Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 04-12-2018, 22:23   #46
Pernjakovic
Iskusan član

Pernjakovic's avatar

Registrovan: May 2017
Pohvala: 1
Pohvaljen: 73
Nivo reputacije: 43
Pernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svima
Uobičajeno Re: Uradi sam pravljenje NET arome

haha, ma ne moras da podvlacis, stvarno. Ja jesam rasejan zbog mnogih stvari i nisam primetio da sam to tako srocio. Posao sam od pretpostavke da ovde to ljudi uveliko rade kao i napolju i otuda i takav uvod, "ej cao, ja to i to probao da uradim i ispalo mi tako i tako. Kako je vama ispalo ako ima jos ljudi na forumu koji to prave..." tako nekako je to zvucalo u mojoj glavi. Bez ikakve pretenzije ili "ja to znam, ja sam procitao sve o tome na internetu" varijante.

Razumem i vas i vase ispizdjivanje (nije klasicna psovka) i svakodnevno ponavljanje ko papagaji, "moze lock - crveno dugme" itd. Nemam ni ja vremena previse za sebe, kao sto znas, ovaj forum mi dodje kao izduvni ventil u pozitivnom smislu po druge, jer non stop nesto kupujem. I neuspesno prodajem, i to znas Tako da sam sad samo zeleo da podelim nesto sto sam, eto saznao i uspeo da uradim.

STETNOST NET AROMA - DA! svakako postoji. U odnosu na analogne, mnogo manje stetne.Ootrpilike je mesecni (ili godisnji, pobrkalo mi se) unos odredjenih stetnih materija prilikom koriscenja NET aroma toliki koliko prosecan pusac analognih popusi za dan. U odnosu na fabricke, gotove arome, stetnije su sto i kaze tabela koju si postavio na prvoj strani.

I naravno, svako ko se upusta u ovo mora da zna da pravljenje aroma u kucnoj varijanti nosi mnoge rizike koje ljudi zanemaruju. Od isparenja alkohola u zatvorenom prostoru, preko zapaljivanja tih istih isparenja. Pucanja posuda pod pritiskom prilikom kuvanja, filtracije i unosa organskih materija u organizam i mnogih drugih.

Na sopstvenu odgovornost pravite i konzumirate, kao i sve ostalo. Informisanje, citanje pa praksa.

I nisam izjavio da sam progutao temu na ecf nego da sam procitao preko 150 strana i trudio se da pohvatam sto vise iskustava ljudi koji su to radili i da preskocim sva njihova saplitanja i padove i dodjem do konkretnih rezultata bez previse muke.

I poslednje, meni je ovo stres, zivota mi. Ja ti zato kazem da brises jer se osecam ko krivac neki koji je nesto debelo pogresno uradio. Brate, imam problem sto moram da sredim kucu svaki dan pre nego sto zena dodje sa posla, pokupim decu iz vrtica, skole i predskolskog i sve da bude cakum pakum jer ako ne bude, onda ona pocne da sizi i da mi dize pritisak i onda ja odlepim i haos bude. E, sad i ovde, isto ko da nisam sredio kucu i nesto sam tu kriv )))

Salu na stranu, ja se stvarno trudim da ispostujem pravila koliko umem i mogu.
Evo, naveo sam opet da su NET arome stetnije od fabrickih aroma. Nije problem.
Pernjakovic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-12-2018, 22:24   #47
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Očekujemo temu o hash oil.

🤣🤣🤣

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-12-2018, 22:28   #48
ezgeta
Veteran

ezgeta's avatar

Registrovan: Sep 2013
E-cig: modovi,rta,rda
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 390
ezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputaciju

da počnemo

KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
ezgeta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-12-2018, 11:58   #49
BobanNB
Veteran

BobanNB's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362
BobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputaciju

Ставите у наслов теме да су штетније.......
Коначно мало живе конструктивне теме на форуму. Бар што се мене тиче.

Послато са iq1019n уз помоћ палца

ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
BobanNB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-12-2018, 00:45   #50
Tamara75
Iskusan član

Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 98
Pohvaljen: 112
Nivo reputacije: 42
Tamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosi

Ja bih rado probala aromu kolege @Pernjakovic. Apsolutno mi je jasno da je štetnija od fabričkih ali zadnjih nekoliko dana imam strašnu duvansko apstinencijalnu krizu :(
Ako mi se dopadne probala bih sama da napravim.
Tamara75 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-12-2018, 01:23   #51
Pernjakovic
Iskusan član

Pernjakovic's avatar

Registrovan: May 2017
Pohvala: 1
Pohvaljen: 73
Nivo reputacije: 43
Pernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svimaPernjakovic je poznat svima

@tamara

Specificna je aroma, nije "cigareta" vec bas Drum duvan, ako si probala ikad?
Pernjakovic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-12-2018, 20:30   #52
Tamara75
Iskusan član

Tamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosiTamara75 ima čime da se ponosi

Probala sam drum ali mi je golden virginia bila omiljena. Sigurno ću probati I sama da napravim, sa idejom da parim manje količine kad me uhvati kriza, jer su štetnije (da ne prodje neki post bez napomene)
Zahvalili :
Staro 06-12-2018, 20:41   #53
VusaBEJBE
Iskusan član

VusaBEJBE's avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 34
E-cig: Drag, Zeka, Svemirko,....
Pohvala: 29
Pohvaljen: 196
Nivo reputacije: 53
VusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosi

Karelija duvan je meni bio top! Voleo sam ga jer je imao neki šmek, jedno vreme sam samo to motao... Ukoliko si pravio i od tog duvana tečnost prijavljujem se za probu.
Nekada su bauk bile e cigarete, ljudi su pričali takve gluposti samo jer im je to nepoznato kao i net nama sada... Kroz 5-10 godina se možda pokaže da je ovo ipak zdravije nego neke druge arome? Šta onda?
Možda lupetam ali šta ako?

Послато са SM-J330FN уз помоћ Тапатока
VusaBEJBE nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-12-2018, 20:43   #54
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju
Uobičajeno Re: NET arome

Citat:
Originalna poruka od c-hell Vidi poruku

U međuvremenu, za ostale članove

Kod:
https://ecigarettereviewed.com/study-net-e-liquid-toxic-chemical-levels
DA! Manje je štetan Black Note od Marlboro, ali sve radimo (Octa coil na 400W itd) da elektronske cigarete učinimo štetnijim nego što su to bile pre dve... tri... godine...
Bump.

Zahvalili :
Staro 06-12-2018, 20:49   #55
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,326
Pohvaljen: 1,951
Nivo reputacije: 437
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Jedno pitanje, nepovezano sa zadnjim postovima:

Da li ste sigurni da je Drum duvan baš takva vrsta duvana i da se ne dodaje nikakva aroma da dobije taj specifičan ukus/miris?

[Nije mi jasno kako može biti toliko jeftin duvan ako se sadi isključivo samo za taj proizvod, nema ni jednog sličnog duvana na svetu.]

Obične e-cig arome sam probao bar dve koje su veoma slični Drum -u i po ukusu i po mirisu.
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-12-2018, 20:49   #56
VusaBEJBE
Iskusan član

VusaBEJBE's avatar

VusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosiVusaBEJBE ima čime da se ponosi

Ko je radio analize?
Kakve net arome su bile uzorkovane?
Šta onda znači mešavina prirodnih aroma kada stoji u opisu neke arome?

Staro 06-12-2018, 21:05   #57
Tamara75
Iskusan član

Možda bi u okviru ove teme trebalo napraviti disclaimer, nešto kao...DIY NET arome su neistražene I potencijalno veoma štetne, učestvujem u ovoj diskusiji na sopstveni rizik...taj disclaimer svi koji učestvuju u temi citiraju? Ili ako se smatra da je sve to štetno po forum da se prebace na pp ljudi koje to intetesuje?
Staro 06-12-2018, 21:11   #58
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

@Tamara75

U temi (sada) dovoljno puta piše. Ako neko želi da pari neka pari. Bitno je da piše. Ja bih voleo da je postavljač teme ozbiljnije pristupio temi, ali šta je tu je 🙄

Citat:
Originalna poruka od Tamara75 Vidi poruku
Možda bi u okviru ove teme trebalo napraviti disclaimer, nešto kao...DIY NET arome su neistražene I potencijalno veoma štetne
Nisu VEOMA štetne... Piše u članku, piše u tablici...

Staro 06-12-2018, 21:20   #59
VusaBEJBE
Iskusan član

VusaBEJBE's avatar

Apsolutno se ne slažem. Ovo je tema za diskusiju. Nosilac tema sam mogao i ja da budem sa pitanjem šta su to net arome i da admin kaže ništa i lupi lock. Jel time problem rešen? Nije! Jel ću ja da dođem do informacija? Hoću.
Bitno je da pričamo, prenosimo iskustva...

Staro 06-12-2018, 21:24   #60
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Ne možemo da vratimo vreme i da ti budeš postavljač teme, ali već par strana nisam postavio njegov prvi post, pa ga pročitaj kao što nisi pročitao članak u kojem u petoj REČI kaže ko je radio studiju

i pokušaj da razumeš zašto ovakav moj ton...

🍻

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 16:03 sati.