![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1906 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Black for Pipe oko 2%, mada sam je i jace dozirao ali nema potrebe. Gold Ducat sam davno probao ne mogu se sjetiti koji sam je % muckao.
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1907 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 51
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gold dukat sam prvobitno dozirao na 2 posto, medjutim prejako mi bilo i sada je na 1%. Nešto se nismo našli ona i ja (mislim na aromu
![]() |
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Veteran
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 711
Pohvaljen: 355
Nivo reputacije: 189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja doziram Gold ducat na 3%.Inače nisam ni ja nešto previše oduševljen.Ok aroma,ali sam očekivao mnogo više jer ju je dosta ljudi na forumu hvalilo.Ipak,sve je to subjektivno,i normalno je da imamo različita mišljenja.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gold Ducat je bio hit pre 5 godina, medju aromama koje smo tada koristili, a od tada se mnogo toga izmenilo... Skoro sam iskopao staru bočicu iz 2015. godine i zamutio nekih 30 ml sa 2.5% arome, probao 1 tank i za sada je odlična, ali ona mora da odleži minimum 30 dana. Nekada sam je dozirao sa 4% i bila je smrt za grejače, zbog toga sam i prestao da je koristim, videćemo sada.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma i ja sam ih poručio jer ih hvale,a rekao sam sebi da neću više poručivati inawerine duvane.Na 2% obje pa ću čekati 4 nedjelje,standardno.Čekam neku kolekciju Hangsen duvana,možda tu leži zlatni gral
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Odakle Hangsen?
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Veteran
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nicotineriver iz neprijateljske Amerike
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,326
Pohvaljen: 1,951
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To je stari Hangsen?
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da te ne razocaravam hangsen arome nista posebno,mogu da se konzumiraju sve ali nista spektakularno makar one koje sam ja isprobao
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Moderator
Nivo reputacije: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da inaweeine arome generalno dugo treba da odleže da bi imale pravi šmek. Recimo inawerin parlament 1.5-2% bar 40 dana. Ako se pretera kao ja na 5 posto posle 30ak dana izbija kukuruz u pozadini i tečnost čini ne parljivom. Dok je na početku prvih 10 dana ne postojeća, posle 20 tek razaznajuća, posle 30 kukuruz. Dakle kod nje nema šhake&vape.
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Veteran
![]()
Ma da,i ja sve inavere pravim na 2% ili manje,sa izuzetkom royal tobacco na 5% i tobacco C i nutty princess na 3%.Ponadao sam se da će mi neko reći da mogu ranije,da ne čekam 4 nedjelje.Fino mirišu mada nisam neki optimista kad su njihovi duvani u pitanju... @hybrid ne preostaje mi onda ništa drugo nego da probam ovih 11 komada pa ću napisati utiske za jedno 2-3 mjeseca
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Moderator
![]()
Nuty prince's moj najveći promašaj. Očekivao sam mnogo a nisam dobio ništa. Na inawera.com je stavljena u tobaco arome čak mislim da negde i piše tobaco nuti prince's pa sam je zato uzeo x2. Ispalo je da nema ništa od tobaco. Takodje 3% dozirana.
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Veteran
![]()
Probao sam njihovu Fortuna Strike gotovu tečnost jednom-duvan sa suvom šljivom ili tako nečim.Možda i najbolja tečnost od njih.Poslao sam im mejl da mi kažu na kojoj je bazi pravljena ali kažu poslovna tajna
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Veteran
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 711
Pohvaljen: 355
Nivo reputacije: 189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Verovatno je u pitanju aroma "Smoke and prunes", tj. dim i suve šljive.To im je jedna od boljih duvanskih aroma,onako baš jaka sa aromom suve šljive u pozadini.Ja sam dozirao na 3%,verovatno može i malo niži procenat.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |