![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo sam hteo neshto da kazem,kad smo varili pljuge bili smo takvi da ujutru pre posla obidjem dest trfika da bih kupio one koje volim,volim da parim na RBa i volim fiber ,i hocu da ga ima i u nashim prodavnicama makar ja imo zabranu na kupovinu istog,jer vishe nisam toliki konformista al volim da imam kad me izda setap da ga lepo napravim....
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niko ti i ne uskraćuje da nešto kažeš-napišeš,sve dok to ne krši pravila foruma
,siguran sam da bi većina korisnika e-cig volela da u radnji gde kupuju opremu mogu da kupe i fiber-kanthal ali naši prodavci to nemaju u asortimanu pa se snalazimo sa strane,što ne znači da ga neće biti ali za sad je tako kako jeste .
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#18 |
|
Product Support
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 601
Pohvaljen: 1,036
Nivo reputacije: 192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam gde se ovi preko snalaze za fiber, ja poručio 300 kom gotovih fibera sa kantalom 2 oma za smok vivi i nema na stanju prodato... mogu da se poruče sa HG,HC ili rumuna ali kada se doda opterećenje biće skuplje nego gde se sada snalazite, jer kod proizvođača nema fiber ni kantal u prodaji ni uputstva za reparaciju njihovih proizvoda logično.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da al je pun you tube toga i ponavljam da bi prodavci zaradili na tome tim pre shto bi smotani klinac kao shto sam bio od poklonjenog fibera i kantala pravio set ape i pri tom mislio kako je ovo lako ,dok nisam sprzio dve baterije proguto knedlu i otisha po unimer ,a baterije sam morao da kupim ponovo,prodavci se nisu bunili ni malo,a ja nisam imao obraza da bilo shta pricam!
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior
![]() Registrovan: Feb 2013
Godine: 36
Pohvala: 270
Pohvaljen: 335
Nivo reputacije: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozz moze li ovo da posluzi s obzirom da je napisao da je materijal fiber i da je nezapaljiv
www .kupindo. com/Zavese/11515977_MREZA-ZA-KOMARCE-120mm-ZELENA-SIVA-1-METAR |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 39
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,272
Nivo reputacije: 1366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eno ti fiber u Parfimeriji Stelina.
|
|
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Kod:
http://www.bahrs.de/index.php?cat=101194&lang=DEU&product=008.1700 Kod:
http://www.kapillar-ortmann.de/F01-1.html |
|
|
|
||
|
|
|
|
|
#23 |
|
Veteran
za kantal na kupindu 1000 din 40 metara
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
U pravu je Bet ,u Stelini ima i u Jenkijevom Majesu mislim da se tako zove,kod jenkija ima i Bell i zica i mash a ima i nekih modova,clanovi su foruma i nadam se da ih ovim putem ne raklamiram....
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Banned
Registrovan: May 2012
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li ovaj fitilj moze da se koristi :
Kod:
http://www.kupindo.com/Ostalo/10555359_Fitilj-10m-za-izradu-rucnih-sveca-19ica |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1!
To je verovatno pamucni fitilj, posto se uglavnom takvi koriste za svece. Mozda bi mogao da se koristi kad bismo znali sta je tacno po sastavu. Ovako nikako nije za preporuku. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 49
Pohvala: 420
Pohvaljen: 442
Nivo reputacije: 121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgovor na pitanje, fiber-fitilj u Beogradu-Srbiji, ima li? ima!
Kod:
http://www.mayess.com/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 783 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neptune, svaka ti dala, ponajviše plava, fibera i kantala!!!
|
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Banned
Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 11
Pohvaljen: 15
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() |
Za opšte potrebe, iz ličnog iskustva mogu da preporučim silica fitilje sa FastTech-a. Nema izbor promera (za sada), samo 2mm. Cena je ~5€ za 10m i ~12€ za 30m. Poštarina je, kao i obično na FT, gratis.
Fitilj je čist, lepo upreden i u namenskoj kesici. Nije u Beogradu ali nema nikakve razlike (osim što se čeka 2-4 nedelje). Nije za nestrpljive i rastrojene. |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|