Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 19-06-2018, 23:04   #16
Hickey
Nov član

Registrovan: Nov 2017
E-cig: VT 75C & Taifun GT IV
Pohvala: 2
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 27
Hickey je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Umbrella arome

Ja sam koristio Forrest mix, Strawberry i Vanillu njihovu. Nisu loše ali ne podsećaju me na FA arome.

Forest mix mi je dobar, ima neki svež ukus. Malo sam ubacio vanile i korektan osvežavajući vape za svaki dan.

Strawberry mi ima neki pa suviše svež ukus, kao nesazrele jagode.

Vanilla sama po sebi standardno slatka da ti bude muka, bar meni.
Hickey nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-09-2018, 22:34   #17
iwwwan
Senior

iwwwan's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 105
iwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosi

American tobacco...nije nista drugo do FA Cuban Supreme, ko je voleo cuban volece i ovo, mozda sa malo dodatog mentola ali to mozda samo zato cuban nisam probao pre obaveznog cekanja a ovo jesam nakon 5 dana. 2 posto sasvim dovoljno.

iwwwan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-11-2018, 21:07   #18
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 384
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

procitao sam temu al ajmo malo zivosti ,zivine
xaxax
valja li sta od umbrellinih duvanskih?
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-11-2018, 21:29   #19
VusaBEJBE
Iskusan član

VusaBEJBE's avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 34
E-cig: Drag, Zeka, Svemirko,....
Pohvala: 29
Pohvaljen: 196
Nivo reputacije: 53
VusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosi

Nemam pojma. To sam i ja hteo da pitam jer upadam polako u krizu sa mtl aromama, hoću da lepo prođe proces zrenja pa sam kapirao da probam nešto od umbrella gotovih duvana jer u Nišu samo to može instant da se pazari.

Послато са SM-J330FN уз помоћ Тапатока
VusaBEJBE nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-11-2018, 21:32   #20
Danone
Veteran

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196
Danone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvalu

Traditonal tobbaco je u stvari FA Soho..

Odlicna duvanska

Sent from my XT1650 using Tapatalk
Danone nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-11-2018, 21:46   #21
Milanez
Veteran

Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

@danone video sam tvoj post u tr aromama pa sam kupio red sancho da probam .original drina bez filtera ,sto ne znaci da podrzavam prodavce kad kazu ovo ti je laki ,ovo ti je vinston ,ovo ti je malboro
on topic
super je to al veliko doziranje(jel?) za traditional tobbaco
Staro 20-04-2019, 19:46   #22
Milanez
Veteran

cola mi je ok
koristio pa odlozio i sad uzeo posle vise od pola godine verovatno cu je uzeti opet jer je ok neduvanska ali bi uzeo jos neku npr jagodu ,jel probao neko il preporuka za neku drugu
Staro 20-04-2019, 20:33   #23
Revilo
Senior

Revilo's avatar

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 123
Pohvaljen: 214
Nivo reputacije: 71
Revilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosiRevilo ima čime da se ponosi

Meni njihova jagoda odgovara , ali mora da odstoji 3 nedelje minimum
Sočna zrela jagoda , subjektivni osecaj
Revilo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 21-04-2019, 08:18   #24
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Milanez Vidi poruku
npr jagodu ,jel probao neko il preporuka za neku drugu
Probao i ja. Dozirao na 3 posto, ali sem što treba da stoji malo duže, obavezno vetrenje bez čepa 2-3 dana da se izgubi jak šmek hemije. Meni je bio baš izražen. Posle toga vrlo solidna. Izražena i nokstantna, s tim da se taj šmek nekako vukao do kraja. Rekao bih da je vrlo slična tpa strawberry koja takodje ima sličnu hemija notu.
Od njih bih ti preporučio i kafu. Kafa nije preizražena već baš blaga gde dominira krem ili ti neki šlag ili možda mleko. Doziranje ne više od 1.5%. Preko toga je prejako. Podseća me na kavabon bombone.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-09-2019, 09:57   #25
2iggy
Senior

2iggy's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: Akumulator od Fergusona, direktno na plus i minus
Pohvala: 1,491
Pohvaljen: 699
Nivo reputacije: 160
2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu

Kolege, jel mućka neko Umbrella Traditional aromu (Slicno aromi FA Soho)? Na koliko % terate?

2iggy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-09-2019, 10:43   #26
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

ja sam na 10% kao i soho.Nisam ni probao soho na manje mozda i moze.Moja omiljena duvanska aroma al zato grejac zacementira posle 6,7ml
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-09-2019, 11:11   #27
2iggy
Senior

2iggy's avatar

2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu

Primetio sam da prlja grejac (soho) posle dve godine sam nasao arome koje mi odgovoraju pa se vratio muckanju (do tada samo RL) pa ajde da pitam, ispao sam iz igre malo haha. Hvala za info

Staro 05-09-2019, 12:00   #28
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

Pa da soho ima bas taj "kineski" smek duvanskih.Rl doduse je zakon po meni.Malo se iskvarili od kad su krenule nove sa 50/50.Bilo bi lepo da rici napravi diy kubanca
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-09-2019, 12:03   #29
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,325
Pohvaljen: 1,951
Nivo reputacije: 437
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od 2iggy Vidi poruku
Kolege, jel mućka neko Umbrella Traditional aromu (Slicno aromi FA Soho)? Na koliko % terate?
To jeste SoHo.
8 - 12%

Sent from my S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-09-2019, 12:04   #30
2iggy
Senior

2iggy's avatar

@hybrid Svi ostali proizvodjaci bi u tom slucaju bili u problemu ... Samo par tecnosti generalno mogu da parim na duze staze, kubanca RL i sada Soho i UM. Traditional a pre toga Scamel.

Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 15:19 sati.