![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 171
Pohvaljen: 238
Nivo reputacije: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdravo svima!
Stigao mi je ovaj mod nevidjenom brzinom (za 4 dana od momenta narucivanja) iz Francuske. Nije ga bilo ni na jednom od dobro poznatih kinskih dobavljaca, ali, nasao sam ga u jednoj radnji u Francuskoj i narucio ga. Mod radi i izgleda odlicno. Moze da se menja izgled moda sa menjanjem panela i osim cene koju sam platio sa carinom i porezom, nemam nista za sada negativno da kazem o njemu. Videcu kako ce se pokazati sledecih par nedelja pa cu napisati svoje utiske tada. Tezina bez baterija je oko 100 grama tako da je medju laksim modovima na trzistu. Sve ostale parametre mozete naci online tako da sada necu pisati o tome. Evo par fotografija. Preporuka! ![]() ![]() ![]() Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 199 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posto modovi izgleda hronoloski prate razvoj telefona sledeci korak je kamera..Za pocetak VGA externa koja se kaci na mod..
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#3 |
|
Veteran
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 330 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel to 25mm atty nasrafljen ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior
Nivo reputacije: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeste ali na slici izgleda kao da ima ogroman 'gap' ali u sustini nema....mod je zakrivljen sa svih strana...ja ne patim od OCD-a pa mi ovakve stvari ne smetaju uopste
![]() Inace mod radi flowless Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#5 |
|
Veteran
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 330 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da na slikama deluje bas uzasno... a nadjoh dimenzije moda (koje izgleda nisu tacne) pa zato pitam.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior
Dimenzije su iste kao i R150...kuciste je identicno sto se tice dimenzija i rasporeda dugmica, dik je samo ekran malo drugaciji
Imao sam R150 tamo da mogu da potvrdim Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior
Evo, mali update
Mod radi za sada bez ikakvih problema, cita otpor identicno kao i dna 75 čip, u TC rezimu radi jako dobro takodje( probao sam samo sa ss grejacem), morao sam samo da smanjim za 5 stepeni Celzijusa temperaturu da bi mi osecaj bio identican kao na dna. Kao sto sam i napomenuo ranije, moze se promeniti izgled moda sa panelima, ja sam napravio 2 para svojih posto nisam uspeo da nadjem nigde da ih kupim posebno po nekoj razumnoj ceni .... Pozdrav svima ![]() ![]() ![]() ![]() Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока ---------- Post dodan 24-10-2017 u 15:13 ---------- Evo i panela od vinila ![]() ![]() ![]() ![]() Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока ---------- Post added 24-10-2017 at 16:07 ---------- Napisao sam 5 stepeni manje a mislio sam 15-20.... tj.mislio sam da sam to otkucao |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior
![]() Registrovan: Oct 2015
Pohvala: 70
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo pojavio se na ft. Na moju zalost kasno,a vijao sam ga i po amerikama
Kod:
https://www.fasttech.com/search?hotcig%20r200 |
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |