![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1216 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taj proces je malo duzi, ne verujem da ce uskoro, mada je vec lepo prosiren. Ali ovaj Yacht, znaaaaci, svaka cast za IW.
Sent from my G2 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 50
Pohvala: 673
Pohvaljen: 754
Nivo reputacije: 176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ove clasic arome izgleda da su dobre jer im je cena skoro 2,5 puta visa.
Gledao sam na sajtu nema nista oko doziranja, poricicu ove 2 , i koja je vasa preporuka 3%? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 511
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam cepao na 3%, malo su blage da se muckaju na manje... Videćemo jos vremenom kako budu sazrevale, mislim da smo i kod Gurua cepali 3...
Sent from my Note III |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | ||
Veteran
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Nisam bas nesto detaljan, mozda bi @Vule mogao da napise koju vise. Sent from my G2 |
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1221 |
Veteran
Pohvala: 511
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yacht je bukvalno isti kao RY4 Inawerin. Naravno ne identičan, ali da ti neko da da probaš jedno pa drugo, jedva da bi osetio razliku
![]() Blagi duvan, malo vanile, malo karamele i još nešto, stim da su vanila i karamela dosta ublaženiji nego kod Ryana, dominira taj light tobacco ukus... Videćemo posle celog tanka šta kaže, ovo je na prvu bilo, mada i nije dovoljno zreo još uvek. Obećava, za all day vape ideala. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Iskusan član
![]()
Jel neko zna koja inawera aroma je najslicnija dekang virginija, ova virginija ima nekako kiseli okus i kako vi zovete malo vojnicka carapa i suva sljiva. Imam taj dekang i mnogo je dobar ako ga dodam nekim drugim aromama koji su previse slatki pa se dobije neka idealna kombinacija.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | ||
Veteran
![]() Citat:
Sent from my G2 ---------- Post dodan 06-09-2014 u 22:13 ---------- Citat:
Sent from my G2 |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Godine: 51
Pohvala: 1,763
Pohvaljen: 1,306
Nivo reputacije: 239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Iskusan član
Pohvala: 386
Pohvaljen: 175
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ry4 double mi vuče na joyetech tobacco + još nešta.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 377 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A ja vec duze vreme tvrdim za tog TDM Cubanca da ima potencijala i da mene malko asocira na cuvenog RL Kubanca.. Ja ga imam u svojim zalihama pod obavezno, cesto mi bas fino legne i nekako je lagana duvanska aroma sto opet dodje fino kad se zasitim onih intezivnih!
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Iskusan član
![]()
imam ove:
E-Flavour RY-4 2.5% E-Flavour S'Camel 2.0% E-Flavour Cherry Cigar 2% E-Flavour 555 Gold 2.5% E-Flavour Tobacco C E-Flavour Chocomint WG E-Flavour Tobacco Symphony E-Flavour Gold Ducat E-Flavour Raspberry E-Flavour Am4A Po preporuci od Guru sstavio u korpi Yahcht, i Arabaic a od Katy TDM Cuban, jos neka dobra duvanska koju nemam?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, inawera, tecnosti |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|