Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 25-02-2020, 08:23   #91
nikolaang
Veteran

nikolaang's avatar

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,350
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 316
nikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputaciju
Uobičajeno Re: Šta vam je danas upropastilo dan???

Isti smo crnjane!

nikolaang nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-02-2020, 10:29   #92
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 48
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,507
Pohvaljen: 1,833
Nivo reputacije: 410
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

jel meni kazes? imas iste tegobe?
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-02-2020, 10:46   #93
nikolaang
Veteran

nikolaang's avatar

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,350
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 316
nikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputaciju

Ma jašta, Milanez, muka živa...

nikolaang nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-02-2020, 12:03   #94
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 48
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,507
Pohvaljen: 1,833
Nivo reputacije: 410
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

budio se svaku noc 3 godine
posle bio na gastroskopiji ,pio terapiju al cim sam prestao opet pocelo
sledeci slobodan termin kod gastroenterologa tek 7.aprila ,a do tad ...
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-02-2020, 13:06   #95
Radmila
Senior

Radmila's avatar

Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 627
Pohvaljen: 210
Nivo reputacije: 113
Radmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosiRadmila ima čime da se ponosi

ne znam odakle da krenem sta mi je pokvarilo dan:
Nautilus 2 curi otkad sam ga kupila a danas je crko i grejac, a ja ne mogu da skinem staklo i da zamenim
Tron-S ne radi kako treba a ja ne umem da setujem Aspire Speeder i pomaze samo chain smoke da dodjem do nekih rezultata, nema pare kao pre ili uopste nema
Radmila nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-02-2020, 06:20   #96
Nedefinisani covek
Iskusan član

Nedefinisani covek's avatar

Registrovan: Feb 2020
Godine: 36
E-cig: joyetech espion tour 220w
Pohvala: 15
Pohvaljen: 51
Nivo reputacije: 37
Nedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putu

Necu reci da je upropastilo dan, al moglo je... Jutros oko 5 sati krenem na bus za posao i kad sam vadio ecig ispadne mi na beton. Mislio sam nema nista od nje, dizem je kad citava, al neda meni djavo mira i skidajuci drip tip isti mi ispadne i jedva ga nadjoh.. Mrak, morao sam osvetliti mobilnim da ga pronadjem.. Vec sam mislio da cu zakasniti na bus... Eto tako mi je poceo dan
Nedefinisani covek nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-11-2020, 17:43   #97
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 43
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,607
Pohvaljen: 2,512
Nivo reputacije: 425
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Činjenica da za 24h nisam dobio nijedan thanks za post u temi pričajte...
Možda nisam bio dovoljno decidan...
Opravio= iskombinovao bateriju i poklonio tečnost...

Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-11-2020, 18:19   #98
PřisřN
Veteran

PřisřN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,902
Nivo reputacije: 325
PřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputaciju

Mislim da je bilo dovoljno jasno.. i zaista lep gest.
I jesam razmišljao da preko Thanks izrazim pohvalu za isti (što sam i činio na takvim postovima ranije).. ali razlog zašto sam preskočio nema nikakve veze sa tvojim gestom - skeptičan sam po pitanju "opraviti na prvu".
Ne poznajem niti jednu osobu iz mog okruženja koja je koristila e-cig nekada i ostala dosledna.
Zato bih više cenio post u kome se posle recimo šest meseci ili godinu kaže da se pomoglo nekome da pređe na parenje, i da on ili ona i tada pari, ili je prestao/prestala i sa parenjem i sa pušenjem (.. i postoji na forumu takva tema).
Ovako.. gest jeste za pohvalu, jedino.. skepticizam me je zaustavio da kliknem na Thanks.
Sorry što sam i ja učestvovao u kvarenju dana..

Vapor running through my veins
PřisřN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-11-2020, 19:34   #99
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Pomogao mu da proba, sve pokazao, kako se menja grejač i to kod mene kući, free tečnost, free baterija... Plus mu stojim na raspolaganju uvek za sve... friends

Edmund Burke
Zahvalili :
Staro 05-11-2020, 07:29   #100
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

@otrov da znaš da si u pravu, kupio lik na svoju ruku ovo...

Edmund Burke
Zahvalili :
Staro 05-11-2020, 08:02   #101
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 148
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Nisam shvatila... A sta to thanks licno tebi znaci?
Sem činjenica da si pokusao nekog da ubedis da ne puši više i to je super.
Ali cemu thanks?

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-11-2020, 09:07   #102
PřisřN
Veteran

PřisřN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,902
Nivo reputacije: 325
PřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputaciju

radna skela .. obično će i kupiti na svoju ruku, što je.. uglavnom ok. Uglavnom, jer se može desiti da uzmu recimo DL, a hteli su MTL i sl, misleći da je sve to isto.
Mene kada pitaju, uzmem list papira i nacrtam sve - od toga kako je vaporizer konstruisan i kako para nastaje, preko otpora, snage, baterija.. do tečnosti i nekih konkretnih primera uređaja koji spajaju u različite kategorije. I da, to im dođe kao enciklopedija, ali su barem videli i čuli o čemu se radi i neku inicijalnu sliku hteli ne hteli imaju.
Onda papir odnesu kući, ponovo sve pregledaju i ostavim njima da odluče gde sebe pronalaze i šta će uzeti. I ok, ako imaju dodatna pitanja.
I svakako je to samo za početak sa moje strane. Posle oni sami grade svoja iskustva, na pokušajima i greškama i sve ostalo.. ali barem kakvu takvu teoretsku osnovu imaju.

Vapor running through my veins
PřisřN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-11-2020, 09:20   #103
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Ja im pomognem ako mogu naravno!!! U konkretnom slučaju sam objasnio šta kako, poklonio tečnost, poklonio VW egoliku bateriju od mene sobzirom na situaciju moju mislim da je dovoljno od mene...
Svakog uputim na forum uz konstataciju da su tu ljudi koji znaju bolje od mene i pare duže od mene!!!

Edmund Burke
Staro 15-11-2020, 19:25   #104
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Ono kad ti pukne tank

Edmund Burke
Zahvalili :
Staro 17-06-2021, 16:27   #105
apotekar
Veteran

apotekar's avatar

Registrovan: Sep 2015
E-cig: Menja se u skladu s mogućnostima.
Pohvala: 1,767
Pohvaljen: 1,919
Nivo reputacije: 295
apotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputaciju

apotekar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:25 sati.