![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1936 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nema
sajt je ekstra narucim po 4-5 aroma obico oko 10-15 evra |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1937 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 6
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 26 ![]() ![]() |
![]()
Konacno sam se izborio sa Am4a. Za mene, to je aroma prilicno intenzivnog okusa i mirisa.
Zamesao sam je na 1.2% i sad mogu da je parim. Steping mesec dana, baza 60% PG-a sa 15mg nikotina. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Veteran
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 711
Pohvaljen: 355
Nivo reputacije: 189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam dozirao na 3%,još nisam probao,ostaviću da sazri još malo.Sudeći po mirisu jeste intenzivna ali ne toliko kao npr. Inawera Perique black recimo.
Na kraju krajeva sve je tu jako subjektivno,svi smo to ovde odavno apsolvirali. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja amforu na 0.75% i to mi je jako
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ubacio sam par artikala nasumicno u korpu na e-aromashop dot com i vidim da slanje naplacuju 3.43 eur za air mail. To je ok. Nego napacuju i tax. Razmisljao da ih cimam da mi odbiju tax al dugme help ne radi, bar kod mene u browseru. Jel probao neko da trazi odbijanje pdv?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni danas stigle nove arome sa iw-a
na miris WUNDER WAFFLE - podseca me na neku duvansku sa nekim keksicem i karamelom.Deluje ok MANGO TANGO - preplitanje ananasa i manga.Svidja mi se na miris CAKE EMPEROR - ova mi mozda i najlepse mirise,malo nedefinisano.Kao da ima svacega tu CLASSIC CIGAR - mirise ocajno.Na miris ocena 0 CLASSIC CIGARILOS - ova mirise jos gore ili bese cigar mirise gore.U svakom slucaju obe mirisu bas ogavno FOREST ICE CREAM - lep miris.Deluje ok KABOOM - na miris kapucino sa karamelom.Mislim da sam uzimao nesto slicno od iw-a i ta prethodna je bila dobra ROYAL - to sam uzeo dve bocice posto je odlicna aroma po meni |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Senior
![]() Registrovan: May 2017
Pohvala: 3,059
Pohvaljen: 1,066
Nivo reputacije: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Mango Tango i Forest Ice Cream samo fino mirišu. Kako god ih izdoziram nekako ostanu tanke i nedorečene. De Luxe - meni najsličnije cigareti od svega do sad što sam probao. Fini miri iz bočice i fin je za parenje. Okolina se malo bunila. Red Fruit and Mint mi dođe nešto kao sirotinjski Red Astaire, kad uzmem u obzir cijenu i doziranje. Meni divna. Isto tako sam se zaljubio i u Sweet Tornado i Lemonily Vanilly. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taj red fruit and mint je nje,sto kazes sirotinjski red astaire al mi nikako ne ide za dl i jos dosta nekih su ok za mtl al za dl nikako.Nemoj vap da me razocaravas posto nisam stigao jos ni da ih zamutim
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
CLASSIC CIGAR je nesto najgore u zivotu sto sam pomirisao. Ljepse mirise wc nakon velike nuzde.
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2017
Godine: 54
Pohvala: 2,358
Pohvaljen: 1,656
Nivo reputacije: 269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Krenule arome iz Nisa, Am4a, Chery Cigar i Gold Ducat. Sutra muckanje i videcemo.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
IW Red Fruit Mint i IW Ice Grape su mi upropastile svaki mix sa drugim aromama - neznam koju tu komponentu koriste za taj mentol efekat - al sve pokvari u mixima sa kolačima, cheesecake, custardima ili kremovima...
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Odgovorili mi admini sajta. Ne mogu da skinu pdv sa porudzbine. Steta
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2017
Godine: 54
Pohvala: 2,358
Pohvaljen: 1,656
Nivo reputacije: 269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jel ima inawera neku dobru karamelu?
i uopste gde ima dobra karamela ? pozdrav drustvance ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |