![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,481
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 402 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slagao sam .4500 diin ,...al s postarinom 5000 din
al kad stignu tek je onda kraj ,do tada -dal su na stanju itd .primetio sam da mnooogiiima na sajtu pise na stanju a ustvari nije old time izgled ,meni simpaticni .imam iste tj skoro iste ...isto izgledaju al su od 20 w i nemaju podesavanje visokih i dubokih.ovi su 40 w ,ma uvatila me shoping manija Kod:
https://exceed.rs/artikal/genius-sp-hf1250b-2-0 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Realtek gura to. Ne diraj ništa i slušaj muziku 🍻
|
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 52
Pohvala: 3,116
Pohvaljen: 3,029
Nivo reputacije: 568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogao si da sačekaš malo i da skupiš za Genius SP HF 2020 V2(Hi-Fi wooden speakers), ispod 100 eur je (~11000 rsd je nov), 60 W rms, daljinski, DSP (digital sound processor), S/PDIF
By the way! @Dgproduction; THX logo/sertifikat je Lucasfilm, znači za filmove itd, ili ima i posebno/drugo značenje samo za muziku?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 1,767
Pohvaljen: 1,919
Nivo reputacije: 293 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene ovako.
![]() ![]() Prvo je Genius 2.0 aktivni, plaćeni oko 100 evra pre 7-8 godina, a vufer dobijen pokvaren na poklon Popravljen, na žalost čovek koji mi ga je sredio je napravio da sve ide na njega, visoki, srednji i bas. Sve ubodeno u tv Zvuči pristojno i zadovoljava moje potrebe mada bih više voleo da iz vufera ide samo bas.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 402 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dosao kuci pa otisao u device manager i u sound pise AMD high definition audio device
valja li to ? jedna pesma da ulepsam post ( nesto me asociralo) |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#22 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Veteran
gledam ovih dana lude godine ,sve redom da zaokruzim to stivo
trenutno 4 deo milan -moj blagonaklon zika - e ,moj poklon vidim praznicno ,a ja dobro raspolozen ,mislim zbog pozitivnosti filma,ozb,pa malo da ... a on topic ...hm ... - hvala neki okoreli rokeri pljuju sve narodnjake ,ja nisam takav ,ako mi se svidja pesma ,a ima ih gomila ,nemam problem da kazem iskreno , (neko ce reci - eh sta gledas (koji film) on topic - hvala svima na feedbacku |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
na laptopu sam ubacio onu administratorsku lozinku u smislu kljuca
ako odnesem komp u servis zbog novog sistema jel ostaje zakljucan il je provaljen,hakiovan, ne znam kako da se izrazim? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,116
Pohvaljen: 2,686
Nivo reputacije: 399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako sam lepo razumeo kada ti ugrade novi operativni system sve podatke gubis ako je lap top zakljucan jer nemogu sa zaklucanim laptopom da urade windows update
a ako im das lozinku nista se ne menja |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,447
Pohvaljen: 758
Nivo reputacije: 176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo je pitanje da li si lozinku ubacio u biosu ili windowsu?
Drugo, zašto si ubacivao lozinku uopšte ako ga nosiš na reinstal? Treće, koliko particija imaš na disku? Ako imaš samo 1 particiju, gubiš podatke. Ako imaš sistemsku particiju i posebnu particiju za podatke - podaci ti mogu ostati, ako im tako kažeš. Četvrto, zar ne umeš sam da reinstaliraš operativni sistem? Pogledaj makar tutorijale po youtube-tu, pitaj nekog drugara koji zna da ti pokaže. Instalacija windows operativnog sistema je veoma veoma jednostavna stvar. |
|
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#27 |
|
Veteran
bar znam da imam 2 particije c i d na d su mi podaci i to ce ostati a c program files itd ide u nepovrat. btw ne planiram da reinstaliram sistem nego pitam za ubuduce.lozinku sam ubacio u vindowsu.hvala za sugestiju u vezi samostalnog reinstaliranja sistema.oma idem na yt da vidim ima li sta na srpskom
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,447
Pohvaljen: 758
Nivo reputacije: 176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad je kompjuter kod njih, lozinka u windowsu ih neće sprečiti da ti uđu u podatke, ako to nameravaju da urade.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Veteran
pretpostavio sam ...
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|