Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Opuštanje > U slobodno vreme
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 06-01-2018, 15:17   #61
Abarth
Senior

Abarth's avatar

Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 17
Pohvaljen: 305
Nivo reputacije: 78
Abarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosiAbarth ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Bajkeri

Endurovape
Abarth nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-03-2018, 05:18   #62
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 32
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 155
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Presrecan sam, moj prvi pravi motor od juce u mom vlasnistvu.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-03-2018, 17:51   #63
AntonToni
Veteran

AntonToni's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 53
E-cig: Pico75wTCMerlinRTA Pt2
Pohvala: 1,358
Pohvaljen: 1,456
Nivo reputacije: 248
AntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputaciju

Jeli to diverzija?

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
AntonToni nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-03-2018, 18:07   #64
Burdjan
Senior

Burdjan's avatar

Registrovan: Oct 2015
Pohvala: 70
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 81
Burdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosi

evo i mog ljubimca

Burdjan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-03-2018, 22:04   #65
x-man
Veteran

x-man's avatar

x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

@AntonToni neste diverzija
@Burjdan ovo TDM?

Long live Hon Lik!
Staro 28-03-2018, 22:38   #66
Burdjan
Senior

Burdjan's avatar

Registrovan: Oct 2015
Pohvala: 70
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 81
Burdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosi

jeste tdm 900

Burdjan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-03-2018, 04:58   #67
AntonToni
Veteran

AntonToni's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 53
E-cig: Pico75wTCMerlinRTA Pt2
Pohvala: 1,358
Pohvaljen: 1,456
Nivo reputacije: 248
AntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputaciju

Meni i Diverzija i TDM nekako uvek bili lepsi od ostalih. Polozaj vozaca i sam izgled nekako razliciti i jednostavno motori koji su mi bili jako dragi. Nisam posedovao niti jedan ali sam cesto imao prilike voziti oba.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
AntonToni nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-04-2018, 09:26   #68
x-man
Veteran

x-man's avatar

Mene je na xj najvuse privukao polozaj vozaca i to sto je malo duzi motor a pri tom nije visok i moze malo da se ulegne u neku krivinu.
TDM- Tako Dobar Motor

Long live Hon Lik!
Staro 31-03-2020, 16:53   #69
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,389
Pohvaljen: 1,694
Nivo reputacije: 382
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

Kod:
https://www.google.com/search?q=gsx+rr&rlz=1C1CHBF_enRS890RS890&sxsrf=ALeKk03hnNwlKRvB6Dv-X0w1RFOwIMH2Rw:1585666368491&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj214DF-8ToAhWhtYsKHSw3CwYQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1920&bih=937
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-04-2020, 17:35   #70
Milanez
Veteran

Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

Staro 24-09-2024, 10:48   #71
Milanez
Veteran

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Opuštanje > U slobodno vreme

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:18 sati.