![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Senior
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 373
Pohvaljen: 154
Nivo reputacije: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiber drugari,gde naci fiber !? , napravim ja kad nemam od gaze,ali tu kad udari dru hit to je katastrofa,gore nego pet cigara da sam odjednom popusio.
ima li to negde ? u Srbiji , jos ako je u Beogradu ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 36
Pohvaljen: 82
Nivo reputacije: 78 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tigariieftine.ro
heaven-gifts.com edit by AH: bez direktnih linkova (ka proizvodima). Pitanje/Tema je inace bilo kupovina kod nas pa je ovo blagi off |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 373
Pohvaljen: 154
Nivo reputacije: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala @Bugi ,znam i ja da ima na puno mesta na stranim sajtovima.
hvala @Cha-DU-Ri ju koji me je danas drugarski poklonio nekoliko metara fibera. evo smotao sam 4 namotaja 0,16mm na tri struka fibera od 1mm i Stardust CE4 radi ko zmaj! sad mogu na miru da planiram neku kupovinu preko i da nabavim i ostale stvari a ne samo fiber. a fiber je danas bio urgentan! ![]() hvala i @ eliquid.rs koji mi je takodje ostavio u radnji komad fibera,ali nisam stigao danas da odem kod njih,radio sam do 19 h . ali hvala kao da sam ga uzeo. |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#4 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikom to nije palo na pamet da kupi po klupko od 200 metara 1mm ,isto tako 2 mm 3/4 5 ,aj ovaj za kantal ispao pametan pa pravi pare, a mi svi po belom sveu i dalje kupujemo fiber,fitilj,silica rope.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidiš u pravu si,nije,eh da nam je ranije neko predložio ovako nešto sigurno bi svako poručio po jedno klupko
.
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da isad nije kasno
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 106
Pohvaljen: 56
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A što ove naše prodavnice, posebno ove sa foruma više ne nabave taj fiber, mesh, kantal i ostalo...i one lepe setove-alatke za "uradi sam"? Ajde malo , proširite asortiman
Pa nisu svi u mogućnosti da poručuju od preko a i brate mili mene to čekanje od par dana izludjuje....Ako mi ne stigne sutra, ni netreba mi onda. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Veteran
Ne ovde si faca ako imash par tabli mesha i po tri cetiri razlicite vrste kanapa i josh trideset posto Srbije i zicu i fitilj jure od preko ,a prodavci ne znaju ,daj klincu fibera i kantala on ce pet setova da zaj... da bi jedan ispao dobar i jednu dve baterije i eto zarade ,ne ovde samo ,,moderi,, imaju i kad daju parce ko da ,ne znam shta,ma pametnije mi da cutim i da narucujem,a za sebe cu se uvek snaci,ne pricam ovo majstorima nego radnjama,svaki strani sajt sa e cigaretama ima i ovo kao deo opreme!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da domace prodavnice nude RBA, verovatno da bi nudile i fiber, kantal i mesh. Te tri stvari, iako neophodne za reparaciju, nisu (obavezna) prateca oprema za fabricke 'mizere.
Iskreno nije mi jasno koja je to uopste nesavladiva prepreka zbog koje neko nije u mogucnosti da bilo sta pazari "od preko".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvaljen: 56
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da nije nesavladiva prepreka, nego radi se o tome da ako ti treba parce fitilja moras od preko da narucujes , pa uz to moras i jos nesto da bi ti se isplatio shiping bla bla, umesto skoknes do prodavnice i uzmems malo fitilja. I ono što mene nervira je je vreme! Vreme je novac! na vreme isporuke sam mislio
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupis kantala i fibera od npr. Rumuna sa postarinom od 4 jura i miran si do kraja
parenja. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Jedini lek je plan. Moras da planiras nabavku, jer ako budes cekao da ti nesto od osnovne opreme, alata ili repromaterijala zatreba, mozes da krivis samo sebe. Ne i prodavce, postu, lose vremenske uslove i strajk avioprevoznika. ![]() Znas kako se kaze "Ne postoje hitni poslovi, postoje samo ljudi koji su zakaznili!"
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2011
Pohvaljen: 37
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() |
možda je naj bolje da se skupite više vas i naručite veću količinu iz kine
momci sa hrvatskog foruma naručili 2 kile fibera izašlo ih 414 dolara fiber je extra 2mm debljine onaj sa hc i hg su nula za ovaj fiber trpi temperature preko 1000 stepeni palio sam ga na plinu i treba mu dugo da se užari onaj sa hg se užari za sekund dryburn se može raditi puno puta fiber uopšte ne gori |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Prijatelj foruma
@Kavasaki
Na ovom forumu nema mnogo korisnika RBA atomizere koji koriste fiber,tako da organizacija za tu količinu i cenu fibera ovde teško da bi bila ostvariva .Meni stvarno mi nije jasno zašto je problem poručiti odavde : Kod:
http://etigara-electronica.ro/lang-en/26-mods?p=4 ali su vrlo prihvatljive,na istom sajtu ima i NiCr i Kanthal žice .Shipping 4,77 € . |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |