![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#46 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2017
Pohvala: 1
Pohvaljen: 73
Nivo reputacije: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
haha, ma ne moras da podvlacis, stvarno. Ja jesam rasejan zbog mnogih stvari i nisam primetio da sam to tako srocio. Posao sam od pretpostavke da ovde to ljudi uveliko rade kao i napolju i otuda i takav uvod, "ej cao, ja to i to probao da uradim i ispalo mi tako i tako. Kako je vama ispalo ako ima jos ljudi na forumu koji to prave..." tako nekako je to zvucalo u mojoj glavi. Bez ikakve pretenzije ili "ja to znam, ja sam procitao sve o tome na internetu" varijante.
Razumem i vas i vase ispizdjivanje (nije klasicna psovka) i svakodnevno ponavljanje ko papagaji, "moze lock - crveno dugme" itd. Nemam ni ja vremena previse za sebe, kao sto znas, ovaj forum mi dodje kao izduvni ventil u pozitivnom smislu po druge, jer non stop nesto kupujem. I neuspesno prodajem, i to znas ![]() STETNOST NET AROMA - DA! svakako postoji. U odnosu na analogne, mnogo manje stetne.Ootrpilike je mesecni (ili godisnji, pobrkalo mi se) unos odredjenih stetnih materija prilikom koriscenja NET aroma toliki koliko prosecan pusac analognih popusi za dan. U odnosu na fabricke, gotove arome, stetnije su sto i kaze tabela koju si postavio na prvoj strani. I naravno, svako ko se upusta u ovo mora da zna da pravljenje aroma u kucnoj varijanti nosi mnoge rizike koje ljudi zanemaruju. Od isparenja alkohola u zatvorenom prostoru, preko zapaljivanja tih istih isparenja. Pucanja posuda pod pritiskom prilikom kuvanja, filtracije i unosa organskih materija u organizam i mnogih drugih. Na sopstvenu odgovornost pravite i konzumirate, kao i sve ostalo. Informisanje, citanje pa praksa. I nisam izjavio da sam progutao temu na ecf nego da sam procitao preko 150 strana i trudio se da pohvatam sto vise iskustava ljudi koji su to radili i da preskocim sva njihova saplitanja i padove i dodjem do konkretnih rezultata bez previse muke. I poslednje, meni je ovo stres, zivota mi. Ja ti zato kazem da brises jer se osecam ko krivac neki koji je nesto debelo pogresno uradio. Brate, imam problem sto moram da sredim kucu svaki dan pre nego sto zena dodje sa posla, pokupim decu iz vrtica, skole i predskolskog i sve da bude cakum pakum jer ako ne bude, onda ona pocne da sizi i da mi dize pritisak i onda ja odlepim i haos bude. E, sad i ovde, isto ko da nisam sredio kucu i nesto sam tu kriv ![]() Salu na stranu, ja se stvarno trudim da ispostujem pravila koliko umem i mogu. Evo, naveo sam opet da su NET arome stetnije od fabrickih aroma. Nije problem. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#47 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Očekujemo temu o hash oil.
🤣🤣🤣 |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
Postovi: 3,331 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ставите у наслов теме да су штетније.......
Коначно мало живе конструктивне теме на форуму. Бар што се мене тиче. Послато са iq1019n уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 98
Pohvaljen: 112
Nivo reputacije: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bih rado probala aromu kolege @Pernjakovic. Apsolutno mi je jasno da je štetnija od fabričkih ali zadnjih nekoliko dana imam strašnu duvansko apstinencijalnu krizu :(
Ako mi se dopadne probala bih sama da napravim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2017
Pohvala: 1
Pohvaljen: 73
Nivo reputacije: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@tamara
Specificna je aroma, nije "cigareta" vec bas Drum duvan, ako si probala ikad? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Iskusan član
![]()
Probala sam drum ali mi je golden virginia bila omiljena. Sigurno ću probati I sama da napravim, sa idejom da parim manje količine kad me uhvati kriza, jer su štetnije (da ne prodje neki post bez napomene
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 34
Pohvala: 29
Pohvaljen: 196
Nivo reputacije: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Karelija duvan je meni bio top! Voleo sam ga jer je imao neki šmek, jedno vreme sam samo to motao... Ukoliko si pravio i od tog duvana tečnost prijavljujem se za probu.
Nekada su bauk bile e cigarete, ljudi su pričali takve gluposti samo jer im je to nepoznato kao i net nama sada... Kroz 5-10 godina se možda pokaže da je ovo ipak zdravije nego neke druge arome? Šta onda? Možda lupetam ali šta ako? ![]() Послато са SM-J330FN уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Junior Admin
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
Godine: 46
Pohvala: 2,326
Pohvaljen: 1,951
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jedno pitanje, nepovezano sa zadnjim postovima:
Da li ste sigurni da je Drum duvan baš takva vrsta duvana i da se ne dodaje nikakva aroma da dobije taj specifičan ukus/miris? [Nije mi jasno kako može biti toliko jeftin duvan ako se sadi isključivo samo za taj proizvod, nema ni jednog sličnog duvana na svetu.] Obične e-cig arome sam probao bar dve koje su veoma slični Drum -u i po ukusu i po mirisu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Iskusan član
Nivo reputacije: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ko je radio analize?
Kakve net arome su bile uzorkovane? Šta onda znači mešavina prirodnih aroma kada stoji u opisu neke arome? Послато са SM-J330FN уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Iskusan član
![]()
Možda bi u okviru ove teme trebalo napraviti disclaimer, nešto kao...DIY NET arome su neistražene I potencijalno veoma štetne, učestvujem u ovoj diskusiji na sopstveni rizik...taj disclaimer svi koji učestvuju u temi citiraju? Ili ako se smatra da je sve to štetno po forum da se prebace na pp ljudi koje to intetesuje?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Junior Admin
![]()
@Tamara75
U temi (sada) dovoljno puta piše. Ako neko želi da pari neka pari. Bitno je da piše. Ja bih voleo da je postavljač teme ozbiljnije pristupio temi, ali šta je tu je 🙄 Nisu VEOMA štetne... Piše u članku, piše u tablici... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Iskusan član
![]()
Apsolutno se ne slažem. Ovo je tema za diskusiju. Nosilac tema sam mogao i ja da budem sa pitanjem šta su to net arome i da admin kaže ništa i lupi lock. Jel time problem rešen? Nije! Jel ću ja da dođem do informacija? Hoću.
Bitno je da pričamo, prenosimo iskustva... Послато са SM-J330FN уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Junior Admin
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|