![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ubeljivo najlosija tecnost koju sam probao jeste umbrelina jagoda 18mg, lose se pokazala i na saphiru i na tanku,tecnost skroz bez ukusa a mogu cak da kazem i jako gusta jedino moram da priznam da pare ima dosta,ali evo uspevam da je trosim ,zao mi je da je bacim pa je po malo ubacujem u redbul!!!
|
Престиж про Престиж танк Елеганс про ![]() "В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ", "И свашта нешто у канти за смеће"
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior
Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozes da je seces i sa sumskim vocem,isto vuce na kiselkasto
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 55
Pohvaljen: 39
Nivo reputacije: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poklanjam bočicu 10ml Burley... fali toliko koliko sam probao.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Aktivan član
Pohvala: 7
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 58 ![]() ![]() |
Exotic fruits od IW
Kao da parim parfem |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti mene prosto oduševljavaš .Kad nema devojke,dobra je i baba .
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stara je to mudrost: ko ne je*e svasta, taj ne je*e nista!
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#24 |
|
Senior
Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvar je vrlo jednostavna. Ne parim ja zato sto volim i da bih uzivao u aromama. Ja parim jer moram da nahranim "nikotinske demone" koji su skriveni negde duboko u meni i nemaju nameru da me ostave na miru...Eto, rece mi Shaka Zuluf da mnogi ne podnose perique black a meni na cartu svaki dim je korak blize ka "vaperskom orgazmu"...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Perique Black,US Red Mix,Virginia,ne mogu da svarim uopšte,ma kolika potreba za nikotinom da postoji te tri tečnosti mi ubiju želju za parenjem,mada to i nije loša ideja,možda se tako skinem i sa e-cigarete
.
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Aktivan član
Pohvala: 7
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 58 ![]() ![]() |
Wera garden Dark Fire-okus i miris zapaljene automobilske gume i plastike-izbjegavati u širokom luku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 39
Pohvala: 216
Pohvaljen: 255
Nivo reputacije: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flavor West Ankara
od same pomisli na tu aromu, zeludac mi se dize, a ni US Red Mix Inawera nije nista bolja |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nov član
Pohvala: 6
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 54 ![]() |
Umbrelin brendi......cini mi se da je tu doslo do neke greske u muckanju,tecnost je jako retka,ukus jezivo ostar i ostao mi je danima u atomizeru iako sam probao da ga "maskiram" drugim ukusima....'bem ti,da nisu sipali cistu aromu a zaboravili bazu?
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Iskusan član
Pohvala: 44
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 16
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() |
Citat:
Majko Božija! Evo pržim i poslednjih 5ml DKTab-a, bez pauze od onda, ali ne mogu nikako da otresem tu grozotu od ukusa sa jadnog CE4 clearomizer-a... Kakav dry-burning, ne pomaže ni bombardovanje česticama iz CERN-a, moraću da promenim atty, definitivno! Eto, rek'o bi čovek - šta ima veze, Kinezi tamo, Kinezi ovde, sve je to isto - malo sutra! Doduše, gotovo jednako grozni su mi i Camel i Winston 24mg iz amrele, tako da sad nemam gotovo ni kap "goriva", a isporuke neće biti do kraja sledeće nedelje... Ako mi neko ne "priskoči" u pomoć - a evo idu praznici, mislim da bih radije probao sa rastopljenim imalinom...
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|