Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 09-02-2017, 17:48   #1
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Registrovan: Jul 2014
Godine: 54
E-cig: Imam, hvala! ;)
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1119
Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju
Uobičajeno TPD, transparentnost, Suorin Air, USA/China deals i zašto se ja nerviram!

Dakle, mora da je 2 mililitra tank a šta je unutra kao grejač i wicking materijal i koji je otpor- nemamo pojma!

I ko je taj Foxconn gde se radnici suicidom rešavaju muke na poslu?

Kod:
https://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn
Zašto ozbiljne i cenjene prodavnice i proizvođači imaju ovakav odnos prema ecig korisnicima da prodaju nešto bez podataka o specifikacijama?

On "veruje" da je kanthal i vata.

On misli da je otpor 1.1 ili 1.2 ohma. Pa koliko izgura baterija od 400mAh sa 1.2 ohma grejacem? "Pod"-om, pardon.

A HeavenGifts, draga nam prodavnica isto ne znam zašto sebi ovo dozvoljava:

(kliknite na sliku za bolju rezoluciju)

Dakle, decembra 2016. godine nisu imali odgovore ni na jedno pitanje a da li su ih prisilili da Suorin Air valjaju ili ne to je posebno pitanje. Foxconn i ko se krije iza samog Suorin Air ne znam ali sam našao drugo ime kao dizajnera Golddreams Technology.
I na Vapingunderground sajtu HG je najavio Suorin Air krajem decembra a na svom sajtu na dnu strane imaju skenove kao dokaz da se u USA prodaje ranije od 8. avgusta 2016:

(kliknite na sliku za bolju rezoluciju)

I da li su ovo falsifikati ili zaista od marta 2016. niko nema pojma od čega je grejni "pod", koji mu je otpor, koji je wicking materijal unutra a kao zna se da može da izgura 30 mililitara tj 15 punjenja bez zamene "pod"-a. A prijateljima i kolegama je sjajan! A "pod"-ova rezervnih nema, niti im se zna cena.
A 30ml izgura...mesec dana je na tržištu u USA, niko još nije menjao grejač. Ali lepo radi i ovako... Valjda čekaju grejače od marta 2016.

"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."

Smoke free since 11-07-2014
Vapoholic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2017, 19:01   #2
MacVap
Senior

MacVap's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 804
Pohvaljen: 622
Nivo reputacije: 140
MacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvaluMacVap je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: TPD, transparentnost, Suorin Air, USA/China deals i zašto se ja nerviram!

Off topic: evo ti thanks za Total Commandera i Windows Classic Theme.
MacVap nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2017, 19:02   #3
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju
Uobičajeno Re: TPD, transparentnost, Suorin Air, USA/China deals i zašto se ja nerviram!

Stara garda... sve me ostalo smara. Inace je Win 7.

EDIT: Morao sam da se nasmejem: sat ipo skupljam materijal za post i brisem svoje ime sa slika i kropujem i trazim izvore po netu i onda dobijem thanks za Commander i Win Classic temu. Mogao sam i da okacim samo print screen ekrana.

Zahvalili :
Staro 09-02-2017, 20:32   #4
oliverbanjas
Senior

oliverbanjas's avatar

Registrovan: Jul 2015
Godine: 42
Pohvala: 1,338
Pohvaljen: 815
Nivo reputacije: 163
oliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvaluoliverbanjas je za svaku pohvalu

Thanks od mene sto si brisao svoje ime koje smo svi vec videli 😂 I za trud. A za galeriju podova unlike

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
oliverbanjas nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2017, 20:36   #5
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Ja znam bar još 3 teme ne računajući Gearbest temu

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-02-2017, 20:36   #6
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Ne krijem ja ime ali pravila foruma su jasna. A videcemo sta ce biti sa "pod"-ovima. Voleo bih da mi jedan padne shaka...

Staro 09-02-2017, 22:09   #7
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

Registrovan: Apr 2012
E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu

Mene osim sta buducnost donosi za tecnosti, ne brine nista drugo. Ovog meseca sam preventive radi a i da se ponovim kupio dovoljno modova da budem miran 10 godina. Imam par RTA koji su prakticno neunistivi, jedan na putu a mislim da cu uzeti jos 2-3 za svaki slucaj dok ne krene ova glupost sa child proof kapama i ogranicenom mililitrazom.

A baterija, zice i vate ce uvek biti.

E sad, meni je zanimljivo kako i pored cinjenice da vecina prodavnica i dalje nema nesto preterano informacija kako ce se sve ovo globalno odraziti na vape scenu, ima onih koji cak odgovorno tvrde da znaju.

Ja sam pitao ove sa Good Life Vapor sta znace najavljene promene posto sam hteo da uzme jedno litar ako mi kazu da ce biti promena i da ce one otezati snabdevanje.

Pitanje:
Citat:
One question - would new rules imposed in US (and soon in EU, but at least we have time until 20. may) affect prices, shipping outside US or selling specific strenght or bottle size?

Because if it will, I would like to be prepared and stock a lot for the days which are coming.
I njihov odgovor:
Citat:
No sir, our prices may lower if anything. We are currently revamping our site, and getting bottles so hopefully our customers will see the change as well! Glad you loved orange blossom!
Mesecar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-02-2017, 16:55   #8
Di-Co
Aktivan član

Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 177
Pohvaljen: 94
Nivo reputacije: 46
Di-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svima

Razumljiv je njihov optimizam. Tržište uvek nadje načine da parira državnim regulacijama. Gde god su ljudi slobodni, ne opstaju monopoli, a robe i usluge su uvek sve bolje, sve jeftinije i dostupnije sve većem broju konzumenata. Da se birokrate nisu umešale u analogne pljuge, nikada ne bismo videli ovaj boom elektronskih. Kontrola cena nikada nigde nije uspela. Da Amerikancima uvedu ovolike akcize na benzin, gomila peduzimljivih ljudi bi navalila da smisli neku jeftiniju alternativu. Preduzimljivost je deo njihove kulture. Evropljani su se pretvorili u kolektivističke trutove. Nama za to ne treba ubedjivanje.
Di-Co nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-02-2017, 17:00   #9
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Drage kolege, poenta je da Suorin Air ima neidentifikovan tip grejaca, ne zna se materijal, ne zna se otpor, nema rezervnih grejaca a prodaju ga kao proizvod renomiranog snabdevaca Apple, intel i sta ja znam...I nema ga na Foxconn sajtu.

Zasto to prolazi bez kritike vaperske zajednice? Ko gura to sranjce za sisanje na trziste? To mene zanima...

Staro 10-02-2017, 19:36   #10
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu

Ture bure valja, bure ture gura.
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-02-2017, 19:49   #11
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Nisam očekivao stručne termine.

Staro 10-02-2017, 23:25   #12
dgproduction
Veteran

dgproduction's avatar

Registrovan: Nov 2015
E-cig: Chauvet Hurricane 700
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 326
dgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputaciju

Foxconn = iPhone = No thanks
Ali ovaj android mi zanimljiv
Kod:
https://store.vaporcade.com/collections/jupiter
dgproduction nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:16 sati.