Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 06-04-2018, 00:01   #1816
Piki
Veteran

Piki's avatar

Registrovan: Jun 2017
E-cig: Kayfun dugi lite
Pohvala: 717
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 190
Piki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputaciju
Uobičajeno Re: Inawera arome

E, al kad? Pošto su se svi žalili, a bil oje priče da su menjali recepture za arome :-)
Piki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-04-2018, 00:05   #1817
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

Pa sigurno prije nekih godinu.

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-04-2018, 00:41   #1818
iwwwan
Senior

iwwwan's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 105
iwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosi

Izgleda da su lose arome popravili a dobre pokvarili

iwwwan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-04-2018, 23:17   #1819
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

ima neko iskustva sa IW Black Jack Tobacco?
trebam nekki substitut od drugih IW, FA ili VZ arma na šta liči najviše.
...za neki TOB mix u kome je BJT zastupljen sa 1% od svekupno 6% arome....
Ima neko možda pojma o tome?

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-05-2018, 00:07   #1820
Piki
Veteran

Piki's avatar

Piki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputaciju

Tuscan Garden

Doziranje

Probao sam na 3 kapi direkt iz ambalaže, slabo. Probao sad sa 5 jako. 4 kapi su optimalne verujem.

Aroma
Ovo je neka duvanština i to jaka duvanština. Dimljeno, malčice slatkasto. Drugar kaže smrdljive čarape, meni je sasvim parljivo. Može bolje kad bi se dodalo nešto slatko. 6/10
Zahvalili :
Staro 02-06-2018, 09:18   #1821
ivantri
Nov član

Registrovan: Dec 2015
Pohvala: 11
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 36
ivantri je na dobrom putuivantri je na dobrom putu

Citat:
Originalna poruka od comid Vidi poruku
Inawera com je jeftinija.
Poz,
Da li se naplaćuju carine za arome?
Da li pomorandza moze da se nadje i kod nas?
ivantri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-06-2018, 17:58   #1822
ncholass
Senior

ncholass's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Svasta nesto
Pohvala: 349
Pohvaljen: 421
Nivo reputacije: 92
ncholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosi

Naplacuje se 4din/ml ali moze i da prodje bez naplacivanja zavisi kako kad i kakve si srece a bogami kojoj carinskoj oblasti pripadas.

Sent from my mind using Tapatalk
ncholass nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-07-2018, 09:43   #1823
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Koji procenat i koliki steeping za Shisha seriju,konkretno Shisha Pineapple?Na 30/70 pgvg bazi?
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-07-2018, 10:56   #1824
SljukaZr
Veteran

SljukaZr's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: Od svega po malo :D
Pohvala: 1,990
Pohvaljen: 2,073
Nivo reputacije: 367
SljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputaciju

Nisu sve iste, shisa ananas po meni na 3% tek ima neki ukus i to posle 2 nedelje. Ali zato miriše za sve pare

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
SljukaZr nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-07-2018, 11:32   #1825
Gaga Kanasta
Veteran

Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Mirise fenomenalno.Ko voli ananasPreporuka je 5% na inaweravinkel nego me steeping interesuje jer bih prvo neku manju kolicinu pa da ne stetujem tecnost nego da je probam zrelu.3 nedjelje je onda ne diram.
Staro 22-07-2018, 13:42   #1826
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 109
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

Drage kolege,

Molim za preporuke za Inwerine arome, odnosno - arome koje se mogu nabaviti na
Kod:
http://www.inawerawinkel.com
Ne bih voleo da previše lutam, zanimaju me proverene arome, tipa scamel, ne vezano za to da li su duvanske ili ne ali da "normalno šljakaju" i da mogu da se pare
Dakle, koje isprobavao neka piše preporuke

Hvala puno!!!

Misli svojom glavom
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-07-2018, 14:08   #1827
Piki
Veteran

Piki's avatar

Imaš sve na prošlim stranama, skuvaj kafu/otvori pivo i kreni da listaš tako ja. Za voćkice i te slatke voćne zezancije - shisha serija je meni top.
Zahvalili :
Staro 22-07-2018, 14:13   #1828
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

Od duvanskih pored sCamel koristim jedino Symphony, Shade, Red for pipe i Gold for pipe

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 22-07-2018, 15:43   #1829
Gaga Kanasta
Veteran

Meni je jedino Royal Club parljiva od 6-7 koje sam probao.A i ona je slatka i ukusa kao Dekang duvani ali moze proći.Pyramid,555 Gold i Tobacco Symphony koje vise-manje svi hvale su mi totalni promasaji i svaka do jedne ima nesto sto neko percipira kao piksla smek,a ja kao haribo bombon.Sto rece Piki,duplu kafu pa od pocetka,mozda ti se neki opis svidi.
Zahvalili :
Staro 22-07-2018, 20:59   #1830
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 109
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

Drugari, hvala na savetima

Ja sam od njih poručio Parlament i Classic Cigar, trenutno u procesu sazrevanja.

Na miris Parlament mi deluje ok...normalno...a Classic Cigar kao mešavina naftalina i usmrdelih čarapa zaista neki odvratan miris...ali videćemo

...a ako nešto mrzim to su arome koje čuče u nekom budžaku i ne koriste nikome

Misli svojom glavom
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, inawera, tecnosti

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 16:53 sati.