![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Nov član
![]() Registrovan: May 2025
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 2 ![]() |
Da li moze(i da li je dozvoljeno) ponovno postavljanje oglasa ako je stari oglas postao ne relevantan? Prodavao sam 3 uredjaja i nesto za DiY ali jedan uredjaj i diy oprema su se prodali, a za dva koja su ostala bi spustio cene. E sad da li mogu da ponovo postavim oglas kako bi dodao neke slike, ispravio cene itd... Takodje, da li neko zna gde mogu da se prodaju? Nije mi pre hitno ali bi voleo sto pre da ih prodam, a posto je ovo forum za OG korisnike uglavnom nema nekog ko je video oglas da novi ako se postavi nece opet videti. Isto tako da li neko zna neke radje (pa to bila i umbrella, majmun i slicno, ovlasceni prodavci) da hoce da kupe polovne proizvode?
Hvala unapred! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cim prodas nesto, napises kao reply na, svoj oglas.
Na svakih 7 dana mozes da snizis cenu, ubacis slike tog istog sto prodajes. Mislim da ne mogu, da se dupliraju oglasi nego taj isti Na 7 dana napišeš Aktuelno. I tjt. Tako se dizu oglasi, ali na 7 dana Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk |
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|