![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U radnji u Beogradu koju sam pomenuo, cena je letos bila 50din/m za sve debljine koje sam uzeo (0.12, 0.15, 0.20 i 0.22mm).
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U principu je bolje da ti je sto veca grejna povrsina, da pokriva sto vecu povrsinu fitilja, pa ce biti vise pare, ali to zahteva da se fitilj brze natapa. Moze se desiti da dobijes veci broj dry hits, ako se fitilj ne natapa dovoljno brzo. Naravno na to utice i tvoj nacin parenja, odnosno kolike su ti pauze izmedju povlacenja i koliki ti je cug. U praksi se to utvrdjuje eksperimentisanjem.
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#19 |
|
Banned
Registrovan: May 2012
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja debljina zice-kantala je zadovoljavajuca za sturdust I CC klir. 0,22 ili 0,35 ???
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2012
Pohvala: 76
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() |
Citat:
Ja danas zvao i neka žena se javila i rekla mi isto.
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sva sreća pa nije mnogo skupo
,za te pare mogao si da kupiš 10m zajedno sa poštarinom na Kupindu .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior
Nivo reputacije: 107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam šta da ti kažem. Ja sam kod njih kupovao više puta, doduše pre dva meseca zadni put i uvek sam plaćao 100 din/m bez obzira na debljinu, a uzimao sam 0.18 i 0.20.
Otići ću sutra da vidim šta se desilo sa cenama, pa ti javljam. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neverovatno! Meni pre neki dan u lokalnoj radnji nisu cak hteli ni da naplate 2m 0.20. Morao sam da ih castim, da ne razviju lose navike.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior
Biće da je žena preuzela biznis u svoje ruke. Sutra ću videti.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 39
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,272
Nivo reputacije: 1366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Prijatelj foruma
Citat:
.
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior
Meni je i onih 100 din realno mnogo, ali pošto ne trošim baš na desetine metara mesečno nisam dalje ni tražio, a ovo je već bezobrazluk, nema šta.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior
Svo vreme razmišljam kako da napišem ovaj tekst. Čovek koga sam spomenuo zove se kako i u nazivu radnje stoji Jožef Nemet i preminuo je pre dve nedelje.
Radnju je preuzela njegova supruga i na moje pitanje zašto je čoveku koga sam uputio da kupi kantal kod njih isti prodat po ceni od 500 din. a da je u mom slučaju naplaćen 100 din. žena mi je ponudila cenovnik u kome zaista stoji ta cena od 500 din. Tada mi je saopštila da joj je suprug preminio i verujte mi da mi je ova danas situacija bila mnogo neprijatnija od one juče, jer sam ušao u raspravu sa ženom ne znajući šta se desilo. U svakom slučaju ona je rekla da joj je žao i ponudila je da mi nadoknadi tu razliku u novcu jer nema nameru da nekoga prevari, što sam naravno odbio, a nadam se da će i Alias razumeti. Pretpostavljam da je Jožef spustio cenu u odnosu na onu u cenovniku jer je hteo da mi pomogne kad sam mu objasnio za čega mi je potrebno, a da ona žena sa tim nije upoznata. Eto toliko, a ko želi mislim da zna kako može da proveri. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kada sam kupovao kantal u radnji koji je ZoranK pomenuo,prvobitna cena je bila veca od 50 dinara,ali je coveku bilo interesantno kad sam mu pokazao za sta mi treba i da mi ne treba kolut od 5 ili 10kg kako se i prodaje kantal normalno nego kojim metar pa je spustio cenu.
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|