![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1816 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 717
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E, al kad? Pošto su se svi žalili, a bil oje priče da su menjali recepture za arome :-)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa sigurno prije nekih godinu.
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Izgleda da su lose arome popravili a dobre pokvarili
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ima neko iskustva sa IW Black Jack Tobacco?
trebam nekki substitut od drugih IW, FA ili VZ arma na šta liči najviše. ...za neki TOB mix u kome je BJT zastupljen sa 1% od svekupno 6% arome.... Ima neko možda pojma o tome? |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Veteran
Nivo reputacije: 190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tuscan Garden
Doziranje Probao sam na 3 kapi direkt iz ambalaže, slabo. Probao sad sa 5 jako. 4 kapi su optimalne verujem. Aroma Ovo je neka duvanština i to jaka duvanština. Dimljeno, malčice slatkasto. Drugar kaže smrdljive čarape, meni je sasvim parljivo. Može bolje kad bi se dodalo nešto slatko. 6/10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2015
Pohvala: 11
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 36 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 349
Pohvaljen: 421
Nivo reputacije: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naplacuje se 4din/ml ali moze i da prodje bez naplacivanja zavisi kako kad i kakve si srece a bogami kojoj carinskoj oblasti pripadas.
Sent from my mind using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1823 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koji procenat i koliki steeping za Shisha seriju,konkretno Shisha Pineapple?Na 30/70 pgvg bazi?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,990
Pohvaljen: 2,073
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisu sve iste, shisa ananas po meni na 3% tek ima neki ukus i to posle 2 nedelje. Ali zato miriše za sve pare
![]() Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Veteran
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mirise fenomenalno.Ko voli ananas
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Drage kolege,
Molim za preporuke za Inwerine arome, odnosno - arome koje se mogu nabaviti na Kod:
http://www.inawerawinkel.com ![]() Dakle, koje isprobavao neka piše preporuke Hvala puno!!! |
Misli svojom glavom
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Veteran
![]()
Imaš sve na prošlim stranama, skuvaj kafu/otvori pivo i kreni da listaš tako ja. Za voćkice i te slatke voćne zezancije - shisha serija je meni top.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Od duvanskih pored sCamel koristim jedino Symphony, Shade, Red for pipe i Gold for pipe
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Veteran
![]()
Meni je jedino Royal Club parljiva od 6-7 koje sam probao.A i ona je slatka i ukusa kao Dekang duvani ali moze proći.Pyramid,555 Gold i Tobacco Symphony koje vise-manje svi hvale su mi totalni promasaji i svaka do jedne ima nesto sto neko percipira kao piksla smek,a ja kao haribo bombon.Sto rece Piki,duplu kafu pa od pocetka,mozda ti se neki opis svidi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Drugari, hvala na savetima
![]() Ja sam od njih poručio Parlament i Classic Cigar, trenutno u procesu sazrevanja. Na miris Parlament mi deluje ok...normalno...a Classic Cigar kao mešavina naftalina i usmrdelih čarapa ![]() ...a ako nešto mrzim to su arome koje čuče u nekom budžaku i ne koriste nikome |
Misli svojom glavom
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|