![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#46 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ih, koliko je nebuloza bilo do sada i užasnih Zakona od vladajuće garniture, sa mnogo težim posledicama po celu zemlju. Otimaju novac, zemlju, vodu, vazduh, prirodu, stanove i druge nekretnine, decu, budućnost... Lopovluk na sve strane, korupcija do guše, zataškavaju se silne afere, do juče su koljači bili u službi države i mlatili običan narod. A mi se uzbudili zbog malo vejpa.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#47 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sa ovima na vlasti nema pregovora o ničemu.Neće biti ni oko predaje vlasti koju će izgubiti na demokratskim izborima,kad-tad.Rade kao goveda samo ono što su naumili.Toliko su glupi da ukoliko usvoje pametnije predloge od nekog drugog,stručnijeg od njih,onda to shvataju kao svoju slabost.
AG Mad |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 94
Pohvaljen: 300
Nivo reputacije: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma da, ali do kad budu najureni nece vise biti masti u kazanu.
Ovaj sto ljubi pishe trandzama i sto ga je zatvarala baba u bure po kazni ni manje ni vise nego u Picoderu je tezak par milijardi necega, a svaki od ministara ne izlazi iz mandata bez barem 40-50 milioncica. Kada dugujes milijarde evra za usluge, ne mozes tako lako da odes. Cak i par "ljudi" sa kojima imam kontakt koji su sitni u vlasti, posle par meseci samo sevaju stanovi. Kao za vreme debele Opre. I ti dobijas stan i ti dobijas stan i ti dobijas stan! Za to vreme ga duvamo, a vrlo moguce i posle toga. Udje to ljudima iz dupeta u usta pa u krv posle pola milenijuma. Nazalost. A iz dupeta u glavu, jedino kada dve godine aktivno bude hapsenja i oduzimanja imovine na televiziji 24/7 i njima i 4 kolena rodbine i uzeg i sireg kruga prijatelja. Ko' nas ]e8e kada se ne bavimo time uopste, nego se samo nerviramo ili jos bolje kukamo. Do sada smo imali barem vapicu uz rakijicu da se smirimo, a od sada..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma bez sekiracije, tu je Jovanjica...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cebzab kad pomenu rakiju setih se da su nesto zabranjivali dal proizvodnju il prodaju domace rakije ,jel se secate toga (?)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a jel se zna kad ce to da se desi? Da se bar nasteka tecnosti za 2 godine dok se cela stvar nekako ne stabilizuje.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@shone29 ,ista ta misao mi je prošla kroz glavu u prvoj sekundi kada sam saznao šta se sprema.Uhhhh,reko daj da obezbedim zalihu barem za naredne 2 godine dok se ne uhodamo po novim pravilima.Smatram da će se izroditi neko crno tržište i da će cene otići barem za duplo nego što su trenutno.Kada će zakon stupiti na snagu,e tu se barem nadam da će ostaviti prostora prodavcima da vide šta će i kako će,da probaju da se prilagode i ko ne bude mogao barem da mu ostave prostora od par meseci kako bi rasprodao zalihe koje ima.U naj gorem slučaju zakon stupa na snagu odmah nakon usvajanja,a to će biti pre nove godine ili od 1 januara.
AG Mad |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
muvao se po beogradu....svaki drugi klinac /klinka duva jednokratnu ,cudis se kad vidis da neko pusi .ali ti klinci nemaju 1 godinu vape staza njima je svejedno za zakon jer ce odustati kad pocne ako pocne novi zakon ,a mi sto smo se bas primili na vape mi smo kolatelarna steta . da je sve ostalo na zici ,vati i diy ne bi niko nikom upadao u oci i mogli bi smo mi malobrojni da zivimo nasu vape idilu al zeznuse nas jednokratne iako su i meni znacile za ponekad
---------- Post dodan 16-09-2023 u 18:16 ---------- vidim neki plakat neki skup ,manifestacija patike i muzika ,a na slici ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Veteran
![]()
[QUOTE=Milanez;530847]muvao se po beogradu....svaki drugi klinac /klinka duva jednokratnu ,[COLOR="Silver"]
kad bi se svi skupili na protestu... nemoguce je al ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja se iskreno nadam kao i za vecinu stvari kod nas u drzavi, dignu galamu frka panika i onda kao ajde dacemo vam godinu dve fore da se adaptirate, ili frka panika pa onda ajde nacicemo se na pola puta pa malo ublaze ono sto su zamislili.
Svakako ako isteraju zakon do kraja, otvaraju put crnom trzistu, onda ce krenuti da se valja na crno i tu tek nemaju nikakvu kontrolu, ovako em naplacuju porez, em stiskaju crno trziste jer moze sve da se kupi legalno. Ako tehnicki zatvore legalnu pricu svi ce se okrenuti na crno i onda nemaju cvonjka od toga. Setite se (ko je dovoljno mator) 90-tih godina na pumpama nije bilo benzina ali si mogao da ga kupis bilo gde na crno, tako nesto slicno ocekujem i ako proguraju zakon i ako se sve prodavnice pozatvaraju. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Nov član
![]() Registrovan: Sep 2023
Pohvala: 16
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 7 ![]() ![]() |
![]() Citat:
@milanez Zapravo njih ovaj zakon ne dotice. Jednokratne su dozvoljene i mogu se kupiti svuda. Klinci ne kupuju online. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
![]()
Jednokratne će ostati u ponudi,samo se regulišu tako da je max dozvoljeno 2ml punjenja po cigareti i max 20mg jačine,ali verovatno samo sa duvanskim aromama.Iskreno,ja ne znam da li uopšte postoje jednokratne sa duvanskim aromama,čini mi se da sam video 1 ili 2 i to ne kao čist duvanski ukus,nego neki mix duvan,vanila,lešnik...
AG Mad |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Nov član
![]() Registrovan: Sep 2023
Pohvala: 16
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 7 ![]() ![]() |
![]()
Dozvolice vocne arome, jagoda, jabuka, mango…
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2017
Pohvala: 698
Pohvaljen: 372
Nivo reputacije: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam svraćala ovde dosta dugo...a bolje da nisam ni sad.
Nije mi dobro od svega što sam pročitala. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,385
Nivo reputacije: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|