![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#77 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
juce prvi put probao jednokratnu....3 povlacenja i bilo mi je zlo koliko je preslatko i prejako dozirano.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Nov 2022
Godine: 57
Pohvala: 37
Pohvaljen: 22
Nivo reputacije: 13 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda nije direktno vezano za temu, evo danas sam morao da presecem ... i za sebe i suprugu resim eventualne probleme sto se tice svega ovoga, bar za narednih 7-8-10 meseci. Jbg i nazalost ... kao nekada zejtin, secer itd. Nisam mogao da pomislim da cu zalihe i ovoga nekada da pravim. Gluposti, ali sta da se radi, a nemam ni nesto vremena da pratim sva desavanja. Umbrela baza 100/100, takodje njihov i PG i VG, FA Maxx Blend i RY4, VV Heisenberg i Pinkman. Sve kupovano po prodavnicama u Nisu i Bg-u. Poslao drugare da kupe. Te 4 tecnosti nam uzimaju bar 80% celokupnog vejpa. Nisam do sada kupovao Umbrela baze i njihov PG, VG, nadam se da ce da bude ok. Ako nista drugo, necu vise da zevam non stop na 2 najpoznatija sajta kod nas (a ionako skoro nista nema sto me interesuje za narucivanje), jer nam je trenutno stanje napravljenih tecnosti bilo dovoljno za jos mesec dana. Recimo da FA duvanske nema na sajtu, ali se u prodavnicama naslo. A nadam se svakako, da ce se sve ovo zavrsiti na razuman nacin, te da nece doslovce biti usvojeno sve ono sto je predlozeno.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Nov član
![]() Registrovan: Sep 2023
Pohvala: 16
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 7 ![]() ![]() |
![]()
Mislim da su arome i ostale hemikalije problem, neke jednokratne mogu da svarim i ok su mi, od nekih mi je muka (preslatko, bljutavo, prenaglašeno), a neke (neka masking samo se ne secam ukusa) me toliko guše da ne mogu ni da uvučem. Sa freebase tečnostima nemam tih problema.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jul 2022
Pohvala: 78
Pohvaljen: 68
Nivo reputacije: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Najveci problem nakon sto ovo krene ce biti baza. Ako predlog zakona ostane ovakav kakav je - najbolje sto cemo moci da nabavimo je 10ml baze jacine 20mg
![]() Ako cete nesto da stekujete, stekujte 100/100. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#81 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Za sada sam stao na 3 komada
![]() Koristim tečnost jačine 2 mg/ml... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja na 5 komada...to mi je dovoljno za 2 godine
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
meni problem sto nakon sto sam probao dedu, ni jedna druga tecnost mi nije to to, i samo bukvalno dedu parim, a deda skup. da napravim litar treba mi 12000 samo za aromu.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja takođe zakovao sa 3 omiljene arome i ne menjam već dugo (Jinx 2000 din,Hedonist 1200 din i Anarchia 1100 din).Povremeno dovatim Soho,Parliament i Cohibu,ali ne bih mogao samo njih da parim.Nemam nameru da bacam 20000-30000 din na zalihu aroma.Kako nam bude,videćemo.
AG Mad |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2016
Pohvala: 6
Pohvaljen: 29
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Novi krug javne diskusije o predlogu zakona o duvanu, pokazao je čini mi se da kreatori ovog predloga zakona imaju malo više razumevanja za argumente koje su im učesnici izneli. Ali na žalost, samo toliko. Podsetili su me na onu "razumemo mi vas ali razumite i vi nas" ili onu još goru mafijašku "ništa lično"
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Nov član
![]() Registrovan: Sep 2023
Pohvala: 16
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 7 ![]() ![]() |
![]()
Birajte metak kojim ćemo da Vas streljamo.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Aktivan član
![]() Registrovan: Nov 2022
Godine: 57
Pohvala: 37
Pohvaljen: 22
Nivo reputacije: 13 ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#89 |
Nov član
![]() Registrovan: May 2023
Pohvala: 7
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 7 ![]() |
![]()
Nedavno su mediji pisali o donacijama kompanije Filip Moris državi kao i otvaranju čak 😀 200 novih radnih mesta. Baš sad kada se donosi ovaj Zakon o kome pišem na DM da bi im se što više ljudi smejali. Jerbo, one neznalice su izjednačile nenikotinske i nik tečnosti. Nešto se mislim, s obzirom da se VG koristi i u prehrani, lako mogu da poskupe i neke od namirnica pa da izjave kako je to, eto, moralo zbog zdravlja stanovništva 😂
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
Pohvala: 359
Pohvaljen: 292
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa ništa, švercovaće se kao i sve ostalo. Kao i 90tih, valjda ih nostalgija uhvatila pa vraćaju....
|
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|