![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#91 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,350
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isti smo crnjane!
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 48
Pohvala: 3,507
Pohvaljen: 1,833
Nivo reputacije: 410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jel meni kazes? imas iste tegobe?
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,350
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma jašta, Milanez, muka živa...
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 48
Pohvala: 3,507
Pohvaljen: 1,833
Nivo reputacije: 410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
budio se svaku noc 3 godine
posle bio na gastroskopiji ,pio terapiju al cim sam prestao opet pocelo sledeci slobodan termin kod gastroenterologa tek 7.aprila ,a do tad ... |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#95 |
|
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 627
Pohvaljen: 210
Nivo reputacije: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam odakle da krenem sta mi je pokvarilo dan:
Nautilus 2 curi otkad sam ga kupila a danas je crko i grejac, a ja ne mogu da skinem staklo i da zamenim Tron-S ne radi kako treba a ja ne umem da setujem Aspire Speeder i pomaze samo chain smoke da dodjem do nekih rezultata, nema pare kao pre ili uopste nema
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2020
Godine: 36
Pohvala: 15
Pohvaljen: 51
Nivo reputacije: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Necu reci da je upropastilo dan, al moglo je... Jutros oko 5 sati krenem na bus za posao i kad sam vadio ecig ispadne mi na beton. Mislio sam nema nista od nje, dizem je kad citava, al neda meni djavo mira i skidajuci drip tip isti mi ispadne i jedva ga nadjoh.. Mrak, morao sam osvetliti mobilnim da ga pronadjem.. Vec sam mislio da cu zakasniti na bus... Eto tako mi je poceo dan
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 43
Pohvala: 2,607
Pohvaljen: 2,512
Nivo reputacije: 425 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Činjenica da za 24h nisam dobio nijedan thanks za post u temi pričajte...
Možda nisam bio dovoljno decidan... Opravio= iskombinovao bateriju i poklonio tečnost... |
|
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke |
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,902
Nivo reputacije: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da je bilo dovoljno jasno.. i zaista lep gest.
I jesam razmišljao da preko Thanks izrazim pohvalu za isti (što sam i činio na takvim postovima ranije).. ali razlog zašto sam preskočio nema nikakve veze sa tvojim gestom - skeptičan sam po pitanju "opraviti na prvu". Ne poznajem niti jednu osobu iz mog okruženja koja je koristila e-cig nekada i ostala dosledna. Zato bih više cenio post u kome se posle recimo šest meseci ili godinu kaže da se pomoglo nekome da pređe na parenje, i da on ili ona i tada pari, ili je prestao/prestala i sa parenjem i sa pušenjem (.. i postoji na forumu takva tema). Ovako.. gest jeste za pohvalu, jedino.. skepticizam me je zaustavio da kliknem na Thanks. Sorry što sam i ja učestvovao u kvarenju dana..
|
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 425 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomogao mu da proba, sve pokazao, kako se menja grejač i to kod mene kući, free tečnost, free baterija... Plus mu stojim na raspolaganju uvek za sve... friends
|
|
Edmund Burke |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Veteran
|
|
Edmund Burke |
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam shvatila... A sta to thanks licno tebi znaci?
Sem činjenica da si pokusao nekog da ubedis da ne puši više i to je super. Ali cemu thanks? ![]() Sent from my JSN-L21 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,902
Nivo reputacije: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radna skela .. obično će i kupiti na svoju ruku, što je.. uglavnom ok. Uglavnom, jer se može desiti da uzmu recimo DL, a hteli su MTL i sl, misleći da je sve to isto.
Mene kada pitaju, uzmem list papira i nacrtam sve - od toga kako je vaporizer konstruisan i kako para nastaje, preko otpora, snage, baterija.. do tečnosti i nekih konkretnih primera uređaja koji spajaju u različite kategorije. I da, to im dođe kao enciklopedija, ali su barem videli i čuli o čemu se radi i neku inicijalnu sliku hteli ne hteli imaju. Onda papir odnesu kući, ponovo sve pregledaju i ostavim njima da odluče gde sebe pronalaze i šta će uzeti. I ok, ako imaju dodatna pitanja. I svakako je to samo za početak sa moje strane. Posle oni sami grade svoja iskustva, na pokušajima i greškama i sve ostalo.. ali barem kakvu takvu teoretsku osnovu imaju. |
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Veteran
Ja im pomognem ako mogu naravno!!! U konkretnom slučaju sam objasnio šta kako, poklonio tečnost, poklonio VW egoliku bateriju od mene sobzirom na situaciju moju mislim da je dovoljno od mene...
Svakog uputim na forum uz konstataciju da su tu ljudi koji znaju bolje od mene i pare duže od mene!!! |
|
Edmund Burke |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Veteran
|
|
Edmund Burke |
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 1,767
Pohvaljen: 1,919
Nivo reputacije: 295 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|