![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2023
Pohvala: 161
Pohvaljen: 163
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li neko zna za neke kutije/futrole kojima bi mogli da se lako prenose atomizeri sa tecnoscu?
Npr, izlazim, nosim mod sa jednim atomizerom na njemu i jos jednim ili dva koji imaju druge tecnosti u sebi i mogu da stanu u dzep... Pokusavao sam da nadjem nesto slicno ali ili toga nema ili me izdaje skill za formiranje upita za pretragu. Ako neko ima ovako nesto, znacila bi mi i slika neka... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 98
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapiram da bi mogao da koristis one kutijice u kojima stizu klonovi.
Nesto u ovom fazonu. https://youtu.be/sCAwiqIGZaI Ne pada mi na pamet nikakvo elegantnije resenje. |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#3 |
|
Iskusan član
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, imam jednu takvu... to mi je i zalicilo na prenosnu ambalazu, pa reko' mozda vec nesto postoji. Jeste malo veca, i treba obloziti nekim sundjerom da se spreci tresenje ali jeste (za mene) jedino resenje trenutno.
Edit: da li ima negde da se prodaju te kutije? Nisam uspeo da ih nadjem na Ali-u... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Apr 2020
Pohvala: 33
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 22 ![]() |
Pozdrav, mozda bi mogla da ti posluze futrola za mikro slusalice (klasicne male za telefon) mislim da ih mozes naci povoljno po domacim radnjama ili kod kineza ukoliko imaju i mesh mrezu mogle bi posluziti vidjao sam okrugle i kockaste pa mozda ti odgovara
pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,594
Pohvaljen: 530
Nivo reputacije: 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nosim u torbici za kompjuterske miševe. Guglaj: Computer mouse pouch pa vidi kako ti izgleda. Meni odgovara jer je mekana i ne oštećuje opremu.
Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plastična(ili metalna) kutija šumećih tableta
PS: Ranije je bilo i malo pakovanje od deset komada ◔‿◔
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Iskusan član
Sve su dobri predlozi, hvala!
Probacu nesto od ovoga, mozda i kombinaciju (ako nadjem ove krace kutije od sumecih tableta), a mozda nekada kasnije pokusam i da napravim nesto... U svakom slucaju, koliko vidim, ne postoji nesto sto je vec predvidjeno za ovakve situacije, sto me bas cudi. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Pohvala: 3,481
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 402 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
postoje vape bag-ovi (torbice) ali bas samo za atomizer dva kolko znam ne postoji.nisu se kinezi setili ...
imam vape bag coilmaster ,vise je futrola nego torbica ... edit evo vidis ovako nesto isto postoji....50 rsd free shipping Kod:
https://www.aliexpress.com/item/1005002694094064.html |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Iskusan član
Da, tako nesto bi moglo... ili ovako, malo manja torbica, kao za slusalice, sto je @miloSt pomenuo ranije (na linku ispod, cini mi se da bi u maloj, cetvrtastoj, mogla da stanu dva atomizera):
Kod:
https://www.aliexpress.com/item/1005004714569670.html |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Pohvala: 3,481
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 402 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da ima lepih tu .pogotovo je plus (+) sto ima onu mrezicu unutra da se ne drndaju atomizeri
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Aug 2024
Pohvala: 32
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 8 ![]() ![]() |
Cao svima.
Imam drugara koji je iskusan u izradi proizvoda od prave kvalitetne prirodne kože. Vec ima tržište u drugoj oblasti. Razmišlja o tome da pokusa da razvije neki kroj za atomizer, a mozda kasnije i za kompletne pod/mod uredjaje ako mu se uklopi u model rada. Da li biste bili zainteresovani da pokušam da mu dam smernice za prvi prototip za futrolu za atomizer, pa posle da idu narudžbine? |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|