![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#136 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2023
Godine: 44
Pohvala: 12
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 11 ![]() |
Kad treba da se skrene tema sa bitnih stvari,onda se služiš proverenim metodama.Ubacuje se ekologija, gl.zagrevanje, korona, pušenje. Manipulacija i kontrola strahom je najefikasnija metoda. Niko ne priča kakvu hranu uvozimo, od kojekakvih preprodavca iz prijateljske nam EU. Vr.trenutno uvozimo neku piletinu punu hormona, voće i povrće naprskano kojekakvim pesticidima..
Aaa ne, njima su pušači trenutno najveći trovači,a i mi vejperi idemo u paketu sa njima. |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#137 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
Pohvala: 685
Pohvaljen: 956
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pusaci ... Dok sam koristio, a poceo veoma veoma mlad,a i sad kad ih ne koristim uvek sam postavljao pitanje : Zasto drzava dozvoljava proizvodjacima cigareta toliki broj otrovnih supstanci ??? U samom duvanu zasigurno nema preko 7500 otrova ? Duvan nije izmisljen pre 30 godina pa sad je nepoznato sto sta.
Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока |
|
Ω + V + W =
![]() |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,474
Pohvaljen: 1,787
Nivo reputacije: 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod:
https://www.ozon.rs/vesti/2025/od-1-januara-poskupljuju-cigarete-i-tecnosti-za-elektronske-cigarete/ |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|