentise evo custom firmware za evic vtc mini dodate nove funkcije sat kao na vtwo mini (sat stane ako se izvadi baterija, nastavi sa radom tamo gde je stao kad se baterija vrati), podesavanje otpora za svaki mod posebno, custom fire taster 2x, 3x i 4x klik, preskakanje modova koje ne koristite, screensaver itd.
OVAJ FIRMWARE UBACUJETE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST s obzirom da se ne radi o zvanicnom apdejtu vise informacija ovde. Kod:
https://github.com/ClockSelect/myevic/blob/master/README.md
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 33
Pohvaljen: 109
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ubacio sam ovaj custom firmware,dobro izgleda,ima puno opcija,ali jedan problem se javlja.Na novom originalnom firmweru od joytecha 5.04 čita mi otpor na kayfunu v3 mini 1,30 oma,na custom firmweru 1,78 oma.Provjeravao dva puta vraćao original i opet isto.Ne razumijem zašto.Šta ostali misle o tome?
|
|
|
|
|
|
#524 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isti slucaj.Otpor na power modu sa 1,38 povecao se na 1,78.Par pufova padne na 1,44 i posle opet 1,78.Vratio 3.04 sa preheatom,otpor zakucan i cao.
Slican softver sa satom sam koristio pre dve nedelje,ali je vreme jako lose regulisao + pri instalaciji svaki put prikazuje skroz praznu bateriju.Dok Joytech ne izbaci pravu verziju,budzevine nemaju sta da traze. |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Senior
Kod mene ne mrda otpor sat veoma precizan, inace atomizer srafim iskljucivo na iskljucenom modu nakon toga ukljucim mod. Za sada se nije javio problem prehodni firmware je citao taj atomizer na 0,65 ovaj takodje 0,65. Sto se tice baterije u expert modu moze se podesiti posebno za bateriju koja se koristi veoma bolje ocitavanje dobijam na indikatoru za bat kad je tu podesena recimo u mom slucaju vtc5 naravno koristim istu. U svakom slucaju ovo nije zvanicni firmware pa se i ocekuje da mozda negde nesto nije kako treba, mada ja do sada nista neobicno nisam primetio.
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|