Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterije, punjači i oprema za MODove
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 18-12-2013, 16:44   #1
dada
Iskusan član

Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 43
Pohvaljen: 37
Nivo reputacije: 53
dada je na dobrom putudada je na dobrom putudada je na dobrom putudada je na dobrom putu
Uobičajeno Baterije 18650

Da li zna neko konkretno, za modove kazu baterije 18650, 2000mAh a na oglasima imaju iste baterije za led lampe 18650 al 4900Mah...
Da li mogu da se koriste te od 4900Mah il pregori elektronika u modovima?
dada nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 17:09   #2
nedy
Senior

nedy's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 96
Pohvaljen: 219
Nivo reputacije: 81
nedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Baterije 18650

4900mAh ni u teoriji taj format baterije ne može imati akumulirati. Svašta piše na tarabi. Biće dobro ako su blizu 2000mAh mada čisto sumnjam.

Inače mAh ti je kapacitet tj. kolko struje može da akumulira tako da možeš slobodno i od 100000mAh ako nađeš.
nedy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 17:33   #3
dada
Iskusan član

Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 43
Pohvaljen: 37
Nivo reputacije: 53
dada je na dobrom putudada je na dobrom putudada je na dobrom putudada je na dobrom putu

a ima na kupujemprodajem sajtu
po500din te 4900mah
znaci moze u mod,to mi bitno,da ne pregori nesto
voltaza standardna na 3.7 do4.1
evo je
Kod:
https://www.kupujemprodajem.com/Baterija-Li-ion-18650-UltraFire-4200mAh-9320657-oglas.htm
hvala!

kod postavljanja linkova koristite CODE tagove
dada nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 17:43   #4
Kaos
Iskusan član

Kaos's avatar

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 67
Pohvaljen: 89
Nivo reputacije: 58
Kaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svima

Kupi samo low resistance baterije za grejace , trazi Panasonic, Sanyo, Sony od ICR baterija , mada prava stvar je ipak IMR hemija za ecig ili bar onaj Panasonikov hibrid CGR ako ne mozes da nadjes Imr li ion . Izbegavaj sve baterije sa imenom Fire u njima to su uglavnom reciklirane baterije iz kine koje su odradile svoj vek pa prepakovane . Ps. Li ion baterije nisu za pocetnike i ne treba se zezati gresi se samo jednom posledica moze biti raznih.

Sent from my HTC One

Kaos nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 17:46   #5
nedy
Senior

nedy's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 96
Pohvaljen: 219
Nivo reputacije: 81
nedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosi

Kažem ja piše svašta na tarbi, mnooooogo daleko su te baterije od deklarisanih 4900mAh ali poslužiće za te pare.

Inače to su takozvane B-grade baterije sa velikim unutrašnjim otporom. Takozvani škart, na koji ozbiljni igrači neće da zalepe svoj logo. Pa se nađe mali kosoki koji umesto da baci nalepi neki svoj brend sa suludim karakteristikama na deklaraciji, i smešnom cenom.
nedy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 17:53   #6
Kaos
Iskusan član

Kaos's avatar

Kaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svimaKaos je poznat svima

Ako imas preciznu vagu 45grama odgovara 2200mah 50 + grama je ono sto valja .

Sent from my HTC One

Zahvalili :
Staro 11-01-2014, 10:48   #7
cages01
Veteran

cages01's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 46
Pohvala: 892
Pohvaljen: 446
Nivo reputacije: 145
cages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosi

Kako skinuti metalne spojeve izmedju baterija od laptopa? Izvaio 6 komada LG das3 1865 i sve izgledaju dobro ali ne znam kako da ih ocistim od toga. I kako da im izmerim napon na unimeru?
cages01 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-01-2014, 11:11   #8
cages01
Veteran

cages01's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 46
Pohvala: 892
Pohvaljen: 446
Nivo reputacije: 145
cages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosicages01 ima čime da se ponosi

edit:provalio sam kako se meri napon,malo sam duduk za te stvari :P Bio jutros na buvljaku kupio onaj zuti unimer za 250 dindzi i jednu staru bateriju od lapotopa za 100 Ko sto sam i mislio svih 6 baterija su dobre ali ostaje problem sitnog metala na polovima koji ne mogu da skinem :(
cages01 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-01-2014, 11:13   #9
zile
Senior

zile's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 392
Pohvaljen: 526
Nivo reputacije: 129
zile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvaluzile je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od cages01 Vidi poruku
edit:provalio sam kako se meri napon,malo sam duduk za te stvari :P Bio jutros na buvljaku kupio onaj zuti unimer za 250 dindzi i jednu staru bateriju od lapotopa za 100 Ko sto sam i mislio svih 6 baterija su dobre ali ostaje problem sitnog metala na polovima koji ne mogu da skinem :(
Probaj da skines sa turpijom, a i da ostanu ne vidim zasto bi ti smetali

https://www.youtube.com/watch?v=lO9LoB61QEk
Ω
zile nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-01-2014, 11:55   #10
Kaos
Iskusan član

Kaos's avatar

Ja skidam sa dremelom. Ako ti je to komplikovano , odvoji na minus polu pa tako kako je ostala duza na plusu savij je u rolnu i napravi nipple i ostavi.

Zahvalili :
Staro 15-01-2014, 00:44   #11
teodorica
Veteran

Godine: 48
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 131
teodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponosi

Ja upravo skinuo sa Proxxonom,da dobiju lep kontakt kad mi stigne Vamo.Videcemo koliki ce da bude kapacitet
teodorica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 15-01-2014, 07:18   #12
Kaos
Iskusan član

Kaos's avatar

Obavezno proveri kapacitet i sto je najvaznije max C rating tih baterija pre nego sto stavis taj vamo na max. Pisu brojevi na bateriji samo malo izguglaj.

Staro 15-01-2014, 11:18   #13
teodorica
Veteran

Godine: 48
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 131
teodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponosi

Ne znam sta to znaci.U pitanju su Samsung ICR18650-E22
teodorica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 15-01-2014, 11:21   #14
gomiletina
Moder

gomiletina's avatar

Registrovan: Apr 2013
Godine: 62
E-cig: Shta zapadne+ ruza, kaya
Pohvala: 4,056
Pohvaljen: 3,371
Nivo reputacije: 576
gomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputacijugomiletina ima reputaciju

Teraj ih slobodno
gomiletina nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-01-2014, 13:50   #15
caxony
Iskusan član

caxony's avatar

Pohvala: 103
Pohvaljen: 78
Nivo reputacije: 56
caxony je poznat svimacaxony je poznat svimacaxony je poznat svimacaxony je poznat svimacaxony je poznat svimacaxony je poznat svimacaxony je poznat svima

Malo pre sam rasturio neku dobijenu bateriju laptopa i unutra sam nasao ove baterije:

Kod:
http://www.keeppower.com.cn/products_detail.php?id=427
Sve pokazuju oko 2,7v i cenim ga da su ok, al' ovakve nisam video a nisam ni procitao nigde na forumu. Mogu li one da se ubace u Vamo, kad stigne?

caxony nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterije, punjači i oprema za MODove

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:35 sati.