Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 12-03-2017, 00:09   #1501
Brane
Aktivan član

Brane's avatar

Registrovan: Feb 2017
Godine: 55
E-cig: Ego One V1, Pro Tank II, Pico 75
Pohvala: 13
Pohvaljen: 77
Nivo reputacije: 40
Brane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svima
Uobičajeno Re: Kanger T2 - eGo 2.4ml CC (Coil Changeable) clearomizer

Verujem, ali se zameni za minut....treba nositi rezervni tank, koji slučajno baš imam i rešen problem

---------- Post dodan 12-03-2017 u 00:15 ----------

Pa dobro, a da li bar upozori pre nego što će? ili napravi od jednom BUM?
Brane nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-03-2017, 00:52   #1502
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu

Prvi ces saznati. Nema upozorenja, cim jednom osetis zagorelo, to je to.
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-03-2017, 11:13   #1503
Gusar
Aktivan član

Gusar's avatar

Registrovan: Feb 2015
Pohvala: 72
Pohvaljen: 139
Nivo reputacije: 54
Gusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosiGusar ima čime da se ponosi

Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati
Gusar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-03-2017, 11:18   #1504
AntonToni
Veteran

AntonToni's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 53
E-cig: Pico75wTCMerlinRTA Pt2
Pohvala: 1,358
Pohvaljen: 1,456
Nivo reputacije: 249
AntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputaciju

Ovo je bas, bas gadno.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
AntonToni nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-03-2017, 11:34   #1505
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 32
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 156
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

cim jedanput osetis zagorelo menjaj vatu, to bar nije problem.

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-03-2017, 14:48   #1506
Brane
Aktivan član

Brane's avatar

Registrovan: Feb 2017
Godine: 55
E-cig: Ego One V1, Pro Tank II, Pico 75
Pohvala: 13
Pohvaljen: 77
Nivo reputacije: 40
Brane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svimaBrane je poznat svima

Dobro...nosim u džepu rezervni klir ako se dogodi kad sam daleko od kuće...onaj sa fitiljom mogao je da slabijim povlačenjem izdrži celo popodne kad se javi prvi put zagoritis...izgleda da sa "fatom" nema zezanja
Brane nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-03-2017, 02:40   #1507
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,506
Pohvaljen: 2,445
Nivo reputacije: 411
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

odlican klir za okorele pusace, jedino muka sa rebuildovanjem grejaca.
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-08-2017, 17:05   #1508
dekifisher
Aktivan član

dekifisher's avatar

Registrovan: Jun 2017
E-cig: iStick + Lemo
Pohvala: 10
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 29
dekifisher je na dobrom putu

Obzirom da nikako ne mogu da napravim grejac da ne zagori fiber za dan, resio sam problem tako sto ostavim originalan grejac, izvadim fiber nezno, pa dry burn, pa provucem vatu. I jos jedan tanak stapic vate preko. Izdrzalo mi nekoliko dana.
dekifisher nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-08-2017, 07:02   #1509
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 779
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Vodi računa da stalno bude natopljena vata, dry hit od fibera je kao mleko u odnosu na spaljenu suvu vatu.

... sent from back of the brain using antidepressants.

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-05-2020, 03:54   #1510
Dusan_
Iskusan član

Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 31
Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od AntonToni Vidi poruku
Da je ovaj klir los toliko koliko neki misle i tvrde, ne bi se o njemu pisalo na 100 strana. Meni se cini da ni jedna tema nije otisla ovako daleko. Koliko ljudi toliko cudi. Ali od kada se pojavio,koliko sam uspeo da naucim citajuci sve postove o doticnom, uvek ima neko ko ga jos uvek koristi,da li aktivno ili cisto nostalgije radi,a isto tako uvek ima neko nesto da napise,dali pozitivno ili negativno,ali se i dalje pominje i pise. Da je los davno bi pao u zaborav kao i sve lose stvari,da je savrsen,nije ni to,da je dobar,dobar je ako mu se oproste neki hirovi i bubice koje ima. Sto klirova sto mana i sto vrlina ali samo ovaj sto strana na jednom forumu.
Ja ga i dalje koristim posle dužeg niza godina. Grejač mi trajao po mesec dana a nekad i duže. Menjam grejač kad prestane osetno da daje paru ili kad počne da se oseća zagoreli ukus. Pored toga nisam nikad imao problema sa promenom boje tečnosti i sl. probleme. Da ima svoje mane ima. Najviše me nervira plastični usnik, dva put mi padne baterija i mora novi da se kupi. Ponekad procuri, ali redovnim brisanjem i čišćenjem rupica za vazduh je to svedeno na minimum.

E sad imam problema Skoro sam počeo da parim DIY tečnost i iz bledo žute boje tečnost se promeni u tamno braon za dan, dan i po. Ne razumem. Isto tako, mislim da je radni vek grejača sa ovom tečnošču znatno smanjen. Već posle 2-3 dana para se teže uvlači i daje ne zagoreo nego oporiji ukus.

Razmišljam da pređem na drugi. Prvo sam mislio EVOD 2 ali vidim da utisci i nisu baš najbolji (davno sam probao EVOD i to je stvarno bilo smešno). Možda probam Aspire ET-S. Predlozi dobrodošli, ovde ili na pm.

U međuvremenu ću napraviti tečnost sa manje nikotina da probam na AIO i na oklagiju zvanu Aspire K4 i Nautilus, što mi se uopšte niti drži u ruci niti pari tolika količina u cugu.
Dusan_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 31-05-2020, 03:08   #1511
Dusan_
Iskusan član

Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Update

Ne znam šta se desilo ili šta je izazvalo problem u prethodnom postu. Uredno sam oprao ceo T2, stavio novi grejač i ispalo tako kako je ispalo.

Nakon toga sam isto uradio i sa drugim T2 i evo već treći dan nema nikakvih problema, niti tečnost menja boju, niti se teže uvlači.

Kupio sam novi T2, a ovaj problematičan je zavrišo u kanti.
Staro 31-05-2020, 20:54   #1512
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

T2 je odlična spravica, problem znaju da prave loše serije grejača, jer se potura sve i svašta. Zato sam ja svojevremeno i nove grejače rasturao, da bih zatim sam napravio grejač. I nikada nisam imao problem.
BoT_SD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-06-2020, 01:48   #1513
Dusan_
Iskusan član

Meni se baš retko dešavalo da kupim nov grejač i da je krš; a samo jednom (možda pre 3-4 godine) se sećam da je bio krš za kršom, što je izgleda opet trenutna situacija. Pogledao sam tutorijale za pravljenje grejača, deluje da nije kompikovano, kanim se da probam, pa ako mi uspe da i to skinem s dnevnog reda. Da pitam, jel jedan te isti grejač, tj. glava može više puta da se iskoristi za pravljenje? I da li si primetio razliku u trajanju grejača između dobrog kupovnog i dobro napravljenog?
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:40 sati.