![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#61 | |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2012
Pohvala: 76
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() |
Citat:
( koji su Srbiju samo što nije došao )
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Aktivan član
Covek sa vapo.ro mi je na mejlove odgovarao neverovatno brzo i ukazivao na mogućnosti a na kraju mi je i preporučio etigara-electronica.ro zbog mogućnosti plaćanja sa CC ili MB. Svaka mu čast.
Koliko sam ja istraživao u vezi fitilja, ovaj koji oni nude je izuzetnog kvaliteta... nešto baš, baš... što nama treba |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Aktivan član
pa po bibliotekama, institutima, laboratorijama...
dobro, možda je izraz preozbiljan, možda bi jasnije i očiglednije bilo "informisao se preko interneta"... ukratko - ono što je dobro kod ovog fibera, pored toga što izdržava visoke temperature, je to što je kompaktan, za razliku od nekih drugih koji se nude za reparaciju atomizera... u svakom slučaju, bilo koja vrsta fibera je pod znakom pitanja... upravo sad sam naleteo na ovaj sajt thermovape.com i koliko sam na brzinu uspeo da ukapiram ovi ne upotrebljavaju fitilj uopšte (mislim, ne koriste ni mrežicu - samo grejač)!!!??? Možda bi trebalo napraviti novi post u podforumu Elektronske cigarete - modeli |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
,zato ja i pišem stalno da se koristi ova opcija na forumu .
|
|
|
Love me or hate me I don't care
|
||
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Dakle tvoja zapažanja, a na osnovu "informisanja preko interneta" su: "Da je baš, baš fitilj koji nam treba onaj koji izdržava visoke temperature ali je pri tome kompaktan, a ne kao drugi (nekompaktni!?) koji se nude... mada su svi pod znakom pitanja"? Izvini, možda nekome ko je upućen i bude jasno "šta je pisac hteo da kaže" ali nekom drugom verovatno neće... |
|
|
|
||
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |