![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moja zelja + Yenkijev projekat = Combo69
![]() Dakle,kao sto pise gore,specijalno i samo za mene Yenki je izradio hybrid u svojoj radionici koji obuhvata sve ukupno opremu koja zadovoljava I najzahtevnijeg vapera i kompletan hybrid izgleda ovako : ![]() Ako slika nije dovoljno jasna napisacu,komplet se sastoji iz sledeceg : - 2x Tuba za 18650 baterije - Tuba za 18350 baterije - G-Bell genesis atomizer specijalno duzi 5mm od standardnog modela - MY-T atomizer - 2 mehanicka prekidaca - Konektor za sve 510 navoje - Rezervni tank od PYREX-a ( vatrostalno staklo ) i 2 dintunga - Ukrasna navlaka za tank ( moja je sa 6 rupica istih dimenzija,malo smo zatezali oko toga jer je Yenki imao drugaciju ideju ![]() Ono sto izdvaja ovaj hybrid od ostalih je to da u jednom kompletu imate cak 2 moda a takodje i 2 hibrida jer se uz pomoc konektora 510 i na jedan ( 18650 ) I na drugi ( 18350 ) mod mogu nasrafiti svi atomizeri sa 510 navojem,odatle je I dobio naziv jer je moguce kombinovati ga sa svim atomizerima ![]() Sve baterije od 65-72mm staju unutra I svi navoji se zavrcu do kraja I jos neka tehnicka resenja su vrlo kulturno odradjena ali ne bih mnogo o detaljima,ovo je prvi primerak koji sam dobio na predstavljanje I testiranje. Dimenzije: Sa Bell-om duzina ( bez drip tipa ) 145mm Sa MY-T duzina ( sa tankom ) 170 Mod ( 18650 ) 108mm Mod ( 18350 ) 77mm Precnik 21mm Za sve informacije o tome kada ce se pojaviti u ponudi morate se obratiti Yenkiju Moja ocekivanja su ispunjena, svaka cast Yenki ![]() Evo jos par slika,malo rasklopljeno,malo pored Erga zbog razmere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT : 17.08 by tabbywrc |
![]() |
![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bravo za obojicu!!! Ovo je stvarno pun pogodak. Narocito G-bell sa oklopom izgleda extra i narocito na tubi za 18350. Sad je stvarno na nasim prostorima zaokruzena ponuda modova zajedno sa fusion-ovom spravom. Jos kad bi zogu krenuo u ozbiljniju produkciju onih box modova i kad POC izbaci nesto novo, naravno ocekuje se i milosev dreamcatcher, ljubitelji ovakvih sprava ne bi morali da ih traze po belom svetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bravo majstori!!! dobra je ovo ideja sa sirom i stabilnijom bazom
![]() |
Pulsar..forever...
![]() >>>Mala crna gumica iz Kineskog paljaca, nema slike paljaca.<<< ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To stvarno odlično izgleda! Svaka čast i za ideju i za realizaciju
![]() Ja ipak imam jedno pitanje (ko o čemu, baba o...) - može li u Combo da se nagura Kick ![]() EDIT: I još jedno pitanje - je li napravljen od SS-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala svima!
![]() Citat:
Naravno da kick ide unutra,vidis to mi je sada palo na pamet,moguce ce biti po zelji poruciti jedan teleskop u koji moze da stane kick sa 18650 baterojom ![]() I da,napravljen je kompletno od SS-a,ustvari,samo je ukrasna navlaka za tank od aluminujma ![]() @MilosNs razmotricemo ovu ideju u vezi ukrasne navlake ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
POC
Pohvala: 37
Pohvaljen: 76
Nivo reputacije: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Odličan posao dječaci.
Sjedi ... 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MOD Master
Pohvala: 135
Pohvaljen: 75
Nivo reputacije: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stvarno divan MOD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
član
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 49
Pohvala: 22
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() |
![]()
Fantastican Hybrid!!!Bravo za Yenkia.Uz ovaj kit sve drugo je visak jer mozes medjusobno da cobinujes glave i cevi!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior
Pohvala: 146
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 103 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovo je izuzetno prijatno iznenađenje
![]() Nadam se da će moći da se kupe i pojedinačni delovi iz ovog širokog skupa. Tabby, napisao si da je 18650 mod visok 108mm a 18350 77mm, ali po slici na kojoj stoje pored erga i jedan i drugi izgldaju za po centimetar niži, pošto je ergo visok 110mm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Prijatelj foruma
![]() Citat:
Na slici sam mod nema prekidac,pogledaj ponovo,imam samo 2 prekidaca pa sam cev sa konektorom 510 stavio samo pored,a kada bih navrnuo i prekidac onda bi bilo skoro kao ergo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Šta reći osim svaka čast momci!!! Iako nisam neki preterani esteta, složiću se sa MilosNS. Ukrasna maska za rezervoar sa izrezima kao idejnim rešenjem mnogo bolje izgleda. Barem meni... Mada ni Tabby version nije za bacanje.
![]() |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior
Pohvala: 61
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 74 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sve pohvale!Predivno!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior
Pohvala: 146
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 103 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Koliko vidim kod ta dva moda su zavijeni prekidači dole. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prijatelj foruma
![]()
Kapiram ja tebe i dobro si ti napisao,ali ti mene nisi skapirao.
Ja sam stavio dimenzije moda kada je na tubu zavrnut prekidac i gore adapter sa 510 konektorom,nadam se da sada razumes A inace ovo sto si ti oznacio na slici 98 je zapravo 96mm ![]() |
![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|