![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#421 |
|
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,338
Nivo reputacije: 495 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
don hill se nameravam da uzmem u sledecoj turi, mada ne volim puding :|
dosta ga je ljudi pohvalilo, a Nuty princes ako ima ukus nutele onda "must have"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#422 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 53
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahvaljujucu bOlE82 koji mi je poslao desert ship koji se mnogima nije dopao, ja moram da ga pohvalim da je odlican mozda ima i boljih deserta ali ovaj je odlican to samo potvrdjuje tezu da su ukusi razliciti i da svaki komentar neke arome treba uzeti sa rezervom.
|
|
|
|
|
|
#423 |
|
Video Recenzent
Nivo reputacije: 495 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno, meni se nije dopao, ali vidim da je meni najteze pao, ostali su rekli ili da je parljiv ili da je ok i slicno, ja sam ga jedini napljuvao (jer stvarno mi nelezi nikako)
ali ukusi su razliciti i to je dobro, dok se deca menjaju slicicama, devojcice mirishljavim maramicama, mi se menjamo aromama ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#424 |
|
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 54
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sa koliko kapi ds inawerin?
|
|
|
|
|
|
#425 |
|
Video Recenzent
da ds inawerin, oni su preporucivali od 1-2% ja mislim da sam stavio oko 2% imao je lep ukus pun, mislim da nisam preterao, ali mi nije legao ukus :\
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#426 |
|
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 54
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaci 5-6 kapi na 10ml
|
|
|
|
|
|
#427 |
|
Video Recenzent
cek da pogledam spise pa cu ti u kap kazem koliko sam stavio....
ja sam zakuvao 7 kapi na 10 ml, mislim da je to (po mom ukusu) prava malkice jaca mera. znaci gore dole 1 kap. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#428 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#429 |
|
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo mi nije jasno sto se svi trude toliko oko tih vockica i povrckica, kad svi traze iskljucivo dobre duvanske arome?
|
|
|
|
|
|
#430 |
|
Video Recenzent
Slazem se, mislim 3 vrste vanile!? totalno nepotrebno ako se ja pitam, bolje da su ubacili neku duvansku, ili bar neku klasika vocku, tipa jagoda, banana, breskva itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#431 |
|
Senior
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj tako za vanile
I one mogu da budu jako raznovrsne i razlicite koliko i duvanske, ko ih voli i postuje.
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, verovarno to. Duvanski ukus je tesko pogoditi, zapravo gotovo nemoguce identican. Prvi ko ga bude smuckao da bude identican duvanu zatvorice sve ostali, naravno ako recepturu bude drzao u tajnosti
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Veteran
Nece, ne traze ljudi bas duvansku aromu, bar ja ne. Nesto sto lici da, ali identicnu nikako. Zapalio sam pljugu bio posle nekih mesec dana parenja... veruj mi da ne zelimo da osetim ponovo takav trulez.
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
Video Recenzent
Ma definitivno im je lakshe vocnu da ubodu nego duvansku, kod vocnih koji god proizvodjac da je u pitanju manje vishe ne mozesh da omanesh, kod duvanskih je vec druga prica
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Tagovi |
| arome, inawera, tecnosti |
| Alati za teme | |