![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni skroz prija i iw royal,nije losa ni joye ry4,nego da ne idemo previse sad u off sa temom
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2019
Pohvala: 17
Pohvaljen: 12
Nivo reputacije: 24 ![]() ![]() |
![]()
Umbrellin Cuban Tobacco, jel zna neko cija je to zapravo aroma i koja?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sve umbrella arome su fa prepak,po mom misljenju razblazene.Sad pogledah svoju pordzbinu uzeo sam i tu aromu ali sad nikako ne mogu da se setim tacno koja bese to fa aroma.
Znam da je gold-shade,traditional-soho,za ostale sada ne mogu da se setim.Mozda neko ima kod sebe te arome pa moze bolje da ti pomogne |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
za vejp standarde aroma cola skroz ok ko voli taj fazon lepo osvezava
ovo pisem da bi mi se zacrtalo u secanju za eventualnu sledecu nabavku kad budem kontao koju neduvansku da smuckam jedno pola litra pa sam miran ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2016
Godine: 47
Pohvala: 1,617
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na kolko si mućko kolu @milanez?
Послато са GT-P5210 помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
Nivo reputacije: 384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne secam se al znam sigurno da nije bilo preko 5%
zaboravio da imam oko 60-70ml u ormanu (gotove diy) pa sam je sipao u tank jesi li probao kolu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ry4 na 5% slabo,posle pojacanja na 8% je Ok
Nisam probao FA RY4 pa ne mogu da potvrdim da li se radi o istoj aromi..Inače meni je dosta slična RY4 double Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Veteran
![]()
gold tobacco
ukus pink mule bsze sa Ethyl Maltol-om znaci ukus nekog zaprzenog secera nece mi biti frka da potrosim 250ml napravljene tecnosti ali mislim da necu ponovo uzimati |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jel ti ne napraviš prvo 20-30ml za probu,pa ako aroma legne onda praviš količinu.Ja sam se tako samo jednom zaj..o i u startu napravio 200ml bez da probam predhodno.Naravno kada je došlo vreme za probu bio sam jako ljut na sebe.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja napravio lešnik na 2% i slabo al oseća se lešnik, pojačao na 3% i osećam pikslu. Neznam možda sam i ja prolupao, ali pikslu ne trpim.
|
Imperare sibi maximum imperium est
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Veteran
![]() Citat:
dal mi se svidja aroma manje ili vise poparicu je nekako ima jos filozofije al necemo da se mucimo sa tim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
![]()
da dodam
gold tobacco o kojoj smo pricali je ok ,evo parim je 2 dana nije zahvalno suditi o ovim stvarima i ukusima nit hvalim nit kudim posteno je tako |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Veteran
![]() Citat:
red tobaco = maxx blend hteo sam da probam sve duvanske od umbrelle ali poslali su mi 2x american tobacco umesto cuban tako da cuban nisam probao jedinu koju bi mozda jos izdvojio je desert blend za gold sam rekao vec 100 puta da je super |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#44 | |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Još nešto, uzeo bih traditional tobacco na 3% da bih dobio neki light tobacco ukus za svakodnevno parenje, jel to ok? Jel ova aroma ima neki pozadinski šmek tipa dunja, kruška, piksla, šljiva, čarape itd. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Malo je 3 % za tradiotional..8-10 % treba po meni
Nema nikakav pozadinski karakteristican smek..ne znam ni kako bi je opisao..po meni najbolja duvanska aroma To je u stvari Flavourart Soho aroma Sent from my SM-A605FN using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|